Sari la conținut

Alex Ake

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alex Ake

  1. Nu ma " împinge" cand stau le loc, ci la viteze mici, sub 5km/ ora, dar o tin din ambreiaj si ne înțelegem.
  2. Mulțumesc pentru sfaturi. Am luat-o, ne-am împrietenit putin, dar mai avem de lucrat la capitolul manevrabilitate la viteze sub 5 km. Adica ma cam "împinge" daca nu o tin din ambreiaj sau frâna, fata de fostul meu gs.
  3. Având in vedere ca motorul are 54.000 km , ce verificări ar trebui sa ii fac in perioada următoare si pe la câți km? (este fabricație 2007, injecție).
  4. Am găsit un crash bar de la heavy duties si pare sa iasă destul de mult in exterior, astfel,in cazul in care o culci, pica pe crash bar si pe capătul ghidonului . Ma înșel oare si doar mi se pare ca ar fi mai iesit in exterior ?http://www.heavyduties.ro/yamaha/
  5. Salut, sunt proaspăt viitor posesor de TDM 900 ( maine merg sa o iau de la om din curte). M-ar interesa niste recomandări de crash bar si eventual un parbriz ( al ei e putin plecat, de la o piatra). Nu tin sa fie noi, dar sa fie ok. Alte sfaturi mai aveti pentru mine, având in vedere ca vin de la un Suzuki GS500 ? Mulțumesc si asfalt uscat !
  6. Alex Ake

    Ajutor verificare moto

    Care sunt costurile pentru verificare si ce verificări se fac ?
  7. Alex Ake

    Ajutor verificare moto

    Buna ziua! Sunt interesat de motocicleta din linkul de mai jos, dar fiind din zona de sud a țării (si începător), am nevoie de ajutorul unui veteran cu cunoștințe de mecanica, din zona Iași, care ar putea sa-si rupă din timpul lui si sa verifice motocicleta, ca sa stiu daca are rost (sau nu) sa ma deplasez 500 km. Bineînțeles ca voi fi recunoscător, dar si ca ma voi prezenta cu un bax de bere (sau dupa preferințe stabilim prețul pentru care este dispus sa ma ajute) Mulțumesc! Kawasaki ER 5 - 2007 https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-er-5-2007-ID7Mj5I.html
  8. Firele de la baterie sunt ok, le-am si verificat, dar erau ok si inainte. Cel mai probabil siguranța generala este, pentru ca nu am umblat la nimic altceva decat la releul de semnalizare(probabil atunci s-a intamplat ceva), l-am pus pe cel cu 3 si cand am pus contact nu s-a mai aprins nimic. De asemenea la mufe n-am umblat, dar dupa siguranța generala le verific si pe alea. O sa verific cand ajung acasa si va tin la curent. » Post actualizat in 16 Sep 2016 06:41 Rezolvat. Siguranța generala era vinovata. Mulțumesc pentru ajutor. As vrea sa ii pun niste semnalizari pe led. Ce modificări ar trebui sa "operez"?
  9. Salut, Sunt la prima moto si am nevoie de putin ajutor .Mi-am achizitionat recent un Kle din '91. Statea de vr-un an de zile, daca nu mai mult. L-am luat cu un vecin motorist cu vechime, l-am dezechipat, schimbat culoare, schimbat bujii, etc. Aici intervine problema. Veteranul care ma ajuta, din motive diverse nu m-a mai putut ajuta si m-am apucat singur sa pun carenele inapoi. Cand am montat semnalizările am observat ca nu licare, ci raman aprinse. Bun, releul. Il dau jos si observ ca are 2 pini, dar mufa avea 3 cabluri, ca si cum ar fi nevoie de releu cu 3 pini. Caut pe net si vad ca de obicei se folosesc relee cu 3 pini. Cumpar unul cu 3 pini, il pun, bag cheia in contact, rotesc... Nimic, adica nu se mai aprinde nici bordul, nici semnalizari , nici macar claxonul nu mai merge. Pun releul vechi inapoi, aceeasi problema, respectiv nu mai alimentează cu curent( bateria are curent, dar nu mai ajunge unde trebuie). M-am uitat la siguranțele din lateral stânga si par bune. Aveți idee daca mai sunt si alte siguranțe ? Sau ce ar putea sa se fi intamplat? Mulțumesc, Alex » Post actualizat in 14 Sep 2016 21:46 Mulțumesc de ajutor. Ideea e ca in momentul in care pun contactul, nu se mai aprinde nici bordul, nici nimic. O sa mi completez profilul de pe calculator, pe telefon nu gasesc Tab-ul pentru profil . Sunt din Pitesti, prima moto, asa cum am zis, acest Kle si se pare ca deja avem o prima " cearta".
  10. Salut, Sunt la prima moto si am nevoie de putin ajutor .Mi-am achizitionat recent un Kle din '91. Statea de vr-un an de zile, daca nu mai mult. L-am luat cu un vecin motorist cu vechime, l-am dezechipat, schimbat culoare, schimbat bujii, etc. Aici intervine problema. Veteranul care ma ajuta, din motive diverse nu m-a mai putut ajuta si m-am apucat singur sa pun carenele inapoi. Cand am montat semnalizările am observat ca nu licare, ci raman aprinse. Bun, releul. Il dau jos si observ ca are 2 pini, dar mufa avea 3 cabluri, ca si cum ar fi nevoie de releu cu 3 pini. Caut pe net si vad ca de obicei se folosesc relee cu 3 pini. Cumpar unul cu 3 pini, il pun, bag cheia in contact, rotesc... Nimic. Pun releul vechi inapoi, aceeasi problema, respectiv nu mai alimentează cu curent. M-am uitat la siguranțele din lateral stânga si par bune. Aveți idee daca mai sunt si alte siguranțe ? Sau ce ar putea sa se fi intamplat? Mulțumesc, Alex
×
×
  • Creează nouă...