Sari la conținut

moshu'

INACTIV
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adicotarlea79

Profil

  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    GSXR 750
  • Numar Moto
    in buzunar
  • Club
    boobs bikers

moshu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E foarte bine ca-si da toata lumea cu parerea, in speranta ca nu vom mai auzi/citi/vedea vreodata asa ceva, dar ma-ndoi pentru ca toti stim ca atunci cand iesim o facem pe poala noastra. Io zic sa nu ne mai scobim in nas si sa facem bile de bowling , mai bine n-am duce caii pe vreun circuit sa ne calmam bilutele pe acolo. Ce se intampla in zilele astea pe drumurile noastre de cacao stiti totii si nu cred ca sunteti naivi ca va tolera cineva ca noi suntem foarte normali mergand cu 200 si ceilalti sa mearga cu 60, rotile din dreapta pe macadam, semnalizarea deapta mergand non-stop si altii sa stea pe margine sa faca valuri pt noi. In final as zice sa nu ii judecam pe cei care s-au dus, mai bine sa invatam cate ceva daca se poate ... daca nu, ne meritam soarta ...
  2. Subscriu la tot ce a spus CrisLuca. Cati dintre noi avem cat. B si au avut sansa de a se feri de motociclisti in traficul asta de rahat? Si eu zic ca nu ar trebui sa-i invinovatim de fiecare data cand se mai duce unul dintre noi. Poate ar trebui sa ne gandim de fiecare data cand iesim la o tura ca avem in saua din spatele nostru o prietena, sotie sau o sora care nu merita sa moara doar pentru ca vrem sa vedem ce poate 'animalul' de sub curu' nostru. As propune sa ne vorbim si sa mergem o saptamana in Ungaria pe un circuit adevarat unde putem sa le bubuim pistoanele fara sa ne gandim ca vireaza unu' cu conserva aiurea, ne sare un caine sau o oaie in fata exact cand suntem mijlocul curbei la 140 la ora. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! PE EL SI PE CEILALTI DOI CARE AU SFARSIT LA FEL IN WEEKENDUL ASTA ... Sa auzim numai de bine, desi parca mi-e frica sa aud ca vine iar weekendul ... CRISTOASEEEEEEEEE !!!
  3. asta-i adrs mea de mail ... adicotarlea79@yahoo.com ... daca ai si oarece gagici pe motoare ca bonus, nu ma supar
  4. salutare la toți propritarii am pus si io mîna pe un GSX 600F din '95 si vreau sa zic ca m-o dat o tura fostu' propritar si am ramas ... doi elefanți de 80-90 de kile pe motor si fugea in a 4-a la 190 de rupea ... rugaminte la cine are manual , sa+mi dea si mie o copie, de se va putea ... de piese de schimb stie cineva? s-aveti parte de el!
  5. salutare! apreciez mesajul tau din cap. incepatori, fff bun, complet si de luat in seama ...doar ca eu (inca nu stiu pe unde sa ma apreciez pe scala idiotilor, dar f probabil undeva la varf) am facut alegerea din instinct (?) care o fi ala, a unui GSX 600... conduc conserve de 8 ani si am trecut prin tot felul de senzatii , avand microbul motoarelor de cand eram pusti, dar numai acum am pus mana pe ceva bani. treaba e ca dupa ce am citit oarece de p'aci m-am convins ca nu a fost o alegere buna 600-le, insa sunt prea incapatanat sa imi iau altul mai mic ... mi-ai putea da alt sfat decat acela de a fi extrem de atent si linistit cu motoru' asta? ca sincer e cam freeky ce se intampla pe strazile din romania ... ... un sfat pt un rookie... numa' bine!
×
×
  • Creează nouă...