Sari la conținut

Hunor

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hunor

  1. Daca masor bateria si arata in jur de 12.8 si dupa cateva sute de km de mers cu faruri, normal, bateria arata tot in jur de 12.8(asta normal, fara motorul pornit), inseamna, ca releul incarca bine si nu trebuie sa-mi fac griji ca e stricat?
  2. Buna. Am un Yamaha Virago XV535 din 1995. Am schimbat releul de incarcare. Momentan incarca, dar mi se pare ca incarca prea mult. M-ati putea ajuta cu parametrii de incarcare? Cat ar trebui sa fi incarcarea in relantiu(fara faruri), in relantiu(cu faruri), turat(fara faruri), turat(cu faruri)? Mersi
  3. Bună. Am un Yamaha Virago XV535 din 1995 și am a problemă la baterie. Bateria este încărcată și pornește motocicleta. După un timp cred că bateria se descarcă petru că motocicleta nu mai pornește la buton. Dacă e împinsă pornește și merge, dar dacă opresc iarăși motorul, nu o pot porni la buton. După ce pornește am mers cu ea peste 100 de km cu farurile aprinse și funcționau. Am citi că poate fi ceva cu releul de încărcare? Unde se află releul pe motocicletă și cum s-ar putea verifica de unde provine problema? Mersi.
×
×
  • Creează nouă...