Sari la conținut

ciurymetart

EX+
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ciurymetart

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Numar Moto
    multe

Informații profil

  • Interests
    tot ce tine de moto ...

ciurymetart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. un studiu la cercetatorilor americani si a francezi (international safety&control associations) arata ca intr un impact frontal organismul uman nu rezista la o viteza mai mare de 29,9 km ce inseamna asta :daca un om ar fi proiectat cu viteza mai mare de 29,9km/h... si oprit brusc,organele interne se deplaseaza din spatiul lor producand ruperea lor si ca atare hemoragii... un test a aratat ca la 34 km/h frontal cu toate sistemele de protectie(vb despre moto) se produce ruperea de diafragm ... chiar daca din punct de vedere exterior nu se vad leziuni ele exista... asta ar trebui sa ne puna pe ganduri serios dragi prieteni. nu suntem singuri pe strazi si chiar daca am fi tot s ar intampla tragedii deoarece multi dintre noi nu inteleg un lucru: marile companii fabrica bolizi performanti dar nu tin cont de un lucru:omul ramane din punct de vedere structural, acelasi! daca la o masina ,motocicleta aduci tot felul de inbunatatiri ,performante, omului nu i poti face un up grade pt a fi mai performant! omului asta ii da satisfactie in viata: ceva ce stie ca nu l poate stapanii 100%. daca de maine s ar fabrica motoare super frumoase dar super puturoase,nimeni n ar mai fi interesat de ele (este cazul tuturor mijloacelor de deplasare) suntem atrasi de limite,adrenalina dar...trebuie sa ne gandim de 1000 de ori si sa constientizam pericolele la care ne expunem pe noi dar si pe ceilalti... r.i.p.
  2. stii cum e vb aia...ceasu rau cand vine nu intreaba daca esti pe jos,in masina sau in vreun fel...vine!!! in orice caz greu de crezut ca a scapat cineva... daca o fi avut casco...cine l a incasat?
  3. [ ..mare pacat... Laura_Stoica___Un_actor_grabit.mp3
  4. nasol oly... craboti,pinionu de a doua, harta din cutie,furcile din ea...poate fi oricare dintre ele... cred ca pinionu de a doua e frant sau in curs de... ,si dupa el trage si pe celelalte de obicei... ar trebui sa mergi undeva sa se uite la ea! asfalt uscat si toate cele bune!
  5. Dumnezeu sa i odihneasca... Intradevar...un actor grabit!.... ...tragic!....toti oamenii buni se duc!...
  6. bv domnu!!! ai perfecta dreptate ar trebui cosmin sa le faca celor din blocu respectiv gard nou, intrare termopan si altele ca a vandut la moto poate ca gardu e cu noroc!!!
  7. nasol...daca toti idiotii au permise!!!...eu i as impusca, jegurile societatii...fuck 'em all
  8. sal mos craciu! am si eu o intrebare tinand cont de faptul ca esti priceput in ale zx-urilor si nu numai: care e problema (din punc de vedere mecanic) cutiilor la ele ? aud pe toti cunoscutii "nu ti lua zx ca e cu belele la cutii..." merci pt informatie si pista curata (tinand cont ca te gaseste omu mai mult pe circuit-amkart)
  9. liza spune mi si mie pana cand trebuie semnata petitia? pana joi nu pot trece la service! daca trebuie mai repede semneaza in locul meu nu e problema!
  10. mihai nu trebuie sa ne facem griji!!! nu punem la cale rasturnarea guvernului sau vre un atac terorist! ci din contra cautam sa deschidem ochii justitiei sa si faca treaba, ca s platiti din banii nostri ai contibuabililor mama lor a draq de nenorociti!!! daca era in locul lui alex saracu,vre un fiu de politician sau mahar sa vezi ce treaba faceau....
  11. fratilor, ma bucura nespus faptul ca am reusit sa ne adunam cat mai multi si cu cat mai multi cu atat mai bine ...unde s multi puterea creste nu? trebuie neaparat rezolvata aceasta problema in amintirea lui alex si in sprijinul familiei lui ... r.i.p
  12. k! thanks! lizu ...HAIDE TI FRATILOR TRIMITE TI NUME ,SERII C.I. CAT MAI MULTI...ASTA INSEAMNA SA FIM UNITI!!!
  13. lizu, unde e service-ul?...habar n-am!...
  14. ...al 2 lea!!! CIURESCU AURELIAN, C.I.- RT 222447 BUCURESTI haide ti fratilor, daca suntem uniti!...
×
×
  • Creează nouă...