Sari la conținut

dantopan117

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dantopan117

  1. Doar sambata ajung la carburator, sa verific, multumesc! Poate intr-un final sa ajunga si plutitorul de Jikov si il trimit la Brasov impreuna cu capacele. Apropos, faina lucratura in alama. Ma invart si eu dupa un strung , dar deocamdata nu-s parale pentru asa extravaganta! » Post actualizat in 10 Jan 2018 20:09 O roata de MZ ETZ fata cu butuc pentru frana saboti cauta un preten, cine are hai sa ne intelegem la un pret/ schimb.
  2. Iar carburatorul de Cezeu 1 75 a plecat la dl. Lucian Rosca din Brasov, sa-l folosesti sanatos!
  3. Salut, cutia cum se prezinta? cum schimba, dantura, lagare&etansari sunt in regula?
  4. Sa fii sanatos, sa o porti kilometri cat de multi. Numa' bine!
  5. dantopan117

    URAL

    Poate e offtopic insa daca cineva are nevoie de detalii/desene de reper pentru ansamblu carburator K37 (M72) sa dea un tignal:
  6. Salut, caut roata fata+butuc care sa potrivesca la ETZ 250. Un prieten vrea sa treaca de la frana cu disc la tambur. Merci.
  7. Am un carburator de CZ175, nu e in stare tocmai buna (eu nu l-am folosit niciodata) dar e complet, trebuie bibilit. Nu mere pe unguroaica si daca nu il vrei, se doneaza (bine ca mi-am amintit de el). robert bk350, on 07 Nov 2017 - 21:53, said: Original e din plastic/ebonita neagra. Imi amintesc perfect cand aveam vreo 7 ani si am taiat cablul de acceleratie pe deasupra suberului... piesele s-au pierdut, au trecut 20 de ani si acuma caut sa le gasesc.
  8. Bijuterie, buna treaba. Caut piesele marcate in imagine, ma poti ajuta oare?
  9. Salut, trebuie sa am eu; verific in weekend cand ajung pe-acasa si te anunt, daca nu e prea tarziu.
  10. Salut, imi amintesc despre cum imi povestea tata ca venea pe la noi un unchi cu un motor ''mare, boxer, cardan, IFA''. Dupa vreo 15 ani, cercetand una-alta, mi-am dat seama despre ce era vorba si am aflat ca il vanduse prin 2000 si ar trebui sa fie la un militian, pe langa Dej. Avand in vedere ca tata avusese in tinerete o Danuvia de 125 (o am si acum, e in lucru de cand ma stiu) mi se pare normal ca un motor de 3 50 i se parea tanc, asa am zis si eu cand m-am urcat prima data pe Ural Daca aflu ca e in stare buna, functional, mi-ar placea sa ii schimb proprietarul, insa de reparatii nu am timp. Ma doare sufletul ca nu ma pot ocupa cum trebuie nici de ce am, tocmai am vandut un ETZ 250 si am donat banii unui prieten bolnav. Nu am vazut nici o IFA pe strada, cel putin de cand am inceput sa intorc capul si dupa motoare; nu zic ca nu sunt insa in Dej sau Cluj eu nu am vazut. Sunt rare. Numa' bine!
  11. Salut, caut o bobina pentru M67. Cea care a venit cu motorul se pare ca era pe 6V (a dus vreo 20 de ore, la mine) si se pare ca a fost arsa de platina care din cauza uzurii a ramas inchisa la un moment dat (...), am constatat cand am vrut sa montez o aprindere electronica. Daca are cineva de vanzare (si de japoneza e buna), il rog sa ma contacteze. Va salut si numa' bine! » Post actualizat in 30 Aug 2017 06:45 S-a rezolvat, merci.
  12. Salut, caut motor/ bloc motor in stare buna si comenzile de pe ghidon pentru Danuvia 125.
  13. Salut, caut ca cumpar esapament in 2 tobe pentru Ural M67. Al meu este intr-o toba si nu imi place cum suna - eventual schimb/diferenta.
×
×
  • Creează nouă...