Sari la conținut

Tristan

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2001
  • Numar Moto
    murdar mereu
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nipra

Tristan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ma bag si eu daca nu ploua (desi ma indoiesc rau c-ar ploua)
  2. Nu-l luati tare mai!!! Eu cred ca-i Emo
  3. Nu-i chiar asa ... Sa nu intelegi ca le iau apararea.... insa stiu pe cineva care a lucrat la Fan Courier 1 saptamana pt ca nu a rezistat mai mult: Sunt FOARTE presati de timp (adica de sef), trebuie sa faca o cursa in cel mai scurt timp posibil, iar motivatia "este blocaj, nu pot iesi din intersectie" NU SE ACCEPTA. Nenea despre care vorbesc are 30 de ani de permis, deci stia sa conduca. Sunt platiti cu vreo 20 mil. Au norma 20 de minute pt o cursa pe care in Bucurestiul pe care il stim cu totii o faci intr-o ora jumatate. Si inca ceva... multi dintre soferii de la Fan Curier sunt motoristi... lasa moto in curte la firma si se suie in masina. Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, sa nu crezi ca-i iau apararea respectivului. Insa pe sosele sunt multi retarzi si nu lucreaza toti in acelasi loc (taximetristi, blonde, curierat, zmei, betivi, etc). Tu ai avut doar ghinionul sa o patesti cu unul dintre ei... dar nu e ca s-au adunat ei la Fan courier
  4. Help!!! Siteul asta e prea enorm pt mine... stiu ca era pe aici pe undeva un topic cu "arcuri de triumf" din tara. Va rog, da-ti-mi si mie linkul sau zice-ti-mi unde gasesc topicul asta... cat de repede!! Noi suntem 2 motoare (comuniste) care vrem sa ne plimbam ASTA SEARA max 100-150 km in afara bucurestiului....si vrem sa ne ducem la fix, intr-un loc unde am putea gasi si compatrioti ai acestei comunitati. Cine vrea sa ne insoteasca....e mai mult decat binevenit!!!
  5. Salutare! Vreau sa-mi iau si eu motor in viitorul apropiat. Cea mai buna varianta pt mine la care m-am gandit ar fi un Minsk (pt ca e mic, usor si ieftin. Am 1.60inaltime si 45kg deci...) (nu vreau viteza, dar totusi ar fi bine sa poata ajunge macar la 90/h, ca altfel nu ar accepta nimeni sa se plictiseasca pe drum stand dupa mine). Dupa 1-2 ani de Minsk, vreau sa-mi iau enduro (unul pe care sa pot ajunge cu talpile pe pamant). Daca aveti voi alte sugestii in loc de Minsk v-as ruga sa mi le ziceti. Imi pun baza in voi, pt ca eu nu ma pricep (cum probabil v-ati imaginat deja), si efectiv nu am cu cine sa ma sfatuiesc! Cunosc doar o tipa motorista(cu care ma vad/aud rar)... dar logic, si ea e oarecum incepatoare. Astept parerile voastre pls!
  6. zidule, somebody(care nu poate intra cu userul ei ca si-a uitat parola ) iti transmite ca nu-i frumos sa stai pe invisibile atata timp cat esti online.
×
×
  • Creează nouă...