Sari la conținut

wiskasul

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    wiskasul

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Alba Iulia
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    B 00 ***

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ZXR 400, 600, GSXR 600, 750, 1000, CBR 1000RR
  • Interests
    Tot ce tine de motociclete...

Vizitatori Recenți Profil

592 citiri profil

wiskasul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. N-am apucat sa-i fac niste poze cum se cuvine, insa ma enerveaza la culme ca nu pot modifica poza de la avatar. Inca figurez ca user inactiv si nu stiu cum sa modific traba asta. Ah... s-a modificat poza de la avatar
  2. Salutare dragi colegi! Dupa o pauza de aproximativ 2 ani sunt din nou mandrul posesor al unui GSX-R, mai exact un K8! O motocicleta extraordinara, mult vreme am sustinut sus si tare ca nu o sa mai schimb CBR-ul cu un GSX-R insa nu am putut rezista. Sper ca in iunie sa ajung si eu la Hungaro sa ma apuc de alergat pe circuit (sa o testez asa cum cred ca merita)... pe strada parca e tot mai periculos...azi am facut vreo 200 de km si am trecut prin 2 situatii destul de critice datorita unor tembeli (unul mi-a taiat fata iar altul s-a bagat in depasire peste mine) Asfalt uscat si ochii cat sarmauaaaaaa!
  3. wiskasul

    Accident In Regie

    ) papucul nu l-am gasit. Am de gand sa imi iau si enduro, dar ala doar pt. dealuri, acolo la mine in Ardeal. Acum tre' sa vad ce mai recuperez din amarata asta de motocicleta.
  4. wiskasul

    Accident In Regie

    Hehe! Mergeam spre Grozavesti dinspre Semanatoarea pe banda a 2-a, era rosu, vroiam sa o iau printre masini(aveam 40-50km/h) si la intersectie cu Corvinilor o intrat un taxi din plin in mine. Taximetristul vroia sa faca stanga, peste ambele benzi sa o ia spre Semanatoarea. Si m-am trezit catapultat pe trotuar impreuna cu motocicleta. Norocul meu o fost ca nu m-o lovit mai din lateral sa-mi prinda piciorul intre masina si mobra ca era urat. Faza aiurea o fost ca nu ne-am vazut unul pe altul datorita masinilor de pe prima banda si el o tasnit dintr-o data. Si asta a fost. Bine ca am scapat usor ca am vazut motoare care aratau mai bine dupa accident si motociclistul era dus...
  5. wiskasul

    Accident In Regie

    Salutare natiune! Vad ca s-a facut mare tam-tam pe accidentul meu. Sunt un aredelean miticizat(cum zicea dirigu' meu)adica stau in Bucuresti de vreo 7 ani dar stau si in Alba Iulia si pe toata perioada verii fac naveta cu moto. Sunt ok din punc de vedere fizic, am doar cateva zgarieturi usoare pe spate si piciorul stang pus in ghips, datorita unei rupturi de ligament colateral lateral la genunchi, insa sper ca doctorul s-a inselat deoarece nu ma doare absolut deloc(o sa merg astazi sa ma consulte un specialist). Motocicleta inca nu am fost sa o iau la puricat dar din cate am vazut la fata accidentului era ravasita rau, cum ati constatat si voi cei care ati oprit. Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati oprit sa dati o mana de ajutor si in special Beei care s-a luat la harta cu taximetristii si Elenei care m-a ajutat sa-mi duc motorul la Honda in service. Taximetristului i s-a facut dosar penal si din cate am inteles de la politisti avea permisul suspendat si circula cu dovada. Oricum una peste alta aveti mare grija pentru ca niciodata nu poti sti de unde vine pericolul. Eu ma consideram un motociclist mai mult decat atent in trafic dar se pare ca niciodat nu e destul. Sinner saracul avea dreptate in legatura cu echipamentul, intradevar nu prea merg cu el pe caldura in oras ceea ce s-a dovedit ca nu e prea adecvat. Voi fiti mai grijulii si invatati din greselile altora si purtati echipament ca oricat de atent crezi ca esti, nu-i suficient. Acum sper ca o sa reusesc sa imi scot cat de multi bani de pe asigurarea taximetristului deoarece Repsolul era mai mult decat echipat cu tot ce se cuvine... Asfalt uscat si multumesc inca o data celor ce m-au ajutat.
  6. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Conduceti cu grija!
  7. Dumnezeu sa-i ierte! Il stiam destul de bine pe Traian si nu puteam sa spun decat cuvinte de lauda despre el. Chiar imi amintesc ca mereu se lua de mine si ma certa ca merg prea tare sau ca fac tot felul de jonglerii cu motorul. Stau si ma gandesc ca astazi am avut un apel pierdut de la el si nu stiu cum am facut dar am uitat sa-l sun inapoi. Acum se pare ca nu o sa mai am ocazia sa vorbesc cu el niciodata ...DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA-I ODIHNEASCA IN PACE! Pacat, abia isi daduse bacul, a fost elev in Tudor Vianu... Sper sa ajung in Bucuresti pana sambata, daca atunci o sa fie inmormantrea.
  8. Nu pot sa cred... Imi pare rau pentru tine Bea! Abia ai scapat si tu de vaca si ti-ai luat o frumusete si acum... Oricum ma bucur din suflet ca nu ai patit nimic si bafta multa cu reparatia! Nici macar n-am apucat sa vad si eu motorul... Ai grija de tine!
  9. Salut! Cat ma costa si pe mine, asa ceva pentru un GSXR 750 ?
  10. Ai grija! Bafta inca o data la examen! Si ne vedem la o tura prin oras! Dai un pm cand iei permisul!
  11. Sa o stapanesti sanatos si nu care cumva sa-ti treaca prin cap sa o scoti pe strada fara permis!!! Bafta la examen, sa conduci cu grija si sa porti mereu echipament! Legat de baterie, indicat ar fi sa o scoti de pe motor, sa o pui la incarcat si sa o lasi acolo pana iti iei permisul.
  12. Buna Andreea si bine ai venit printre noi pe forum! Bafta multa in vederea achizitionarii motocicletei pe care ti-o doresti... Din cate imi amintesc era vorba de un ZX400, nu?
  13. Salutare!!! Vin si eu 100%! E prima petrecere de motociclisti la care voi participa! Abia astept! Daca ma fac manga, sper ca am unde sa las motorul...
  14. Salut! Eu sunt Razvan, am 20 de ani, permis din 2004 (A,BE,CE) sunt din Bucuresti, student la Spiru Haret, sunt topit dupa masini si motoare, am un GSXR 750 K2(a 3-a motocicleta, am mai avut un ZX400 si un GSXR 600). Cateva poze...
×
×
  • Creează nouă...