Jump to content

Lucian_M

Super Membru
 • Posts

  5,434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Lucian_M

 1. Care ar fi șansele să găsesc un tub inferior furcă stânga? 650 2004
 2. Urmăresc topicul. Acum ceva vreme am pus furtunuri Gates, cu inserție, pe un 1150gs, după un an erau scoapte. In concluzie, ce furtun de calitate se recomandă?
 3. Este haș-doi, dar nu se încadrează în suma propusă. Pe când o hayabusa o ia cu 5000.
 4. Și pentru popă și dascăl nu? Mai trebuie punți, colaci, lumânări, bocitoare etc.
 5. Îți alegi intre gsxr 1300, zx12r, R1 și eventual s1000rr, ca să nu te mai încurci degeaba cu cbr1000rr. Mai sunt și alte modele, dar astea se limitează mai ușor la A2.
 6. Anunțul: https://m.olx.ro/d/oferta/honda-cmx-500rebel-IDgfper.html?bs=olx_pro_listing&fbclid=IwAR3xEQ_A-qWTnDnbgE8MNWb8SvssY-7XG2KsGQ-UKjuS76-7TTTfumkkS_k
 7. 650 DV- deci carburație. Inclusiv Transalp 650 e pe carburație, am schimbat bujiile și filtrele, apoi sincronizare.
 8. Urmează să vândă un prieten Rebel 500 cu cca 5-6000 km, ca nou, 2019. Dacă te interesează, te pun în legătură cu el.
 9. Proiect pentru la iarnă. Ți-a ieșit fain!
 10. Știu eu pe cineva care și-a făcut suporți pentru cutii și a făcut prinderea pe axul roții, m-am crăcănat de râs când l-am văzut ce mândru era. După prima plimbare a dat totul jos.
 11. Posibil să am pe cineva interesat pentru handguards.
 12. Tura viitoare pune un pic de vaselină cu cupru pe filet, ca să nu te apuci de extracții.
 13. Așa știam și eu. Probabil diferă în funcție de regiune.
 14. Eu îi iubesc pe cei care intră în giratoriu și fac stânga fără să semnalizeze. Dacă ies la prima ieșire, trebuie să aștept să termine maestrul de făcut manevra, că are prioritate. Știu unii să circule cum știu eu să zbor.
 15. Păi dacă banii nu "ie" o problemă... Cu banii ăia se poate face un mic concediu pe afară, dar când vrei să-i spargi pe un moft, nu te mai interesează altceva. N-aș da mai mult de 1000 lei pe ce-am văzut in poză nici bătut.
 16. S-au mișcat destul de repede, dpmdv. Mobra și mașina se lasă fix în ușa benzinăriei, pentru a fi vizibilă, să știi și tu pe viitor. Ca la Lidl, Kaufland etc.
 17. E de la cutia de jos, aia e cauza. In zilele de sărbătoare e tot timpul aglomerație pe șosele, din simplul motiv că majoritatea au și ei... sărbătoare, logic! Toți bizonii pun mâna pe volan, recte blocaje și manevre tâmpite. Dacă nu-i loc pe asfalt, de obicei merg pe acostament, îmi convine și pe acolo. Cât privește localitățile în discuție, e prima dată pe traseul ăla? Că nu prea cred.
 18. O sa razi, dar azi am demontat toba ca sa ii adaug vata, apoi am pus db-killerul (asta dupa ce i-am majorat cateva gauri, ca se auzea ca un compresor) si urmatoarea iesire va fi cu "surdina". Nu ca se auzea tare inainte, e deja plina zona de vibratoare de 125 care viiiiiiin, viiiiiiiiiiiiiiin, treeeeeeec si nu se mai termina... Majoritatea au niste fake-uri ordinare pe post de tobe.
 19. Toată chestia e să nu fie la vedere, însă condiția esențială e să fie la îndemână, deoarece niciodată nu știi când îți trebuie. De preferat e să aibă coadă lungă, prietenii știu de ce.
 20. Sper să vadă și poliția clipul.
×
×
 • Create New...