Sari la conținut

Intarziatu'

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Honda CBF600 PC43
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -Suzuki xf650 Freewind

Vizitatori Recenți Profil

573 citiri profil

Intarziatu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare! Dezmembrez Freewind-ul. Nu am timp, bani si nici nervi sa-l mai tin. (povestea intreaga o spun fiecaruia, in parte la tel, sa nu ma intind aici cu ea). Toate piesele disponibile la acest moment, iar pentru cine are curaj sa investeasca in ea(nu foarte mult, zic eu), o dau si cu totul la 700euro. Sunt proprietar in acte, nu mai are rca si nici itp. Poza e din anii de glorie
  2. Salutare! Am o problema la motor si nu stiu daca merita reparatia. 

    Deci: sa vand Freewind-ul pt piese(la 500euro m-am gandit eu) sau sa il vand pe bucati? 

  3. Salut! Incearca pe Olx cu releu incarcare Suzuki. Aparent vanzatorul Evo Motors, din Bacau, ar avea asa ceva. Spor!
  4. Salutare! Mobra e din 2000. Am dus-o la un "mecanic" pentru a refileta baia pentru un buson mai mare( filetul vechi era compromis) La primul drum am parcurs fix 3 intersectii). A aparut un zgomot de intensitate mare, ascutit, de fier pe fier. Poate fi de la ceva span "uitat" in baia de ulei? Sau exista loc si de alte cauze? Multam!
  5. Am rezolvat, intr-un fel.... In sensul ca am achizitionat acelasi model de mobra de la Romulus, Motofly. Pana acum sunt foarte multumit de mobra care mi-a gasit-o in Italia, dar si de cum a decurs tot procesul. Am tinut legatura permanent cu Romulus, plus ca omul e brutal de sincer Mi-a descris motoreta exact asa cum arata, si cu bune si cu rele. Ieri a ajuns in curtea mea cu tot cu RAR facut. Mai am sa o inscriu si poate apuc sa ma si dau cu ea... Multam de sfaturi, oameni buni!
  6. Asa e. E mai clara treaba daca il rog pe el sa faca omologarea si inrolarea la fisc, si apoi sa o cumpar de la el. Multam!
  7. Am aflat acum: a fost cumparata inca din primavara de la Motofly. Deci daca doar a cumparat-o si nu a facut nimic pana acum, e de ajuns sa-i cer cele doua contracte, intre italian si intermediar apoi intre intermediar si el sau cum? Sau tre sa treaca el pe la rar si fisc(cu amenzile de rigoare) si apoi sa fac contract cu el, ca e mai clar asa? Multam!
  8. E asa: Motofly a cumparat-o din Italia(evident pentru ravanzare aici). Apoi au vandut-o unui tip aici, in Ro. La putin timp, acesta e pune in vanzare pe olx. Ar fi trebuit sa o si inroleze la fisc pana sa o vanda? Chiar daca a cumparat-o, sa zicem, de 2saptamani? Multam!
  9. Salutare! Am cautat prin topic-uri, e posibil sa se fi discutat deja asta, dar chiar nu am gasit: moto adus din Italia de Motofly, vandut catre persoana fizica aici, iar de la acesta vreau sa o cumpar eu. Aici apare nelamurirea mea: nu a scos nr. rosii, deci nu e inrolata la fisc. O pot cumpara asa fara sa risc imposibilitatea de a o inscrie sau trebuie neaparat ca actualul proprietar sa o inroleze, deci si programare RAR pt carte identitate? Multam!
  10. Buna ideea! Pretul este decent. Am inceput deja sa strang banii
  11. Salut! Daca nu ai rez inca problema, te pot ajuta eu. Lucrez in domeniu si am sculele necesare sa.ti extrag bucata ramasa in contact, fara sa gauresti/demontezi contactul. Moca! 0723275665.
  12. Salut! Sunt proaspat posesor de "A"( aprox 2 luni) si de Freewind.ul cumparat de la Danut Ionda. He he...daca stiam mai din timp cat de fun poate fi sa calatoresti cu motocicleta...mai ales ca e unul din visurile mele de adolescent....Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!
×
×
  • Creează nouă...