Sari la conținut

grunt628

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

grunt628's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Mersi de raspuns, deci mi-ai recomanda sa merg pe mana lor?
  2. I-am gasit pe baietii astia printr-un ad pe FB. Frumos, dau comanda, ma suna a doua zi cu confirmarea si-mi spun ca plata se face in avans prin transfer (nu-mi convine, ce plm, e 2005?), si cica sa trimit confirmarea platii. Ma fastacesc pe-acolo si intreb daca nu se poate ramburs, si zice fata de la tel ca nu da de shefu' sa-l intrebe daca se poate face plata ramburs. Acuma ma suna si-mi zice ca da, se poate face plata ramburs doar ca n-au produsele pe stoc si doar luni le vor putea aduce, si, fii atent, imi dau de ales ori sa platesc 25% din suma totala acuma pe perioada promotiei (Black Friday) pana duminica adica, ori sa astept pana luni pentru plata ramburs dar la pret mai mare cu 40% fata de comanda pe care am dat-o io. Cateva intrebari: 1) Eu comand o chestie la promotie, tu nu o ai pe stoc, si vii la mine si zici, "BIne boss, da' n-o am pe stoc, ti-o aduc luni da platesti cu jumate in plus." E normal sa platesti tu pentru greseala vanzatorului? 2) Cine a mai folosit ATVRom, dupa voi, magazinul e de incredere? Ati facut cumparaturi online sau off? Daca online, ati platit in avans si vi s-a adus comanda fara batai de cap? 3) Ce-mi recomanda comunitatea, imi bag (cuvant urat) in ATVRom si caut in alta parte sau sa risc cu ei? Magazinul arata okay dar sa n-ai tu optiuni de plata in anu Domnului 2018 in-afara de transfer bancar?
  3. Mersi. Sa mor de am inteles ce ai scris, dar mersi de spor.
  4. Boss, nu te supara da' tu vinzi piese si nu stii ce-i ala ambielaj? Apropo, si io-s din Oradea, deci as prefera undeva in Romania ). Trebuia sa pun nord-vest, in fine. E de la un CRF250R deci 4 timpi. E mare diferenta intre constructia ambielajului pentru un motor de 2 timpi vs. celui in 4 timpi?
  5. Sorry ca fac posturi care se suprapun dar are cineva un atelier unde pot sa-mi echilibrez si eu un ambielaj? De preferat mai in vestu tarii, but I'll take what I can get.
  6. Voi face doua topicuri intr-una. Prima oara: am un CRF250R din 2004. L-am cumparat recent si dupa doua saptamani de mers in regim turat (adica mai mult pe sosea, e inmatriculat)( da stiu, mare greseala) + lenea de a schimba uleiul au facut sa mi se intepeneasca pedala de pornire. Am (cuvant urat) ambielaju, pe scurt, si acum am doua variante: ori imi cumpar unul nou ori imi cumpar doar biela si il duc pe cel vechi la echilibrat. Intrebarea mea e daca stie cineva un mecanic care s-ar putea ocupa de echilibrare si "truing" (nu stiu cum se traduce). A doua intrebare ar fi legata de ambielajele Wiseco si daca are cineva de pe-aici experienta cu ele.
  7. pai cum functioneaza asta? cum in talon pot fi trecute cu putere mai mica? mersi.
  8. Mersi de oferta si informatii. Imi zici si mie de cat timp ai KTMu si daca e cumva inmatriculat? Cat despre carnet, acuma fac scoala pentru A2.
  9. Pai vreau sa ma plimb cu ea prin paduri si pe teren accidentat, dar vreau sa o si inmatriculez sa ma pot da pe sosea cu ea.
  10. De ce spui ca e un loc prost sa intreb? Problema e ca nu prea am prieteni motociclisti. poti dezvolta?
  11. Arata misto. Keep up the good work.
  12. Mi-au cam cazut cu tronc motoretele de la KTM si as vrea sa stiu cum sunt vazute in comunitate; pareri legate de cat de greu gasesti piese, cat de scumpe sunt si cat de greu sunt de intretinut. Din cate am inteles sunt mai pretentioase decat japonezele, e corect? Ati recomanda unuia care nu s-a mai urcat pe un motor si nu are cunostinte mecanice?
  13. mersi pentru sugestii. ma mai gandesc la yamaha wr 250, Kawasaki KLX/KLR, Suzuki DR-Z400S.
×
×
  • Creează nouă...