Sari la conținut

DrLexic

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti / Bucuresti
  • Carnet moto din
    11.08.2017
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 600 F4i

Vizitatori Recenți Profil

599 citiri profil

DrLexic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Locatia e Bucuresti/Ploiesti. Nu caut cel mai mic pret dar nici 6000+, ce am vazut pe olx in doua cazuri. Nu vreau sa fie revopsita integral. Sa fie inmatriculata RO. De acte perfect in regula nu stiu daca e nevoie sa mentionez dar totusi o fac. Cred ca am uitat ceva. Metoda de contact: PM
  2. Locatia mea e Bucuresti/Ploiesti. Sa fie inmatriculata in RO Sa fie in stare buna, eventual si accesorizata. Metoda de contact: PM
  3. Presupun ca e ca in cazul masinilor, adica preturi mari fara justificare. @George, eu iti scrisesem acum cateva zile intr-o seara :-)
  4. Oook. Multumesc pentru opinii! Intinzator de unde sa iau? Pe urmatoarele site-uri nu am gasit: dillypoint, unimotors, romimoto ...
  5. Salutare! Ce lant de distributie sa aleg dintre cele din poza atasata? Ce magazin imi puteti recomanda pentru a cumpara intinzator? Eventual unul din Bucuresti ca sa scutesc banii de transport. Multumesc!
  6. Intre timp, m-a lasat bateria. Se pare ca nu mai retinea curent. Cea veche e TopLite. Cea noua, cumparata de la motodiscount, este Exide. O testez duminica. Nu am reusit decat sa pun electrolitul in ea.
  7. Pana la urma am luat ce a recomandat @danny_nt, doar ca de pe motodiscount.ro.
  8. Am masurat incarcarea, 13.7-14.2. Ramane sa cumpar baterie. Ce parere aveti despre Exide? Imi puteti recomanda un magazin cu preturi ok? Am gasit la 210 lei, 8.6Ah si are o tehnologie AGM despre care o sa citesc acum.
  9. Multumesc pentru reply, in primul rand Am uitat sa spun, la instalatia electrica nu am schimbat absolut nimic, nici macar un bec. Deci ipoteza asta pica. Asa ma gandeam si eu, ca daca releul nu incarca, m-ar fi lasat cu siguranta si bateria in scurt timp. Voiam niste pareri pana ajung acasa sambata O sa pun voltmetrul pe releu.
  10. Salutare, Am lasat 5 zile motocicleta nepornita iar cand am vrut sa o pornesc bateria era aproape descarcata. Dupa cateva incercari, era si mai rau. Urmatoarea zi am pus redresorul (unul de la Lidl) pe ea si avea o linie. Am dus-o la 3 linii si am pus-o pe motor. M-am plimbat cu ea putin peste jumatate de ora si in turatii mai ridicate (9-10000) astfel incat sa incerc sa o descarc (voiam sa stiu sigur daca nu cumva e releul). A fost ok. Urmatoarea zi, dimineata, am gasit-o iar descarcata. Am incarcat-o iar, m-am plimbat aproape o ora (tot asa, fun mood). Am oprit 10minute, apoi era moarta. Nu am apucat sa pun voltmetrul sa vad cu cat incarca releul. Acum sunt in Bucuresti, ea in Ploiesti. Din experienta voastra, bateria este de vina? Ma gandesc ca daca nu incarca releul, bateria s-ar fi dus de tot. As prefera sa fie bateria Multumesc!
  11. DrLexic

    mars 2 roti campina

    Stai. Am cautat pe google si pare ca e cu biciclete. Nu mai merge saraca.
  12. Va multumesc pentru raspunsuri! Revizia am facut-o la Marius (Dili). Il recomand.
  13. Si-am incalecat pe-o sa, si-am facut revizia la aproximativ 44350 km, la Marius (Dili) din Boldesti-Scaieni, pe care-l recomand. Are preturi ok, raspunde la intrebari.. Aceasta a constat in: - schimbare ulei + filtru ulei - schimbare filtru aer - schimbare antigel - schimbare lichid de frana - reglare lant Multumesc pentru posturile legate de distributie! O am in plan. Revizia furcii am inteles ca a fost facuta anul trecut, am sarit peste ea. Acum nu-mi ramane decat sa ma bucur de vremea frumoasa care va veni... candva.
×
×
  • Creează nouă...