Sari la conținut

mafia01

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Shadow VT750 ACE

Vizitatori Recenți Profil

576 citiri profil

mafia01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Afinitatile politice din bucataria fiecaruia cred ca ar trebui pastrate in familia proprie si nu facute public pe forumuri pentru a asigura pe cei "corecti politic" ca tu esti cocosul in casa.
  2. De la "Patzanii in trafic" am ajuns la 4-5 pagini de haitereala doar pentru ca cineva a dat flash-uri si claxon, iar de acolo s-a inceput deja cu misoginism. Nu vreti voi sa ma continuati discutiile inutile face to face sau macar in privat?
  3. mafia01

    Util

    Vreun coleg din Cluj, proprietar de Honda Shadow VT750 ACE?
  4. Voi testa laptele Doina pe geaca. Am mai incercat pe manusi anul trecut si nu am vazut nici o diferenta.
  5. Am dat comanda de: Autosol metal polish pentru partile cromate Meguiars ultimate fast finish - ceara pentru protectie Autosol leather protection and care - pentru piele. Voi reveni cu pareri dupa ce le si probez.
  6. Deci de la Autosol gasesc totul pentru crom, vopsea, piele?
  7. Salutare tuturor! De foarte putin timp sunt posesorul unui Shadow 750 ACE. Fiind din 2000, are ceva urme de uzura, minime, dar sunt pe acolo. Am cautat pe forum solutii pentru polisul vopselii precum si a pieselor din crom, dar topicurile gasite sunt vechi si nu contin informatii actuale. Din acest motiv deschid un topic in care poate si altii doresc sa afle informatii ca si mine. In acest moment caut solutii pentru a polisa partile vopsite, din plastic/metal, dar si a partile cromate, precum si protectia/intretinerea acestora. Am vazut ca cei de la Motul ar avea solutii pentru asta, dar sper sa nu fie doar numele de ele si sa nu isi faca treaba bine sau sa afecteze partile cu care intra in contact. As avea nevoie si de o solutie pentru curatarea, protectia/intretinerea pielii de pe sa si a coburilor. Orice sfat si parere este binevenita si apreciata, asa ca va multumesc anticipat!
  8. Si eu as fi interesat de asa ceva. Au aparut ceva modele accesibile ca si pret si sa isi faca treaba bine? Folositi ceva asemanator?
  9. mafia01

    Kawasaki Vulcan

    As fi fost interesat de varianta cu roata groasa pe fata, dar daca nu ar fi alte diferente legate de dimensiunile motorului, atunci cred ca tot imi pot face o idee despre cum arata. Daca nu gasesc un alt coleg, iti voi da un mesaj in privat. Iti multumesc.
  10. mafia01

    Kawasaki Vulcan

    Am si eu nevoie de ajutorul unui coleg ce detine un VN800. As vrea sa vad cum arata modelul acesta si sa ma asez pe el pentru a imi face o idee cum stau. Daca se gaseste un coleg prin zona Dristor, Piata Victoriei sau Piata Romana ar fi perfect.
  11. Am si eu nevoie de ajutorul unui coleg ce detine un Shadow 600. As vrea sa vad cum arata modelul acesta si sa ma asez pe el pentru a imi face o idee de cum stau. Daca se gaseste un coleg prin zona Dristor, Piata Victoriei, Piata Romana ar fi perfect.
  12. Cineva de prin zona Dristor care ma poate ajuta cu un redresor?
×
×
  • Creează nouă...