Sari la conținut

Blackman

INACTIV
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    liviustefan2003@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti-Berceni
  • Carnet moto din
    Da
  • Numar Moto
    Da
  • Club
    Blackclub

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Da
  • Interests
    Pingunii*

Blackman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ...literele imi fug din fata...nu pot sa scriu mai nimic...plang si durerea mi-o pot exprima doar prin...lacrimi in tacere...Mada am sa fiu acolo sa-mi iau ramas bun... :rose: Condoleante familiilor, prietenilor si celor care au avut norocul sa-i cunoasca pe acesti doi oameni deosebiti... Qaz , Mada ...
  2. ...nu mai am cuvinte sa-mi pot exprima parerea de rau....condoleante... ...a fost o fata deosebita...
  3. ...nu reusesc sa gasesc cuvintul sau cuvintele necesare ce pot descrie intocmai mahnirea si durerea pe care a lasat-o in sufletul meu plecarea dintre noi a celului pe care l au cunoscut ca fiind "RONTZ"(RAUL) , a fost printre primii alaturi de care am aflat ce inseamna comunitatea moto din Buc. si nunumai, a fost singurul pe care l-am vazut zambind mereu,chiar si atunci cind altii in locul lui ar fi renuntat... acel zambet al lui ne-a legat pe toti intr-un mod aparte...a fost un bun prieten...a fost... si v a ramane in amintirea mea asa cum l-am cunoscut... Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei, prietenilor si celor care l-au cunoscut... Ramas bun prietene...
  4. Blackman

    Siboney

    ...sa o stapinesti sanatoasa...e frumoasa foc,tot nebuna ai ramas!!! acum de 2 ori mai mult... (ai si motive)...
  5. Casa de piatra noroc fericire si tot ce va puteti dori voi sa vi se implineasca!!!
  6. Sincere condoleante familiei,prietenilor si celor care l-au cunoscut... Odihneasca-se in pace!
  7. Sincere condoleante familiei greu incercate in aceste momente,prietenilor,colegilor si celor care l-au cunoscut... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  8. Blackman

    Dansand Cu Moartea

    Politistul ala ar trebui sa-mi sufle si mie si tuturor de aici care imi impartasesc ideea, in p...la...nenorocitu l! Multa sanatate si multa bafta...! Ps. alcolemia se putea constata odata cu recoltarea singelui pt. analize,dar poate sa grabea prea tare sa ajunga acasa sa-i sufle nevestei in p...da,mama lui de nenorocit!
  9. Blackman

    Nunta

    Sa fie intr-un ceas bun!...ma uimesti! cit de departe a ajuns virusul pe care ti l-am bagat in sange...!!!
  10. Asteptam sa intre pe forum,tot ce stiu este ca ia spus mamei ca a fost la inmormintarea lui Catalin,deci este unul dintre cei care au fost la inmormintare,mai mult nu stiu, poate ne spune el mai multe despre cum s a intimplat si cum se simte!!!... In timp ce omul isi ridica(stingea motorul) de pe jos ala a fugit...toata lumea se uita sa vada daca a patit ceva bietul om!!! Ps.poate totusi a reusit el sa vada nr. !!!
  11. Este vorba de un tip cu parul pina la umeri...motocicleta nu este una sport(mi-a spus mama ca nu seamana cu a mea...nu se pricepe la motoare),este neagra,...deduc ca poate fi vorba de un chopper...sau ceva asemanator!!! Da!!! imputitul nici macar nu a oprit sa vada daca bietul om este intreg...indiferent a cui a fost vina!!!...dar faptul ca a fugit spune mult despre a cui a fost vina!
  12. La ora 09.00-09.45 in intersectia Big-Berceni a fost lovit(darimat ) un motociclist...autorul a fugit sub privirile socate ale celor aflati la fata locului...motociclistul lovit este unul dintre cei care au fost si la inmormintarea lui Catalin...Nu este nimic grav din cite mi-a povestit mama mea, a stat de vb. cu el intrebindu-l daca poate sa-l ajute cu ceva,sper sa posteze evenimentul si numarul celui care l a lovit si a fugit...
  13. <<< Cuvintele uneori sunt de prisos >>> Condoleante celor indurerati de pierderea suferita,familiei,prietenilor si celor care l-au cunoscut pe Danaila Mircea - Catalin!!! Dumenezeu sa-l odihneasca!!!
  14. Condoleante familie,prietenilor si nu in ultimul rind celor care l-au cunoscut! Dumnezeu sa-l ierte!
  15. Salut,asteptam un telefon de la tine sau de la fratele tau sa-mi spuneti cum au decurs lucrurile la udristei,sunt Liviu, sti tu care ce si cum!!! (Blackman)
×
×
  • Creează nouă...