Sari la conținut

RunnerRunner

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    fz1

Vizitatori Recenți Profil

389 citiri profil

RunnerRunner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu prea stiu bine romana si cand sunt cuvinte dinastea poate le mai incurc. Credeam ca ciclistica este si cum se comporta adica faptul ca puterea este pusa la pamant mult mai diferit, frana de motor redusa foarte mult si faptul ca peste 95 de grade nu sare si am mers dela 2pm pana la 6pm prin bucuresti in trafic adica cand mergi cu ea este mult mai diferita decat era inainte(asta credeam ca inseamna ciclistica bine ca nu mam facut de ras pe altundeva). Ceva de genul. Wheelies acuma sunt la ordinea zilei cu noul ecu. Recomand maxim la toti care au gen2. » Post actualizat in 23 Jun 2016 08:55 UPDATE: Am mers ieri cam toata ziua in trafic din bucuresti dela 2 dupamiaza si peste 95 nu a sarit si inainte cand mergeam pela otopeni era undeva pela 89 si eram fericit. Acuma 89 e in oras cand nu merg constant.
  2. Acum o saptamana imi mergea numai 95-105 cand eram in trafic si nu ma deplasam constant sau la viteza mica. Iam trimis ecu la resoftat la un baiat din grecia(ecu-flashing.com) care este partener cu Ivan din america(cica cel mai bun resoft pentru modelul asta). Sa schimbat ciclistica complet. Acuma nu vad peste 95-97 orice ar fii si mai sunt si avantajele de power wheelies, puterea mai lineara si cand dai drumul din gaz nu mai are frana de motor asa mare. Costa 300 de euro si osa iti rezolve toate problemele la ea. In concluzie, da este normal sa vezi temperaturi de genul in oras.
  3. Caut sa cumpar urmatoarele pentru fz1 gen II 2008. -Scaun pasager -Power commander -Scarite aftermarket Se vinde toba mivv gp cu zgarieturi unde are clampa sa o sustina+ o zgarietura galbena(facut intrun stop dinala de parking) in rest nu are absolut nimic se aude prea bine si la drum lung mi sa parut foarte buna nam avut niciun fel de problema. 400 lei
  4. Azi pela 12 eram la intersectia de langa metroul Iancului eram primul la semafor. Se fac verde si cum dau drumu la ambreiaj vine o femeie din spate si se baga peste mine pe banda sa ma ia pe capota, noroc ca am tras de ghidon si am evitato la cativa cm de piciorul meu. Merg in spatele ei si vad ca femeia mergea mai ceva ca la formula 1. A schimbat la un moment dat 2 benzi de o mie de ori in cateva sec, ba pe una ba pe alta ca sa treaca. Oprit la semafor.(moment in care sia mai luat cateva injuraturi dela mai multi). Femeia avea in jur de 50 de ani. -"Sunteti cu capul? nu ati vazut la semafor ca erati la cativa cm sa ma bagati in spital?" -"Nu. ce sa te vad?" -"bagamias **** in mata care tea facut" -"asa vorbesti de mama ta?" -"Nu asa vorbesc de mata care tea facut sa ma bagi pe mine in spital" Una e sa nu ma vezi cand merg dar ce dracu nu ma vezi la semafor cand masina din spatele meu era la 2 metri si eu eram in mijlocul benzii?
  5. Tocmai ce iesisem sa dau o tura cand vad niste lumini de politie si am zis ca iar sau tamponat astia intre ei. Am vazut ca era un motociclist si am oprit din instinct. Motociclistul saracul nu a avut nicio vina , la volan fiind un bronzat in trening. A venit un prieten sa ridice motorul fiind prieten cu riderul si sa facut o estimare de daune cu politistul lovite fiind carenele,ghidonul,scarita stanga si inca cateva mici chestii. Am inteles ca motociclistul era chiar experimentat si stapanea motocicletele ghinionul lui ca motorul acela il avea de 2 zile si a dat peste cine a dat. Culmea e ca dupa ce am plecat dupa dristor spre muncii trec de semaforul inainte de sensul giratoriu de langa