Sari la conținut

Bogdan C. Vişan

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan C. Vişan

  1. Cool, cool, ms. Observ ca tevile sunt drepte, iar la toba mea gura de evacuare e putin indoita? Daca doar diametrul conteaza merg la incredere si incerc una dar nu vad cum s-ar potrivi.
  2. Salut! Are cinva idee de unde as putea achizitiona una bucata db killer pentru o toba Leo Vince SBK? Daca nu, pot improviza ceva ca sa nu mai fie atat de galagioasa? O sudura profesionista probabil... Sau se pot folosi db killere de la alte tobe? Toba arata cam asa (nu am poze cu toba mea acum): http://bit.ly/1VQqCS8 incercati copy-paste daca nu functioneaza link-ul... Multumesc anticipat!
  3. Wow. Sa se odihneasca in pace... pacat de el. As vrea si eu sa zic ca nu prea conteaza legea in momentele astea decat dupa ce accidentul s-a petrecut deja ca sa bifeze niste documente sa le puna la arhiva. Din pacate e ca la scoala. Nu toata lumea e obligata si e ridicol sa crezi asta, ca cineva sa respecte si sa cunoasca legea sau mai rau, sa ii pese de ea. Nu toata lumea invata de nota 10. In trafic e bine sa fii retinut fiindca toti gresesc manevrele sau legea, inclusiv eu. Cand stiu ca sunt atatia care se lauda ca platesc examenele de luat permisul "ca la ploiesti", ma enervez de la atata prostie... asta e
  4. Bogdan C. Vişan

    Salut !

    Hehe... 200-300 de cand am achizitionat-o. Asta toamna a fost vremea frumoasa si am mers cu ea cat am putut. Din momentul asta, am mai pus 100 Km, cel putin. Momentan nu ma grabesc asa mult sa filtrez traficul, daca ma lasa sa trec, ma simt ca Jim Carrey in Bruce Almighty, daca nu vor, tot e bine. Astept relaxat pana se elibereaza culoarele si trec lejer.
  5. Bogdan C. Vişan

    Salut !

    Bun venit! Am si eu vreo 200-300 Km mersi pe motor doar prin Bucuresti, in trafic, la ore de varf si desi imi vine sa urlu de fericire cand sunt pe sa imi vine cateodata sa las motorul in mijlocul strazii si sa o iau pe jos acasa ). Inainte sa detin SV-ul de 650 am mers doar pe bicicleta. Nu stiu cum e traficul in Suceva, nu am trecut inca pe acolo, dar ma bucur ca te-ai dat cu zambetul pe buze. Eu abia astept sa ies din Bucuresti...
  6. Eu cred ca e de la stand. E rosu. ) Daca nu te superi, as putea sa adaug ceva legat de culare. Saua pare foarte mare datorita petei mare de rosu din mijlocul fotografiilor si nu face cinste restului motocicletei, poate ca ai putea sa o colorezi bicolor(o dunga mai lata trasa pe mijloc, negru cu rosu). De altfel, s-ar putea sa ma insel. Pozele, spre deosebire de realitate, oricum disproportioneaza destul de mult si poate ca motoreta arata putin ciudat si din acest aspect. Anyway. Cool stuff. Keep up the good work!
  7. Multumesc Radu H. Cred ca ai dreptate in ceea ce priveste maneta, pare a fi indoita prin incalzire. Am mai cautat intre timp si am gasit o alta de acelasi tip dar neindoita.
  8. Salut motociclisti. Recent am cumparat o motoreta naked, suzuki sv 650 din 2001. Din pacate am scapat-o si s-a rupt maneta de frana tocmai de la imbinare. Am nevoie de una noua, evident. OK, am cautat pe internet diferite variante, aparent modelele gsx gsxr mai vechi au aceleasi manete. Dar nu e asta problema. Problema e ca am impresia ca maneta care era pe motor era al unei alte motociclete. As vrea sa stiu, daca stie cineva si ma poate ajuta, de pe ce tip de motocicleta este luata maneta din poza. Vreau sa stiu fiindca imi place maneta, e lunga si curbata mai mult decat cea originala. Multumesc anticipat! P.S.: Este prima mea postare pe forum, daca este vreo problema cu topicul(poate am gresit categoria), imi cer scuze in avans!
×
×
  • Creează nouă...