Sari la conținut

SORIN-SORIN

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SORIN-SORIN

  1. Este cineva din Bucuresti care detin eunDeauville pentru a ma lasa sa urc pe ea sa vad daca im placepozitia? As aprecia enorm gestul. Multumesc mult
  2. Suuuper raspuns. Multumesc mult.Revenind la intrebarea mea initiala: V strom vs Crossrunner. Azi am avut ocazia sa stau pe u Crossrunner 2011 si ..nu m-a dat pe spate, nici design si nici pozitie. Era..ok dar nu wow. Zilele trecute am incercat Crossrunnerul nou si era muult mai bine atat design cat si pozitie, dar nu am banii de asa ceva. Asa incat ma intorc catre Vstrom. Desi tanjesc dupa un DL 1000 (sunet, putere sporita si nu in ultimul rand design-simetria ta doua tobe) incerc sa analizez situatia cu capul sinu cu inima si as opta catre ABS, asa incat sunt limitat( din nou de bani -aprox5000) la DL 650. Desi imi placedesignul parca mai mult la K-uri avatajele mentionate mai sus ma fac sa aleg L2. Pe cuvant de onoare: nici cand m-am insurat nu m-am chinuit ca acum ! Caut de 1 luna si nu stiu ce sa aleg!Sa iau DL 650 cu ABS sau DL 1000 fara ABS? o zi minunata » Post actualizat in 23 Feb 2018 17:34 Multumesc mult. Imi sunt de mare folos informatiile tale! » Post actualizat in 23 Feb 2018 17:46 https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/v-strom-650/v-strom-650-abs-2011-17/7091991 are ABS https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/v-strom-650/v-strom-650-traveller-abs-2008-11/7089664 are ABS https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/v-strom-1000-dl/v-strom-1000-dl-2006-08/6817167 nu are ABS Ce ati alege?
  3. ce diferente sunt intre modelele V Strom 650DL ? Ma refer la modelul de pana in 2011 si cel 2011-2015. Evident ca nu discutam de design. Ciclistica, pozitie, motor, cutie...
  4. Ieri am fost cu masina la service si era acolo un Audi A6 cum nu am vazut in viatza mea, cred ca nu era indicator in bord neaprins iar pe teste de sus pana jos era" error sau failed" . Omul aduse masina sa o "pregateasca de vanzare" si astia isi bateau capul sa "o puna la punct" sau mai exact sa o "smenuiasca" pt a nu mai da erorile ei. Nu fac absolut nici o analogire intre ala si tine sau nimeni altcineva, nu intra in discutie faptul ca nu esti o perosana responsabila si corecta, am si vb la telefon si chiar mi-ai lasat impresia ca esti super ok. Ajungem in situatii de genul asta ca urmare a nemernicilor ca cel din cazul prezentat de mine si a unei legislatii permisive. Atat timp cat nimeni nu poate fi tras la raspundere se vor face magarii. Inca o data scuze daca te-ai simtit vizat , chiar nu asta a fost intentia mea! Numai bine si ne vedem la Cluj!
  5. imi e ciuda de mor ca nu gasesc un DL1000 cu abs. Am avut cu abs si parca tot asa mi-as lua. Acum...parerile sunt f impartite ref abs.
  6. Cu siguranta nu am buget pt ala nou. Si chiar nu se gasesc nici in Romania si nici in Italia(am vb cu fam. Biris si nu prea gasim). Ieri m-am urcat pe un Crossrunner nou si pozitia era apropiata de Vstrom. » Post actualizat in 21 Feb 2018 08:04 Da, stiu anuntul. Chestia cu " nu pot sa garantez km" nu prea ma coafeaza. Adica dai 5k euro si nu stii cati km are...ca dotari e tare. Multumesc oricum. » Post actualizat in 21 Feb 2018 08:05 da-mi un bip sa mai povestim atunci. Eu am 0743048495.