spital si vad o femeie in masina pe sina de tramavai sa treaca. Ma uit la ea vad ca nu se uita dar vad ca sta pe loc. Mers cu 40 tot nu se misca zic bine ma vazut. Eram la 10m distanta cand vad ca ii da blana. Franele imi era frica ca le blochez si am ales sa strang de ele si sa virez. Norocul meu e ca mia lasat circa 30cm dintre ea si bordura destul cat sa ma bag. Am trecut la un cm de bara ei eu ma vedeam deja pe jos nu stiu cum nu am atinso. Atentie mare ca prostia nu are limite. » Post actualizat in 08 Jun 2016 21:20 Poze » Post actualizat in 08 Jun 2016 21:21 Poze
  6. Golit rezervor. Alimentat 10 litri efix 95. Dat cateva ture si acuma trage asa cum tragea inainte. Concluzia: MOL evo 99=prostie.
  7. Nu sa schimbat nimic la motor nici macar uleiul. Acuma ma duc sa iau cativa litri de efix sa vedem daca isi revine.
  8. Osa golesc rezervorul maine si osa realimentez cu efix. Daca problema continua si motorul nu isi recpata puterea initiala ma duc la mecanic. Benzinaria dela care am alimentat a fost MOL dela timpuri noi ca era pe unde aveam treaba. Vedem maine ce si cum si revin cu un update.
  9. Nu cred ca vrei sa stii cu ce spal farul Depinde daca inainte am baut ceai, apa sau cafea. Difera lichidul 'produs'
  10. Ma asteptam sa se ia cineva de gramatica dar nu ma asteptam sa fie amuzant si chiar sa rad. Mia placut mult asta P.S: Nu sunt roman Benzina proasta ar putea fii si explicatia dece acuma se aud pocnituri si nu se mai aude barbaitu ala cu care eram obisnuit cand iau mana din gaz? Sa mers foarte linistit cu motorul pe aia 5 litri de rompetrol fara gropi sau ceva de genul.
  11. Am un fz1n si treaba sta in felul urmator. Cand a fost adus motorul din germania avea jumate de rezervor plin. Toate bune si frumoase. Cum dadeam drumul la ambreaj deja pleca parca in graba fara aceleratie. Mers fara acceleratie in a intaia era undeva pela 16-18 kmh mers perfect. Al doilea rezervor cativa litri rompetrol 98 efix. Dat drumul la ambreaj simteai ca pleaca in graba, mers fara acceleratie 16 kmh constant cu cateva 'umfuri' pe care le simteai din cand in cand dar motorul tragea bine nu era asa mare diferenta. Al treilea plin mol evo 99 10 litri. Dat drumul la ambreaj surpiza numai simteai ca pleaca in graba. Prima data cand mia murit motorul, am ramas surprins cateva secunde bune. Mers a intaia 13kmh constant si parca nu mai tragea cum tragea inainte. Inca o chestie pe care am observato a fost ca atunci cand luam mana din gaz inainte facea 'barrbaituri' din cauza la toba mivv fara power commander. Acuma parca pocneste iti da senzatia ca poate ai toba sparta(toba este ok nu are niciun fel de fisura). Acuma eu sunt putin stresat din cauza ca nu stiu daca poate fii ceva daunator motorului. Am vorbit cu cativa si miau zis ca sar putea sa am apa in rezervor. Exista vreun risc dupa simtomele date de motor? Isi va reveni dupa ce se termina benzina si pun ceva mai ok? ma bate gandul sa golesc rezervorul sa pun dinou rompetrol sa vad daca isi revine la cum era sa ma asigur ca decat benzina a fost de vina. Astept parerile voastre.
  12. Daca doriti sa aduceti o motocicleta din afara el este persoana cu care trebuie sa vorbiti. Pret corect, eu cel putin nu am gasit ceva mai ieftin pe ruta germania-bucuresti. Raport calitate-pret cum ofera el nu prea gasiti. Asigurare, ancorata fara niciun fel de stres, omul face treaba asta de ceva ani si asta e specialitatea lui. Foarte de treaba ca persoana. Repet, daca doriti o motocicleta din afara el este persoana cu care vreti sa vorbiti sa scapati de orice fel de griji. Multumesc Cristi pentru servicile tale!
×
×
  • Creează nouă...