Sari la conținut

Ady_mobristu_tm

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    nu are numar
  • Club
    fara

Ady_mobristu_tm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sigur ca mai e lume de-asta cu motorete de-astea a1 mai ales eu care sunt un mare impatimit al acestor motoare am shi io un hoinar ca al tau dar circul cu mobra ca i-mi place mai mult ca hoinarelul e fain shi hoinarul,intrece o mobra dar eu tot pe mobra raman. Oricand te pot ajuta cu raspunsuri la intrebari ca io cam cunosc putzintel esentialul mecanicii acestor motorete.Dar am shi io o intrebare pt tine shi pentru toti cu mobre shi hoinare de ce dre,cu dupa ce o pornesc la startar shi infig selectorul in viteza 1 intra in a 2-a shi pleaca mai greu cu a2-a apio intra greu in a1-a.Vedeti asta ma intreb shi ma tot gandesc speriat s.nu fie dusa cutia de viteze.In rest numa bine la toti salutari cu faru.AAAAAA am uitat s.spun ca sunt de pe langa timisoara.Sal. Shi tot aici mai vreau s.dau anuntul ca cumpar hoinare sau mobre c acte sau radiate.Ofer pret f.bun.Daca e cineva il rog s.ma caute la 0726268318 shi vb aici.Sau pe messenger marcuti_adrian@yahoo.com.
  2. BA ces cu stifturile alea a voastre de motoare Is niste cacaturi in comparatie cu motorul meu priviti
  3. Mai preteni ce vorbiti aicia numa despre carturi de_astea????? Nu mai are nimeni poze cu mobre ca eu de cand o am umblu ca nebunu dupa tot felu de poze cu mobre sau hoinare daca are cineva vreo poza de care caut il rog frumos sa o descarce aici sa o vedem shi noi.Sau poate ca stiti ceva adrese cu poze de mobra ....ms...numa bine la tooooti.......
  4. asa shi eu. eu nu vreau s.ma laud deloc dar sunt baiat cumsecade shi dak.vrei tu te pot ajuta cu ceva piese de motor la mobra ta dar facem un schimb imi dai tu ceva iti dau shi io ceva daca vrei anuntama pe messenger marcuti_adrian@yahoo.com dak.te intereseaza numa bine sal.cu faru Eu maicumpar shi piese akuma ma lupt sa-mi fac rost de un sit cel pe care stai cu fundu calare pe ia,capatu tobei shi capacul de peste ghidon care-l uneste cu botu ca al meu sa crapat daca are cineva ceva din astea il rog sa ma contacteze cumva fie aici fie pe messengeru meu care e mai sus scris sal.
  5. cine are mobra sa intre aici
  6. Este f.f.buna o mobra chiar mult mai buna decat un hoinar eu am shi hoinar shi mobra shi o aleg pe domnisoara pt.k.mie mai simpatica decat hoinarul.Sg.lucru care ma deranjeaza e ca iti trebe permis dar am auzit ca nu mai trebe nici acte nici permis pt ca sunt vechi daca va fi asa o voi face sa arate ca lacrima dar nu prea cred dar o fi posibil date la acasat.Aiurea e ca rad fetele.Numa bine fratilor sal cu faru.
  7. Io unu zic lucrul urmator shi anume mobra era pe vremuri innainte de astea o motoreta numa buna de agatat gagici pe timpuri dar azi este exact invers cu ea se feresc toti cu zambetul de buze .Mai ales fetele .Au aparut tampeniile astea de piaggio pistoale cu apa le putem numii faci 30 de km cu ele la drum lung shi se rupe curiaua aia ca nu are racire shi te lasa_n drum asa ca nu le mai laudati atata voi astia care aveti macar sa fie o iava cu pedale decat piaggio nuuuuu?????? Mobra e cea mai tare shi buna la aspect la tot shi sa nu mai rada lumea de ea. punct.
  8. si ce mai ziceti nu prea mai vb mare lucru
  9. 2 bucurii avem la motoarele astea comuniste ptr.k.sunt vechi si anume 1 cand il cumperi si 2 cand il vinzi asta depinde shi de motor
  10. ia incearca unu de mobra ca asa am eu si nu e rau....
  11. Fiecare baga la cap ce intelege din dracia asta