  7. Multumesc mult pentru sfaturile tale. Greseala e a mea pentru ca nu am dat toate datele. Eu am avut 4 ani un SV 650 S (tot cu ABS) si tocmai ce l-am vandut DOAR pentru pozitia "in maini: incomoda ce nu imi permitea parcurgerea fara oprire a mai mult de 50 -70km,drept pentru care nici nu prea m-am avantat pe distante mari doar Giurgiu-Bucuresti, Giurgiu-Oltenita. Nici nu cred ca ma voi avanta nici de acum inainte decat ocazional(acum nu garantez ca nu o sa imi vina cheful vazant ca se poate). Din pacate timpul nu imi permite sa ma plimb prea mult cu ea, in 4 ani am facut aprox 15000 km. Nu, nu am mania vitezei, sunt o persoana cerebrala dara daca am chef de cateva minute nebunie as vrea sa nu imi para rau de alegerea facuta. Eu am 1.85 si 95 kg. In lista initiala am avut si BMW k1200S dar am inteles ca nu braveaza la capitolul fiabilitate, desi mi-ar fi placut , ca design, mai mult decat cele 2. Pe V strom m-am urcat( pe loc) si mi-a placut mult pozitia, Crossrunerul nu l-am vazut in realizate niciodata si nici nu stiu pe cineva care sa ma lase sa il vad sa sa ma asez pe el pt a vedea cum ma simt. Din cate am citit V stromul ar avea, nu stiu sigur daca e asa, o ciclistica mai buna si as putea mai usor sa merg prin oras(teorie de pe net repet). Crossrunerul nu e prea popular , am citit review-uri doar din Italia si Anglia, dar...atat. La V-stromul de dupa 2012 , desi m-as incadra sa imi iau unul, nu ma incanta deloc farurile care chiar aduc a libelula. Sincer mi se par dragute , nu fac wow la nici una dintre ele. Daca as fi gasit un DL1000 cu ABS in banii mei nu stateam pe ganduri si il luam, inclusiv sunetul e muult peste 650. Astept in continuare opiniile dumneavoastra. Multumesc mult. P.S. Calitatile de enduro si adventure nu ma intereseaza absolut deloc! Doar sosea uscata.
  8. Salut dragi colegi, Intentionez sa cumpar o motocicleta (cu ABS ) si m-am oprit la urmatoarele modele: 1.V Strom DL 650 (sub rezerva puterii as fi preferat de 1000 dar nu am gasit cu ABS la bugetul meu 5000-6000 Euro) 2.Honda Crossrunner (motor 800 cmc Vtec). Daca puteti sa ma ajutati in privinta alegereii mele v-as fi profund recunoscator, efectiv am " lins" internetul de 1 luna si nu am luat nici o decizie. Multumesc mult.
  9. Cu niciuna nu am mers. M-am urcat doar pe un V-Strom(pe loc) si mi-a placut mult pozitia. Nu stiu care ar fi pozitia pe Honda. Din cate zic unii colegi, V Strom-ul de 650 este cam puturos (alta cutie si motor mai greu decat SV). personal eu vad lucrurile cam asa: -design: judecand doar din poze (pt ca repet nu am vazut live o Honda) mai mult imi place Crossrunnerul; -motor: cred( de fapt sper ) sa fie mai puternic decat V-strom -frane: dual ABS ( honda) vs clasic ABS(suzuki) ar trebui sa fie in favoarea honda; -pret: identic -tinuta de drum ??? -fiabilitate ??? -consum: probabil honda consuma mai mult dar la cati km fac eu nu ma intereseaza 1-2 L/100km. Inclusiv la punctele : motor, frane astept punctul vostru de vedere. Multumesc
  10. Sincer nu stiu daca postez unde trebuie, am cautat si discutii despre touring dar nu am gasit. Daca cumva gresesc rog respectuos un moderator sa ma directioneze acolo unde ar trebui. Sunt in dubii in alegerea intre un Vstrom 650 si un Crossrunner 800 (ambele 2011 si cu ABS). Eu am 1.84 si 95 kg si intentionez sa o folosesc 50/50% oras/afara si nu in reprize mai mari de 100-150 km. Am renuntat la un SV650 AS (2008 ABS) pt pozitia incomoda, Ce ma sfatuiti sa aleg si eventuale avantaje/dezavantaje . Multumesc mult.
  11. E f greu sa aleg atat timp cat nu am mers cu nici una dintre ele. V-stromul stiu ca are o ciclistica f buna(sub GS dar peste multe altele). GT-ul cu siguranta e o placere sa o conduci in afara localitatii dar sunt f rezervat in privinta manevrabilitatii lui in oras. Voi fi nevoit sa mai traversez Bucurestiul, o sa ma decsurc sau tb sa il ocolesc?
  12. Desi ciudata, condider pertinenta intrebarea. Astazi imi permit sa achit diferenta , nu pot spune ca ar fi in plus. Am inceput sa iau in calcul si propunerea colegulu " HKH" referitoare la V-Strom(care repet nu ma da pe spate dar incerc sa judec cu capul). BMW-ul, chiar si ala din 2004 este mai frumos(din punctul meu de vedere) decat V-stromul. Care ar fi alegerea potrivita? Si daca merg pe Suzuki, ce model 650 sau 1000?
  13. Stiu, aveti perfecta dreptate , nici eu nu stiu exact ce vreau. Cu toate ca V-strom-ul cred ca ar fi cea mai buna alegere pt mine, nu ma incanta f mult designul ei. Un alt sport touring (desi cred ca e mai mult sport deact touring) frumos este 1100XX de la Honda dar nu are ABS si chiar vreu sa iau cu ABS(desi este o discutie interminabila vis-a-vis de acest subiect. Am gasit un K1200S din 2007 cu 32k reali(cunosc proprietarul) dar nu are ESA si incalzire in sea sau in aceeasi bani GT 2006 ce au in plus si incalzire in sea, ESA, parbriz electric sau chiar pilot automat, dar la care nu cunosc proprietarii. Inteleg ca mentenanta la amortizoarelor celor cu ESA e f scumpa (1200 euro/buc) , asa incat se merita ESA sau nu?
