Jump to content

Splyt Alex

Membru
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Splyt Alex

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Yahoo
  vasiliuioanalexandru@gmail.com
 • Skype
  0751841683

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  Kawasaki zx4r
 • Numar Moto
  BZ 07 AZC

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ninja zx4r

Recent Profile Visitors

290 profile views
 1. Salutare! Caut o motoreta carpati, eventual cu acte, știe careva unde as putea găsi? Va mulțumesc frumos!
 2. Salutare! Pot pune cataloagele, dar nuanțele autocolantelor vor fi diferite din cauza display-ului. Este cel mai ok sa aduceți piesele.
 3. Salut! Găsesc și eu un intainzatror de lanț de distribuție? Merci mult!
 4. P. S. Am afișat și programul de maxi taxi pentru cei ce vin direct pe motor, iar în cel mai scurt timp (după ce iau carnetul pentru categoria B), voi oferi transport gratuit (cu mașina personala).
 5. Ofer garaj moto pe perioada iernii, încălzit, curat și sigur! Zona Draganeasca (20km de București). Preț 70lei / luna. Contact 0751290981 (Alex). Asfalt uscat și zi frumoasa!
 6. Merci! Super, se rezolva, doar sa îmi spui când ai vrea... Dă-mi un telefon înainte.
 7. Este ok într-o sâmbăta... Un preț aproximativ ar fi de 130 lei (autocolantul + cutting-ul (adică numărul) + montajul). Autocolantul îl vrei lucios sau mat? Numărul îl vrei reflectorizant? O zi frumoasa!
 8. S-a făcut... Aștept telefonul tău. Distracție mare la munca! Asfalt uscat! Un preț aproximativ este de 30 euro pana la 45 euro pe metru pătrat... Totul depinde de calitate.
 9. Salutare! Ideea este ca nu tot timpul sunt în atelier... Și de asta prefer sa fiu sunat. Iar dacă veniți, va prezint cataloagele sau stabilim o grafica. Îmi pare rău că nu va pot da un program exact, dar nu am numai munca de atelier (deși mi-aș dori). Ma ocup și cu tapet 3d și mobila... Asfalt uscat! Zi faina! Salutare! Da, acum depinde pe ce vrei sa o pui, ca se poate pune și laminare (mata sau lucioasa) și este la fel de buna... Am sa atașez și catalogele în cel mai scurt timp. Dar iti pun ce dorești... Laminare sau folie antizgriere. Zi faina!
 10. Salut! Teoretic te țin 5 ani, iar ca montaj în maxim o ora sunt gata rotile. Am atelierul in București pe bulevardul Timișoara. Dar dă-mi un telefon și îți dau un share location.
 11. Salut! Se rezolva... Ce culoare vrei? Salutare! Pentru colantul cu grafica este 30 euro pe metru, autocolantul carbon este 15 euro pe metru, iar cel negru este 10 euro pe metru. Am atelierul pe bulevardul Timișoara, în București. P. S. Am sa atașez și paletă de culori... Culorile sunt mate, lucioase, metalizate, semitransparente, reflectorizante, speciale (carbon, cameleon) sau cu grafica dedicata. Salutare! Se poate, banuiesc ca vrei sa fie reflectorizante... Salut! Am mai facut o vespa și iese ok, dar iese mai bine din vopseaua (te pot ajuta și cu asta).
 12. Salutare! Pentru cei ce doresc o schimbare a aspectului motocicletei, va stau la dispoziție. Se poate realiza orice model... atat simplu cât și complicat:)). Pentru mai multe detalii va rog sa contactați (0751290981). Atelierul se afla in Bd.Timisoarea - Bucuresti. O zi frumoasa! Asfalt uscat!
×
×
 • Create New...