Sari la conținut

Dinu Marian

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

376 citiri profil

Dinu Marian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ieri la prânza pornit foarte bine! Cum va spuneam merg zilnic de o luna și jumătate cu motocicleta și a pornit f f bine pe temperaturi mai scăzute. Pornirea o fac cum am procedat dintotdeauna cu socul tras, iar benzina pun numai de 95! Eu tot sper sa fie de la benzina! Faza aiurea este că acum mă duc cu emoții de fiecare data când vreau sa plec mai ales dimineața! Mi.am adus aminte că situația a apărut după ploaia de luni cu toate luni seara a pornit perfect când am plecat de la munca!
  2. Ieri a pornit perfect și dimineața și seara! Sunt curios in dimineața asta cum se comporta! Oricum incerc sa scot toată benzina din rezervor într-un fel sau altul!
  3. Salut, bateria cred că este ok cel puțin acum! Chiar învârte bine cu toate că în două dimineți aproape am descărcat.o am mers cam o ora aseara plus astăzi și cred că s.a încărcat! In dimineața asta a pornit de la buton! Cred că mă duc să scot benzina și să realimentez!
  4. Salutare am reușit să ii schimb bujiile! Erau f f putin strânse de genul că am putut sa le desfac cu mana fara cheie! Problema persista și după schimbarea bujiilor! Am pornit.o împinsă a luat-o f repede! Cu noile bujii motorul merge mai rotund și urcă mai lin in ture! Vroiam sa scot toată benzina dar din păcate nu am avut cu ce! In schimb am reușit să mai bag 4 litri de 100 de la OMV! Va spun mai e dimineața daca am reușit să o pornesc sau am nevoie de cineva să mă împingă iar! La cald a pornit fara probleme la sfert! Să cumpăr și alte fise? Pentru M-am uitat după fise și am văzut că se vinde separat "firul" și partea care vine pe bujie (prima data am făcut la un magazin când am căutat fise am văzut că se vinde fisa 5 țin metrul și apoi am văzut într-un catalog online de piese capul care vine pe bujie separat)! Așa este? mulțumesc
  5. Am luat bujii sper sa am timp sa le înlocuiesc și vedem cum se comporta mâine dimineață!
  6. La șprițuri m.am referit și eu! Am comandat buji ngk dr9ea iar cel mai rapid le.am găsit la epiesa.ro! Îmi recomandați sa le iau de acolo sau să mă orientez spre alt magazin? Am citit că sunt și contrafăcute...
  7. Salut așa am cumpărat motocicleta și la mine este de un sezon! Mă gândesc să le schimb... Crezi că ar putea fi de acolo?
  8. O pornesc numai cu socul tras! Așa m.am gândit și eu ieri că am înecat.o dar nu i.am mai dat șprițuri azi am incercat doar cu socul tras!
  9. Salutare tuturor!Am un Kawasaki zr7 din 2003 carburator și am o problema de doua zile in sensul că motorul nu pornește de dimineața! Aseară când am ajuns acasă i.am dat cheie și a luat.o la sfert! Azi dimineață aproape că am omorât bateria și nu a dat niciun semn că ar da sa pornească! Folosesc motorul de aproape o lună și nu am avut niciodată probleme la pornire chiar daca au fost temperaturi mai scăzute! Ar putea să fie de la benzina pt că tocmai îi făcusem plinul de 10 km.... Ce mă sfaturi? Mulțumesc tuturor și asfalt uscat
  10. Salutare tuturor și eu am achiziționat un zr7 din 2003! Când facem o întâlnire în București?
  11. Salutare tuturor! Îmi puteți da câteva site-uri de vânzări moto sh din Anglia? Am căutat pe google dar nu am găsit ceva interesant! Vă mulțumesc
  12. Salut am 1,75 motorul în vreau pt oraș și ieșiri scurte! Motorul pe care vreau sa îl iau a fost înmatriculat în 03.2003 apoi vândut în 2010 iar ultimul proprietar nu a circulat cu ea! Cauciucurile sunt din 2010 și sunt în stare buna ceea ma face sa cred istoria! Bine nu poți fi sigur niciodată dar având în vedere ca cei care o aduc sunt de bună credință și se mai au și experienta tine sa ii cred! Motorul din spusele lui Cosmin Biris suna bine și e convins că are km aia! Lanțul original, uzura discurilor discurile i.au certificat aceea "bănuială" legata de km! Ce ma sfătuiți!
  13. Salut, ideea e ca trebuie să îi fac rar.ul și nu ma pot duce cu farul asta! Motocicleta a avut doi proprietari și ultimul sigur a scăpat-o! O sa pun o poza imediat! E primul motor, eu am luat A.ul anul trecut și am 34 de ani! Doresc o motocicleta fiabila! Legat de km cică pe motor ar fi cauciucurile din 2010 pe care neapărat trebuie sa le schimb înainte sa ies cu ea! Km spune Cosmin ca aia ar fi! Ma poate ajuta cineva cu un far pt rar? De toba ce ziceți ma pot duce cu ea? Am găsit tot în Italia cauciucuri Continental ContiMotion 120/70 ZR17 + 160/60 ZR17 DOT 2016 €139,74 +€10,00 se merita sau sa iau din tara ceva? » Post actualizat in 22 Mar 2017 19:53 Cadrul nu este atins! La ce sa mai am grija?
×
×
  • Creează nouă...