Sari la conținut

Nightsighter

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Honda Hornet PC 41 2007

Vizitatori Recenți Profil

442 citiri profil

Nightsighter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare domniilor . Eram curios , cam ce ulei bagati la capre ? si cati km faceti pana trebuie schimbat ? Eu ma gandeam la motul 7100 , oare duce 10k ??
  2. Salut din nou. Intreb si eu , Am inteles modelu acesta are C-ABS . Ce inseamna asta ?? Am inteles ca cand apesi levieru fata , franeaza si fata si spate . Dar cand apesi pedala spate ?? Franeaza si fata ?? Ce proportii ??
  3. Salutare ... voi detine un VFR 1200 x 2012 in urmatorul sezon. Pana acum am avut un naked hornet 2007 care l-am incaltat cu michelin pilot road 4 ( foarte multumit de ele) . Intrebarea mea , voi cam ce ati pus pe vfr ??? nu prea caut sa ma dau prin paduri cu el , tot majoritatea pe asfalt va fi ... poate putin cat sa intru pe un forestier gen. Cam ce aveti gume pe ele ? Ce recomandati ??
  4. Salutare , pe viitor ma bate gandu sa incerc un model pe 2012 ... singura problema , din cate am auzit , este un motor pt persoane inalte. Credeti ca eu la 1,79 - 1,80 voi avea probleme ?? Fiind un motor greu ar fi necesar sa ajung cat de cat cu picioarele jos . Ce parere aveti ??
  5. Salutare baieti , ma intereseaza sa achizitionez un model VFR 1200 x din 2012 . Principala temere a mea este ca la 1, 79 - 1, 80 nu calc bine jos si nu e ok fiind un motor greu. Ce parerea aveti ? cam ce inaltimi ? cum stati pe ele ?
  6. Salutare ... caut sa iau si eu o baterie noua. Ce ati mai luat pentru PC41 ?? ce modele ? cu gel / fara ? de unde ?!
  7. Salutare . Sunt posesor de Honda Hornet PC41 2007 . Am o problema la ea ( am auzit ca e frecventa problema la modelu asta ) . Mai exact , scoate un sunet ( zumzait la viteze si turatii mici ) , dupa a 3 a nu se mai aude. Tind sa cred ca partea de bord atinge cu ceva partea de motor , si de la vibratii exista un sunet. Mai stie cineva ceva legat de asta ? S-a mai confruntat ? As desface bordu si sa dau cu ceva banda pe unde as crede ca misca sau e ceva desprins .
  8. Salutare , o intrebare pentru soferii de horneata modelu 2007 ( pc 41 ) . La cati km schimbati uleiul , in cartea tehnica zice 12 k ?? 7100 de la motul e ok ? ati mai avut belele ? Merci fain.
  9. As merge pe sport/touring si nu pe sport deoarece avem cateva luni bune de temperaturi mai putin ridicate ( aprilie mai - octombrie - noiembrie ) unde sport/touring se comporta mult mai bine decat sport. Stiu ca motocicleta e naked si da tenta sport dar nu cred sa fie o problema.
  10. salutare ... pentru nou sezon as vrea sa schimb cauciucele pentru horneta. Ma gandeam la un pilot road 4 , a mai pus cineva asa ceva pe hornet 2007 ? e multumit ?
  11. Dumnezeu sa-l ierte ... lumea zice ca a vrut sa depaseasca si a intrat in stalp ... 25 de ani ... pacat
  12. foarte tare ... cate zile a durat toata distractia si cam ce buget ati avut ??
  13. apropo , pentru dosaru de echipament , daca ai facturi la echipament , ma gandesc ca e ok. Dar mai e nevoie de echipamentu vechi sa faca poze , gen dovada sau ceva ??!! aveti idee ?
  14. Nu umbla la motor aiurea. El iti scrie pe deviz ce crede el ca e stricat. Mai departe te duci la asigurator unde acolo iti deschide dosarul se poate face constatarea in detaliu la ei la service sau poti merge tu la un service care ti se pare ok si ceri expertiza la daune. Te costa 150 de lei ( undeva pe acolo ) iar cu hartia aia te duci dupaia inapoi la asigurator si incepe distractia. Pana nu ti se face dosaru de daune nu umbla la ea pentru ca atunci nu se mai baga asiguratoru si ramai descoperit. Toate cele bune, asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...