Sari la conținut

Tudor Bogdan

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    07.10.2015
  • Motocicleta
    Suzuki Burgman 400

Tudor Bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare , Ma laud si eu ......un Burgman K5 de 400 cu doar 36.000 km in bord ( doar acolo doar )
  2. Doamne ! cati bani s-ar incasa la buget daca politia ar sanctiona , macar contraventional , soferii agresivi in trafic si cei care iti pun viata in pericol. . @Pisoiu , era de asteptat sa nu miste nimeni nimic in cazul tau.
  3. Salut , Ce gramaj au rolele ? Ps: Burgman.ro este inchis ?
  4. Salutare , Vin cu o intrebare , sa zicem banala , am schimbat rolele din variator ( au fost de 16 grame ) cu unele de 19 g , de cand am facut schimbarea s-au amplificat sunetele de " clampanit " a curelei . Este destul de enervant . Eu cred ca arcul mare de la fuliile ambreiajului este inmuiat si ma gandeam sa il inlocuiesc cu unul galben de la Malossi . Este normal acel sunet de clampanit al curelei ? PS: cureaua este aproape noua !
  5. Este din < ABS > , se vede in prima poza . O poti repara si singur , cauti o bucata de plastic ( tot din ABS ) si cu un letcon de lipit te apuci de sudura . Topesti si din plasticul oglinzii si din cel de umplutura si se contopesc . Dupa ce "sudezi " si incarci gaurile , cat de cat , pana la nivel , slefuiesti cu niste smilgher fin iar la final cu chit de reparatii ( cel auto ) ii dai finisajul final ! Eu prin metoda asta mi-am reparat tot Burgman-ul ! Bafta .
  6. Imi cer scuze , postarea mea este din manualul de K5 , deci , valabil doar pt modelul 03-06. Cureaua mea are 23 mm .
  7. Arata foarte bine , il urmaresc si eu de ceva timp pe Olx. Verifica imbinarile carenelor , linia lor , sa nu fie cazut ! Urechea ciulita la prima pornire , verifica inainte sa nu fie cald motorul ! Da o tura cu el si iti faci o idee dupe tinuta la drum . Bafta in achizitie .
  8. Incercati cu incredere si aici : http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160308184850&SearchText=Frame+Slider+Protector+Crash
  9. Mai exact de ce ai incercat sa rotesti ? ca nu inteleg !
  10. Facea la fel cu ambele chei ! Avea trasin mufa de la ceasuri un + pentru iluminarea ceasurilor , acestea nu se aprind fara acest fir . Am deconectat firul deoarece imi inica benzina pe full cu toate ca era gol si imi facea figuri la pornire . Acum porneste ok dar am ramas fara lumina la ceasuri . Am verificat vizula si nu este nici un cablu taiat , din mufa ceasurilor , care ar alimenta iluminarea . Daca as gasi o schema cu firele din mufa poate , asa , imi dau seama daca lipseste !
  11. Salutare , A mai avut cineva probleme cu pornirea ! In sensul , sa nu recunoasca cheia din prima si sa dea eroare F1 in bord . Dupa mai multe incercari o recunoaste . Mi-a aparut problema , dupa ce am dat bateria jos sa o pun pe redresor . Este vorba de un Burgman an400 din 2005 . Multumesc » Post actualizat in 11 Oct 2015 12:57 Salutare , ma poate ajuta cineva cu un electrician pentru Burgman , in Bucuresti ?? Multumesc
  12. Am un Burgman k5 din 2005 , sunt clips-uri pe diferite carene , capacul din dreptul contactului , capacul dintre stopuri spate , bumerangul de sub parbriz si parca mai avea pe undeva ! Am unele rupte si altele lipsesc cu desavarsire , de aceea caut sa le inlocuiesc . Voi cum ati procedat in lipsa lor ?
  13. Salutare si bine v-am gasit ! Am intrat si eu de foarte putin timp in comunitatea "Burghezilor" si ma confrunt cu o problema , am nevoie de 3 clipsuri ( ca cel din poza ) pentru scutericiu meu dar , NU GASESC !!! Aveti idee unde as putea gasi asa ceva ? , am gasit undeva pe un site din germania dar sunt foarte scumpe ! Multumesc
×
×
  • Creează nouă...