Sari la conținut

Splyt Alex

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Splyt Alex

  1. Salutare! În prezent nu știu câte Zxr400 din 1990 mai sunt prin românia,dar ma bucur ca sunt posesotul unui asemenea model.
  2. Salutare! Caut o motoreta carpati, eventual cu acte, știe careva unde as putea găsi? Va mulțumesc frumos!
  3. Salut! Daca mai ai nevoie iti sunt la dispozitie. Am firma micuta ( eu si tata, amandoi motociclisti) se numeste Lemne şi pietre. Ne ocupam de mobilier si printre altele artizanat, decoratinui, butaforii, podele si tapeturi printate, firme luminoase. Daca ai o idee noi o punem in practica. Merci mult! Asfalt uscat!
  4. Buna ziua! As avea si eu o mica rugaminte, am o mica problema: am un Kawasaki zx4r si imi trebuie garnitura de chiuloasa (http://www.wemoto.ro/bikes/kawasaki/zxr_400_l4-l7/94-97/picture/cylinder_head_gasket/) pentru a o face sa "urle", dar nu mai am banuti momentam, as fii foarte recunoscator pentru cine m-ar ajuta si voi inapoia fiecare leut cat de repede se poate, 2-3 saptamani - o luna ca momentan nici adidasi nu mai ca s-au rupt, foarte sincer vorbind, dar eu chiar doresc sa fac motocicleta, tin foarte mult la ea. Va multumeac! Imi cer scuze daca am suparat sau deranjat cu acest mesaj! O zi frumoasa si asfalt uscat va doresc! Contact: 0751290981 sau mail vasiliuioanalexandru@gmail.com
×
×
  • Creează nouă...