Sari la conținut

Cristian Pîrvu

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    A2 - 2017

Vizitatori Recenți Profil

437 citiri profil

Cristian Pîrvu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. De urechi? N am incercat dar poate in ultima instanta, as vrea sa rezolv de la sursa nu doar sa tratez simptomele. Cred ca o sa fac o prelungire homemade la silenceru de la fake Akra si il infasor cu vata minerala sau ceva, poate poate..
  2. Am luat-o cu Carbon GP de la Danmoto fara silencer. Am cumparat un fake Akra cu silencer inclus dar se aude la fel de tare si cu silencer. Nu stiu ce sa i fac sa reduc zgomotul, nu mi-a zis nimeni nimic, am trecut si rarul dar ma deranjeaza pe mine. E undeva la 88-90db din cate mi a zis o aplicatie dar nu stiu cat de accurate e.
  3. Salut, caut o tobă stock pentru cbr300 sau ceva aftermarket care să nu sară de 80db și să nu dea gaură în portofel. În caz că știe cineva ceva... mulțumesc anticipat.
  4. Hai că m-ai înveselit! Toate ca toate, dar parcă nici rău nu zici.
  5. Să trăiești o mie de ani! Mersi fain, e de umblat, mă pun pe treabă.
  6. Foarte bine spus, multumesc, ai dreptate. Edit: Ai idee de unde as putea face rost de o toba stock? Sau unde gasesc tobe omologate relativ ieftine?
  7. You have a point. Si vreau sa fac rost de una street legal cat mai curand posibil dar momentan nu am cum, financiar vorbind. Trebuie sa rezolv pana nu-mi expira provizoriul ca sa n-o duc pe platforma la RAR. Aici o comparatie de referinta, aceeasi toba pe o alta mobra de aceeasi cilindree: Link
  8. Multumesc de raspuns, o sa-ncerc sa fac asta. N-are rost sa ne tavalim prin noroi, zic si eu. N-a avut toba stock cand am luat-o, iar daca avea nici n-as fi avut de gand sa-i pun ceva aftermarket. Asta din acelasi motiv pentru care n-as vrea sa cumpar una stock acum, banii. Am zis ca nu-i galagioasa raportandu-ma la altele pe care le-am auzit "prin vecini" si am pornit-o si turat-o de destule ori fara casca in cap. Ceva exces de zel pe off-topic, mai exact pe unde ar trebui sa gadil gramatica asta? Ca sa fie cum iti place tie. Sfinților
  9. Vă salut. Recent mi-am achizițonat prima mobră, am înscris-o provizoriu pă 3 luni și m-am plimbat ca băjetu' pân' acu'. Mai e nițel și se duce numărul provizoriu și mi-am făcut programare la RAR Voluntari acum vreo 2 ore, apoi m-a lovit realizarea că io am tobă sport, fără sârme și debe killări și mai știu eu ce, nu prea mă pricep (dar învăț). Am căutat jucăria pe net: Tobă Legal note: "This product is intended to be used only on racing vehicles on closed courses, and not for use on roads or vehicles otherwise subject to emission control requirements (including non-racing ATVs, Dirt bikes, and UTVs)." So.. am I screwed or what? Mie personal nu mi se pare exagerat de gălăgioasă, mai ales față de ce am mai auzit prin oraș, dar din ce am mai citit n-am șanse să trec cu ea de RAR. Am găsit treaba asta: Baffle MK2 , din câte înțeleg ăsta ar fi db-killer? Intrebări: Dacă aș face rost de un db-killer, aș avea șanse să trec? De unde fac rost? Merge cu șpagă? În topicuri vechi am văzut că da, mai e cazul? Totuși aș prefera ca asta să fie ultima variantă... Sunt reprezentanțe RAR mai permisive decât altele? Unde? Poate cineva să-mi împrumute o tobă stock de CBR300R? În caz ca nu reușesc altcumva. Făcui programarea pe 19 septembrie.
  10. Aaa, ok atunci. Daca n-ai avut probleme cu treaba asta pana acum inseamna ca nu-i mare chestie.
  11. Da, nu este vorba despre o firma dar nici nu mi-a dat nimic de banuit pana acum. Deci, daca incearca treaba asta cu contractul e clar ca tre' sa ies din ecuatie.
  12. Ah, am inteles, este adusa de altcineva in tara, deci o sa am nevoie si de contractul lui. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...