Sari la conținut

tepi

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    cannot tell
  • Club
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

382 citiri profil

tepi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aveam si eu rateuri, mai dese la rece. Am curatat/reglat, carburator respectiv supape, am schimbat toata aprinderea si tot asa facea. Problema era de la butonul ON/OFF, intrase praf acolo. Am curatat si merge brici acum.
  2. 1992, mufa e din plastic alb. » Post actualizat in 08 Aug 2014 10:37 Am pus poza la avatar » Post actualizat in 08 Aug 2014 10:42
  3. Salutare, cine ma poate ajuta cu un CDI de Domi, pentru o diagnosticare, in Bucuresti? Am schimbat deja 2 originale, acum am unul de la Ignitech, din Cehia. Mi se intrerupe scanteia din cand in cand. Butonul si firele de on-off arata bine, am schimbat bujia, pipa, fisa si bobina, am curatat contactele. Nu stiu ce sa mai fac... Daca scot bujia si dau la automat, face scanteie atunci cand apas pe buton si cand iau degetul de pe el. In rest invarte, dar nu da scanteie. Motorul porneste numai daca apas scurt pe buton. La relanti merge, mai scapa o scanteie, scade brusc turatia, isi revine, iar merge. La ture mari se simte ca mai rateaza cate o scanteie, dar nu e asa dramatic. » Post actualizat in 08 Aug 2014 09:56 Am schimbat si acumulatorul.
  4. La intrare se primesc si euro, la paritate de 1 euro pt. 2 leva. Puteti scoate leva de la orice bancomat din Bulgaria, cu orice card. Cei care nu au nici card, nici valuta, pot cumpara €/$ de la noi si ii pot schimba in leva la casele de schimb de pe-acolo. In Ruse sunt case de schimb de la care puteti cumpara leva direct cu lei. Nu se percepe taxa pentru trecerea Podului Prieteniei cu motocicleta si nu va intarzie prea mult faptul ca este in reparatii, pentru ca va puteti baga in fata coloanei de autoturisme si TIR-uri.
  5. Ai vreo spita rupta? ia-le la mana si vezi daca joaca in nipluri. De obicei se reteaza la baza filetului.
  6. Multumesc pentru sfaturi. Grabiti-va la Dominatoriada, ca oferta e limitata.
  7. Epuratorul influenteaza in vreun fel consumul de carburant?
  8. Motorul e luat din Germania. Cu toate astea, am gasit instalatia in manualul de service, la Sectiunea 4 - sistemul de alimentare. Cica e numai pentru modelul de California, ceea ce nu are sens. Asta e din '92, iar in Cali s-au vandut doar 88 si 89. Tot nu inteleg la ce foloseste, baga aer curat din airbox in evacuare sa pacaleasca testul de noxe? Intrebarea importanta e: Oare merge carburatorul pe care il am fara vacuum de la instalatia asta?
  9. Am pus o poza pe pagina precedenta. Adica nu e vacuum, ia gaze din carter si le readuce in admisie? Mesaj completat Daca pun un dop pur si simplu la carburator si nu mai montez dracia aia, mai functioneaza?
  10. Valva cu pricina se gaseste sub carcasa de plastic gri dintre cutia de scule si reductorul de la electromotor. Se vede furtunul care merge spre carburator.
  11. Scuze, intrebarea era pentru dorinmihail. Poate nu m-am exprimat clar. Problema mea e ca din carterul de RD02 iese o teava care merge la un furtun, conectat la o supapa, legata mai departe de carburator. Motorul de RD08 pe care vreau sa-l montez nu are teava din aceea si nici suport pentru supapa respectiva. Eu am flansa, carburatorul si airbox-ul de RD02 dar nu imi dau seama unde sa bag furtunul de vacuum in motorul de RD08. Presupun ca fara vacuum nu o sa functioneze corect carburatorul.
  12. Nu seamana cu ce vazui eu. De unde ai luat flansa? Mesaj completat Pai unde este pompa de vacuum la motorul de pe RD08? La cel de RD02 e o rampa in fata si o supapa in lateral-stanga.
  13. Fratilor, de unde ma sfatuiti sa achizitionez o flansa de carburator din aceea lunga, pentru RD02? Pe oemmotorparts, la acelasi model apar 2 flanse, cu coduri si preturi diferite si precizarea 'Discontinu' ce-o mai fi si asta? Vazusem mai demult niste poze cu niste flanse mesterite din aluminiu. Are cineva? Switch, am incercat sa pun motor de pe RD08 pe RD02, se potriveste perfect, dar nu are iesire pentru vacuumul de la carburator. La RD08 e pe cadere libera carburatorul?
  14. Multumesc mult pentru informatii. Stii cumva si ce acte mai sunt necesare pentru schimbare motor? Am auzit ca s-a mai relaxat procedura dar nu gasesc detalii pe pagina RAR.
×
×
  • Creează nouă...