Sari la conținut

Domircea

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Domircea

  1. Salutare tuturor! Am achizitionat si eu la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut o HONDA Deauville 650 din 2001. Am adus-o acasa, la Carei din Cluj Napoca pe roti si pot spune ca sunt foarte multumit de ea. Am facut transcrierea si astept cu nerabdare deschiderea sezonului 2017. Motivul pentru care scriu este ca sa aflu daca va fi anul acesta vreo intalnire a "deauvilistilor" din Romania. Momentan nu am nici o problema mecanica cu ea in afara de faptul ca trebuie sa ii schimb anvelopele cu unele noi. Daca aveti vreo sursa "buna" si ieftina v-as multumi.
  2. Salut! Pana la urma am sudat axul la loc. In loc de azot am bagat aer... Telescopul a fost montat la loc si se comporta pe sosea "ok" pe drum de pamant iar vai de mama lui... era sa ma arunce de vreo doua ori de pe motor... Am mai cautat pe internet si prin vecini la unguri dar nu s-a materializat nimic.... Greu cu KLR-ul asta... Drumuri bune!
  3. Nu am cum sa contrazic faptul ca are ceva ani buni, dar ruleaza bine si imi place clasicul... Doresc sa ii gasesc un telescop, motiv pentru care am deschis acest topic. Iata si alte poze
  4. Buna ziua! Am cumparat recent un KAWASAKI KLR 600, 1989 in stare buna, inmatriculat. Dar avea axul pistonului din telescopul spate rupt. Astfel caut de o vreme un telescop spate second hand in stare buna. (nou este prea scump). Am gasit ceva pe olx dar vanzatorul mi-a trimis ceva incompatibil (am luat tzeapa elegant). Fiind incepator am apelat la experienta voastra, a celor cu multi km si pe forum si pe sosea. Daca aveti informatii care m-am putea ajuta sa gasesc altul functional v-as fi recunoscator. Mircea Atasez poza cu telescopul vechi (cel gri) si telescopul de pe olx, care nu imi este bun (cel cu arc galben)
  5. Buna ziua! Am cumparat recent un KAWASAKI KLR 600, 1989 in stare buna, inmatriculat. Dar avea axul pistonului din telescopul spate rupt. Astfel caut de o vreme un telescop spate second hand in stare buna. (nou este prea scump). Am gasit ceva pe olx dar vanzatorul mi-a trimis ceva incompatibil (am luat tzeapa elegant). Fiind incepator am apelat la experienta voastra, a celor cu multi km si pe forum si pe sosea. Daca aveti informatii care m-am putea ajuta sa gasesc altul functional v-as fi recunoscator. Mircea Atasez poza cu telescopul vechi (cel gri) si telescopul de pe olx, care nu imi este bun (cel cu arc galben)
  6. Buna ziua! Am cumparat recent un KAWASAKI KLR 600, 1989 in stare buna, inmatriculat. Dar avea axul pistonului din telescopul spate rupt. Astfel caut de o vreme un telescop spate second hand in stare buna. (nou este prea scump). Am gasit ceva pe olx dar vanzatorul mi-a trimis ceva incompatibil (am luat tzeapa elegant). Fiind incepator am apelat la experienta voastra, a celor cu multi km si pe forum si pe sosea. Daca aveti informatii care m-am putea ajuta sa gasesc altul functional v-as fi recunoscator. Mircea Atasez poza cu telescopul vechi (cel gri) si telescopul de pe olx, care nu imi este bun (cel cu arc galben)
×
×
  • Creează nouă...