Sari la conținut

Badica Iulian

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha R1 RN04 2001

Badica Iulian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Michelin Pilot am eu. Mi se par cauciucuri ok spun ca mi se par deoarece sunt incepator nu pot eu 10 % cat pot ele )))). Dar am inteles ca pentru strada sunt cauciucuri bune si dau randament chiar si cu un grad de uzura mai ridicat!
  2. METZELER sportec M5 interact! Am inteles ca sunt bune! La mersul in linie dreapta creasta cauciucului este tare iar in lateralul profilului este mai moale pentru o aderenta cat mai buna in viraje!
  3. E posibil ca cei de la inmatriculari sa fi gresit! intereseaza si mergi unde trebuie pentru o verficare!
  4. Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Foarte corecta aceasta fraza! Spune totul! RESPECT yo4hgx si Asfalt uscat!
  5. Sa o stapanesti sanatos! Fii echilibrat! Asfalt uscat Fredy!
  6. Pentru o Yamaha r1 din 2001 care este cel mai bun cauciuc. Ma intereseaza pentru plimbari nu pentru circuit! Am cumparato cu Michelin Pilot si nu stiu cata incredere sa am in ele :-D.
  7. Yamha r1 din 2001 ce sasiu are Deltabox 1 , 2, 3 ??? Va multumesc aticipat!
  8. Salut baieti! Ajutati-ma si pe mine cu niste informatii. Vreau sa demontez carenele dar nu reusesc! Suruburile care tin carenele trebuie sa iasa complet din carene mai exact ma refer la cel care vin sub far inspre rezervor cele laterale ? Le-am desfacut dar nu ies raman acolo? Sau trebuie sa incepe cu demontatul din alta parte ? Va multumesc! Model moto Yamaha R1 RN04 din 2001.
  9. Alege modelul care iti place! Pentru ca tu o sa mergi cu el!
  10. Salut baieti! Vreau sa schimb becurile de pozitie dar nu reusesc sa le scot din far . Am scos gumele de sub ele si atat mai departe nu imi dau seama cum as putea sa le scot. Yamaha r1 rno4 din 2001. Daca ma poate ajuta cineva . Va multumesc!
  11. Multumesc! » Post actualizat in 02 Apr 2016 15:09 Am vazut intr-un video care mi la dat tot un baiat amabil ca dupa lipiciul ramas se indeparteaza cu benzina . Benzina sper ca nu afecteaza vopseaua la modul luciu sau alte efecte!
  12. Multumesc Andrei Bogdan faza sa curat cu benzina dupa ce le dislipesc chiar nu imi trecea prin minte! RESPECT!
×
×
  • Creează nouă...