Sari la conținut

Olteanu Marius

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Olteanu Marius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vorbit cu Spydy nu are pentru acest model mi-a oferit de asemenea alternativa foarte convenabila inca incerc sa caut telecomanda daca nu gasesc ma bate gandu sa mai achizitionez inca una pentru o viitoare motocicleta si sa folosesc o telecomanda pentru una si cealalta pentru viitoare motocicleta:))
  2. ok o sa incerc sa caut pe forum pe cineva care vine asa ceva . Multumesc mult daca iti aduci aminte nickname-ul te rog sa imi dai un mesaj . multumesc mult.
  3. Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Ieri am reusit sa pierd telecomanda de la alarma motocicletei un spy 500m mai are rost sa ii caut telecomanda se poate programa ? mentionez ca era singura telecomanda. Sau ar terebui sa o dau jos si la gunoi cu ea ? Ma poate ajuta cineva cu acest model de alarma daca sa ne intalnim sa vedem daca se poate connecta alta telecomanda ? Am gasit pe aliexpress ceva asemanator dar tare imi e ca o iau degeaba. Multumesc pentru ajutor.
  4. Multumesc foarte mult penru sfaturi deja vreau sa ma apuc de treaba Furca momentan nu pierde ulei .... dar a mers cineva cu mobra si mi-a zis ca ar fi ok sa o refac...
  5. Salut mersi motocicleta e un gs 500e din 1994 prima motocicleta si daca tot incepe sezonu vroiam sa o pun la punct .... sa schimb si lichidul de frana? si chitul de lant ar trebui schimbat l-am dat cu un sprai pentru lant .... merg toate zalele nu e ruginit da motocicleta a cam stat 3 ani:D
  6. Salut as dori si eu mai multe sfaturi desre gs 500 si anume: -ce ulei sa si filtre sa folosesc -baterie cam de cati AH -furca pe fata as putea sa o refac singur sau de preferat sa merg la mecanic? momentan cam atat o sa mai revin cu intrebari scuze daca am deranjat pe cineva cu acest post.
×
×
  • Creează nouă...