Sari la conținut

Cătălin Robert

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cătălin Robert

  1. Arcul acela are rolul de a-ti trage cablul de ambreiaj inapoi, dupa ce tu dai drumul la maneta.
  2. O sa verific sa vad daca incape. Mersi mult de sfaturi!
  3. Da.. Destul de complicat, dar am un prieten mecanic și o sa îl pun pe el cel mai bine
  4. Mersi frumos. E o beta 450 rr 2008, care are motorul de la ktm exc 2007. Dacă nimeni nu știa nimic de Beța, m-am gândit ca poate se știe ceva de ktm. Pana la urma o sa pun un ventilator de atv. Mulțumesc de sfaturi!
  5. M-am descurcat destul de bine cu Cr-ul la enduro..L-am avut vreo 2 ani.. Normal am vrut ceva KTM 2t, dar nu a fost bugetul în deajuns și am zis ca sa încerc ceva timp un 4timpi, pana mai strâng ceva bani sa îmi iau un exc 250-300 mai nou.. Și 450-ul fierbe destul de repede.. Cel puțin în 5 minute dacă îl las la relanti, fierbe..
  6. Oare un ventilator de PC, mai puternic ar putea face fata cat de cat? Parca nu am 150-170E sa dau pe un kit de ventilație de la ktm.. :/
  7. Mersi de sfat! O recomandare ceva pentru antigel smecher? Si in regim de enduro, (nu chiar hard dar nici soft) , la ce perioada sa schimb uleiul si filtrele.
  8. Mersi! O sa incerc sa caut niste radiatoare ceva mai mari si poate un ventilator , daca e sa il iau.. :D
  9. Salut! Ceva pareri despre motorul de Ktm exc 450 2007? Multumesc frumos!
  10. Am avut si eu un Cr din 2004 si nu am avut asemenea probleme.. Nu ma pricep prea bine la partea mecanica dar, problema cu turatia nu cred ca poate fi din filtru sau carburator.. chestia cu pornirea posibil sa fie din carburator.. Ca sa iti dai seama daca e de la carburator, scoate furtunasul de benzina din rezervor(lasa-l bagat in carburator), baga-l in pompa si baga cateva pompe pana vezi ca circula aerul mai usor, si dupa incearca sa o pornesti.. daca merge inseamna ca ai ceva la carburator..(gunoaie cel mai probabil), daca nu, posibil sa trebuiasca sa ii tragi o segmentare. Si ca ulei de amestec recomand Motul 800( putin mai scump , dar foarte bun.. Cel cu motocicleta de cross pe el) Bafta!
  11. Pana la urma e CRF sau Cr? Din cate știu eu Crf-ul e în 4 timpi și nu are nevoie de amestec. Cr-ul e 2 timpi, cu amestec.
  12. Multumesc frumos pentru parere. Am gasit o beta rr din 2008 si pare ca modelele astea sunt echipate cu motorul de la ktm..
  13. De acord cu tine! Plus ca trebuie sa se gândească și la ceva echipament...
  14. Salut! Ceva pareri despre motorul de Ktm exc 450 2007? Intretinere si alte nebunii? Mersi!
  15. Nu omule:)) Enduro e padure, adevarat, dar crosul nu are nici o legatura cu asfaltul:)) http://renasterea.ro/ro/wp-content/uploads/pista-motocros.jpg ---> Aici se practica motocrossul. Daca vrei sa te plimbi prin padure, ia-ti un enduro.. La banii aia nu cred ca o sa gasesti mare lucru, dar ceva an mai vechi cu siguranta o sa gasesti! La cross ,intretinerea e mult mai scumpa , iar tu cu timpul o sa vrei sa faci si ceva enduro adevarat. Crossul o sa te rupa de maini si de toate cele pe traseele de enduro( am avut cross, si am practicat enduro cu el.. nu te sfatuiesc:)) ) Asa ca cel mai recomandat ar fi sa iti gasesti o motoreta de enduro. Nu uita de echipament! Bafta!
  16. Depinde și ce vrei sa faci.. Motocross sau enduro? Știi pe ce se bazează fiecare?
  17. Salut! O părere despre o Beta 450 rr 2008?
×
×
  • Creează nouă...