  14. pana acum am mers in oras pentru ca nu puteam merge mai mult de 40 km pe a mea si trebuia sa opresc sa imi odihnesc mainile, aveam o pozitie incomoda. Cu banii : ideea e ca nu as vrea sa arunc cu ei daca nu se justifica diferenta de pret, cu toate ca am bani pt a lua ceva mai nou. Deci daca diferenatele de motocicleta justifica diferentele de pret atunci asa sa fie. Eu am 44 ani si probabil va fi ultima mea motocicleta pentru ca nu stiu daca o sa mai fiu apt de plimbari dupa 50 ani, nu stiu. Nu imi plac motocicletele fara carena! Poate va stresez dar chiar sunt intr-o f mare dilema. Ieri am vandut motocicleta mea si vreau sa imi iau repede altceva pt ca imi lipseste f mult.
  15. Am postat gresit, scuze. Nu prea ma vedeam intr-un GS pana la urma. Oricum multumesc mult pt sfaturi.
  16. IN primul rand as vrea sa va intreb daca se merita diferenta de vreo 2400 euro intre un K1200 GT/RS din 2004 si unul din 2007. E clar ca sunt modele diferite dar face banii? Nu as zice ca imi sunt in plus. Daca totusi se merita ce ati alege intre un K1200GT si un K1200S. GT-ul are doar ABS , BC dar motorul e cunoscut si in firea lui, iar GT-ul (despre care nu stiu nimic) are in plus ESA, incalzire in scaune si geam reglabil electric. Din cate am mai citit amortizoarele cu ESA costa aprox 1100 euro si nu pot fi servisate si unii ar recomanda varianta clasica de amortizare(fara ESA).Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc mult.
  17. Am mai umblat in "cutia milei" si am mai scos cativa bani pentru a lua ceva mai nou/bun. Sunt in dubii intre un K1200GT si un K1200S. GT-ul are doar ABS , BC dar motorul e cunoscut si in firea lui, iar GT-ul (despre care nu stiu nimic) are in plus ESA, incalzire in scaune si geam reglabil electric. Din cate am mai citit amortizoarele cu ESA costa aprox 1200 euro si nu pot fi servisate si unii ar recomanda varianta clasica de amortizare(fara ESA). Voi ce ma sfatuiti sa fac?
  18. Am inteles, eu avusem alte informatii (pe care voi mi le-ati demontat ) si de aici si confuziile avute mai sus. Va multumesc frumos pentru lamuririle voastre.
  19. Multumesc mult pentru raspunsul tau. Acum am inteles exact.
  20. S-a generat o polemica care chiar cred ca nu isi are rostul.Cred ca scopul acestui forum este doar de gazdui discutii intre cei ce impartasesc aceeasi pasiune:motocicleta. Daca , cumva, nu m-am facut inteles o sa reformulez si anume: am gasit o motocicleta BMW F650 GS. cu motor de 800 cmc (din cate am inteles versiunea facuta in Germania se numeste F650 GS si are motor de 800 cmc iar versiunea facuta in India se numeste F800GS si are acelasi motor). O cunostinta mi-a zis ca acest motor ar avea probleme la volanta si pica destul de des. Intrebarea mea este daca voi, ca si posesori si/sau cunoscatori , confirmati aceste probleme sau ce altceva puteti sa imi spuneti vis a vis de acest model/motor. Va multumesc.
  21. Chiar nu inteleg atitudinea si mistoul asta. Daca as fi cunoscut acest/aceste modele nu as fi intrebat, am si spus in prezentarea mea " din cate am inteles". Nu cred ca am zis ceva care sa deranjeze. Am spus ce am auzit despre acest model si v-am intrebat daca e adevarat sau nu, sau ce parere aveti despre acest model de motocicleta. Rog in continuare colegii ce ma pot sfatui/ajuta in aceasta alegere sa o faca. Multumesc anticipat.
  22. Intentionez sa cumpar un F650GS( modelul german cu motor de 800) din cate am inteles acelasi motor versiunea facuta in India este F800 GS, an fabricatie 2009. Cineva spunea ca au o problema la volanta cu nu stiu chestie magnetica care te lasa in drum cand iti este lumea mai buna. Ce puteti sa imi spuneti de acest motor? este cu probleme? se merita sa il iau sau caut altceva? va multumesc mult.
  23. Am inteles ideea ca un K1200 nu este de bagat in oras, Ce parere aveti de un Varadero,TDM si eventual Hayabusa(stiu ca nu prea fac parte din aceeasi categorie dar totusi). Reamintesc ca nu sunt chiar mic de statura si greiutate. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...