Sari la conținut

Lucian_M

Super Membru
  • Număr conținut

    6.867
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de Lucian_M

  1. S-a dat a doua zi după ce am luat miarul.

    Impresii? Două chestii nașpa: vibrează in draci, iar oala de ambreiaj face zgomot la relanti. In rest, trage de rupe, TC și-a făcut impecabil treaba ieri pe ploaie și aluviuni, consum mediu cca 5% cu pasager (și stil alert când mă apucă), bord cu instrumentar divers, protecție foarte bună cu Givi AirFlow, șaua e destul de confortabilă, frânele conform așteptărilor (foarte ok, mai ales în comparație cu un 650 stock, la al meu am făcut câteva mici upgrade-uri la frâne). Una peste alta, singurul regret e că nu mi-am luat mai din timp miarul. 😁

  2. N-ai înțeles, le-am dat jos că nu erau corect poziționate comenzile, eu neiesind cu mobra câteva săptămâni după achiziționare, din lipsa permisului.

    Dar dacă eu sunt țepar, alții sunt zgârciți, deoarece au cumpărat lucruri ieftine, în dauna unora originale. Eu măcar n-am dat bani pe ele (am schimbat uleiul și filtrele la o mobra, i-am pus oglinzi noi, mici, i-am zis omului că nu-l costă nimic manopera dacă îmi lasă oglinzile). Acum nu le mai pun înapoi, că mi-am luat de Aprilia, cum am avut și pe 650. De fiecare dată trebuie să explic, după ce s-au scuipat semințe în capul meu.

    Cât despre claxoane, astea sunt ok, e ceva de obiectat? Pe cel original l-am dat cu 50 lei, montaj inclus. Am dat țeapă?

    IMG_20240410_200232.jpg

    IMG_20240504_190929.jpg

  3. Sper că nu citește doamna pe aici...

     

    A fost hype-ul să se deschidă sezonul, să meargă lumea la parade, în mini-vacanta de 1 mai, Paște etc. Nu-i cu supărare la mine, că am treabă pe lângă casă, treabă amânată că am promis oamenilor termene de livrare.

     

    Btw, a sudat cineva cu sârmă flux Telwin de 0,9? Am primit o rolă, au ieșit niște suduri făcute parcă de bețivi notorii. Cum am pus Jasic de 0,8, sfârâia aparatul. Înainte am avut Proweld (sau ceva de halul ăla) 0,8 mm, mi s-a părut chiar ok.

  4. Acum 1 oră, vrajitoru a spus:

    Nu da teapa, @Lucian_M!!!

    Alea sunt niste mizerii. Trepideaza ca nu iti dai seama ce e in spate. Nici nu vezi nimic in ele.

    Am avut model din ala si nu au rezistat pe motocicleta mai mult de un drum. Mi-am asumat ca am aruncat banii in vânt. Dar nu am incercat sa le vand la altul.

    Poate sunt bune pe un 4 in linie care nu vibreaza. Dar pe un V2 sunt dezastru. 

    Pe miar trepidează orice.

    Le-am obținut în schimbul unui serviciu, le-am pus pe a mea, când încă nu aveam permisul, însă nu le-am putut orienta mai în jos (reglaj aiurea la suporții manetelor), așa că mi-am comandat unele de Aprilia Pegaso. Trepidează și alea pe miar de n-au stres.

    Mișto apelarea, eu cu țepe mă ocup in mod curent.

    Dacă erau gratis, nu mai era țeapă, corect?

  5. Acum 46 minute, Kristian K a spus:

    Pacat... :)

     

     

    Mai e si varianta cu cine s-a ars cu ciorba,sufla si-n iaurt.Acum 26 de ani mi s-a furat o motocicleta,pe care nu am mai gasit-o ever.De atunci,imi leg de roti si blochez directia la toate motocicletele familie si-n garajul inchis si supravegheat.La fel si cand ies din tara.Fiecare cu ce a patit,pana la urma.

    Mai tine si de noroc si fler. :)

    Deci nu-s singurul care pune blocatoare pe ambele roți, ghidon blocat și alarmă cuplată atunci când sunt în deplasare și plec de lângă ea (sau pe timpul nopții).

  6. Acum 3 ore, danielll243 a spus:

    Mai domnule Lucian, cunosc foarte bine legislatia, stiu ca este ilegal sa mergi fara maini, eu doar am adus in discutie aceasta problema, cu speranta ca o sa gasesc o rezolvare, daca am spus ca intra in voblaj daca iau mainile de pe ghidon, dupa mintea ta, asta inseamna ca o sa merg doar fara maini?

    După mintea mea, din cauza voastră aruncă lumea cu flori după noi. Cel puțin la mine in zonă, cei cu A1 merg cu tobe kkprovici, ture blană, echipați de plajă. Prostii în trafic cât cuprinde (îmi mai povestesc unii).

    Tu vrei diagnoză gratis pe net, dar îți cam recomandam să vizitezi un mecanic bun. Dacă nu curge furca, nu înseamnă că e servisata recent. Iar rulmenții nu-i simți la mers, să le pui diagnoză. Mă rog, nu-i nici treaba și nici pielea mea in joc...

×
×
  • Creează nouă...