  12. Hai ca m_am intors din mahmureala ce faceti?cam greu raspund p_aici sa stiti.Am modificat mobra tae vizibil in stilul ei standard,bot si aripa de mobra s.acuma mai am nevoie de sit segmenti buni toba si tablita aia de la ghidon care il acopera si il uneste cu botul mobrei ... Nu are nime de vinzare mai o mobr radiata??????? SIT adica cel pe care stai cu fundu saua ei ca sa intelegeti toate treburile astea mi le trebe si le cumpar de la voi pe bani buni daca e cineva ... 0726268318 si vorbim ... In rest hai si la mai bine ca de rau m_am saturat de ani de zile pana peste cap ... [Daca intrebai de a 4_a la schimbare vezi sa fie reglat bine ambreiaju si da drumu de tot la acceleratie tragand maneta ta de ambreaj la maxim apoi roteste acceleratia spre turatia motorului si mobrentina ta o tinde_n a patra )))))) Mai iuliane nu stiu ce sa iti spun incearca si cum spui tu si fa asa ca mai bine nu vad sa poti face ceva in afacerea asta numa vezi sa nu o cumperi pt.a io da lu ala si apoi sa nu tio mai cumpere sti cine e....??????daca il cunosti bine e ok. sal Nagy_Arpad esti un tip pe care_l cautam la telefon ala cu piesele de mobra si tu miai dat un mesaj pe telefon si gata mai omule da rasunde_mi ca am nevoie urgenta de piesa de mobra si platesc sunt si eu din timisoara in ce zona stai tu? Mda mai alex asa as face si eu insa ai am si treburi grave de rezolvat ai dreptate in privinta mobrei de unde esti tu?
  13. Ca sa_mi mearga hoinarelul meu de acasa care e a lui taicamiu tre sa pun e pe mobra mea pe el aprinderea si alte piese dar eu aam la mana mobra pt k.zik io ca e mai draguta ca un hoinar si in acelasitimp mai linistila la galagie turatii arata mai pf.
  14. Iar intru paici si vad tot treburile astea cam demodata mobra mea tocmai am puso la conservat ca sa o vada si familia mea pe vremurile viitoare peste ani de zile si sa_l vada mai ales copiii mei pe taty cand era mic calare pe prima motoreta a lui, apoi sa zambeasca si sa dau jos paturile de pe ea sa o scot la lumina zilei... Cam atat am avut de spus....mai ziceti si voi ceva p_aici:)
  15. SI eu paici cu motoreta mea ... Va mai informez incodata ca imi trebe piese de mobra... daca nu cer prea mult pe mess cautatima ca aici mai rar intru sa stiti...numa bine la toti ........ Mie unu mie mila sa trag de ea in halu asta dar aseara ma tentat gandu sa ma iau pe sosea la concurs cu un mare smecher cu un pistol cu apa de_asta de piaggio ciao si lam luat la tanc.Binenteles ca am rasplatito cu un litru de benzina din rezervorul aluia scoala dupa cursa de mine cu furtunul meu de la robinetul rezervorului la carburator... Ala a fost pariul un litru de benzina si lam castigat. Si as mai adauga ceva pentru noi cei cu comunistele astea in special pe mobristi si anume in general vorbesc .Parerea mea e ca este o bataie de joc totala sa vina un mucos de copil cu piaggio de_asta slabe ca drecu si sa te provoace la concurs pe strada mare in privirile curiosilor adunati sa vada minunea.Nici nu trebe permis la rahaturile alea pe care eu nu le suport.Amea mai are unpyk si are 40 de ani saraca si inca mai face fata si trage ca nebuna pe cand un piaggio nu ar rezista atat . Ce ma enerveaza vam mai spus faptul ca vin sa ma provoace la concurs pstoalele astea cu apa de piaggio sa agate gagici cu ele pe drecu Si asta zic eu ca e bataie de joc .Ce drecu sa faca concurs piaggio cu piaggio nu cu mobre de permis .Cred ca intelegeti si scuze exprimnarea mea... in rest numa bine...la toti deaici... Ziceti si voi daca zic bine ce zic cred ca mai sunt destui de parerea mea numai ca pana acuma poate nu sau gandit la asta.... Io nu eram pe lume cand era moda asta si regret asta aud si eu de pe la batrani si cum vam mai spus ca toti se uita de pe banca lor de la strada unde ies sa steie cand e soare si eu trec pe langa ei si asa se uita de atenti la mine de parca as fi minunea trecutului lor Cine stie,,,,,Glumeam mey..
×
×
  • Creează nouă...