Sari la conținut

ZBENG

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ZBENG

  1. Salut, Gasesti pe ebay/aliexpress (si probabil in multe alte locuri) mid-pipe la preturi intre 50 si 100 EURO. Eu am un shorty de la Akrapovic, dar la drumuri mai lungi imi zapaceste gandurile si chiar eram interesat de una mai silentioasa. Daca vrei sa o vinzi pe a ta, anunta-ma te rog, as fi interesat poate...
  2. A sosit vremea calculelor pentru evacuare. Problema e ca nu stiu cine face resoftarea, la TNG am intrebat si nu lucreaza pe BMW...
  3. Dupa un mini concediu pe litoralul bulgaresc, am ajuns la aproape 4500KM pe bord. O sa incerc sa ii schimb lichidul de racire cu "Engine Ice", poate face catusi de putina diferenta. Am comandat protectii de cadru din carbon si inca cateva chestioare mici. Cu evacuarea inca nu m-am decis, cel mai probabil peste iarna o sa vina ceva...
  4. Am gasit ceva la un distribuitor local, trebuie sa ajunga zilele astea. Sunt foarte dezamagit de capitolul racire, se incinge cadrul excesiv de mult, abia poti tine degetul 2 secunde pe el. Am vorbit cu un amic care are modelul 2016 si aceeasi problema si la el. Vreau sa fac de-cat, vreo recomandare in zona Moldovei? In capitala mi-ar fi destul de greu sa ajung din lipsa timpului. PS: intre timp am ajuns la 2500KM pe bord
  5. As merge dar sunt din provincie (a se citi Botosani), deci doar comanda online. Pe site-urile recomandate mai sus nu am gasit pentru acest model, doar pe motorai.ro, apar listate dar nu si disponibile, o sa dau astazi un telefon.
  6. Intr-un final am luat un S1000RR din 2017. Imi puteti recomanda un magazin/site din Romania de unde pot cumpara crash-paduri ?
  7. Merita achizitionata prima generatie? Nu stiu daca am voie sa pun linkuri catre anunturi, dar am gasit si la 7000 EURO si la aproape 10.000, acelasi an, deci ma gandesc ca una e intretinuta ok, poate mai accesorizata, alta mai "neglijata". Cam care credeti ca ar fi pretul corect pentru un HP4 din 2013 de exemplu (intretinut corect)?
  8. Salut, Sunt in cautarea unui S1000RR, din "auzite" primul model (2010-2011) ar fi mai problematic (myth or not). Mi-ar place un HP4 2013, dar nu prea se dau vandute. As prefera sa il iau din tara, si eventual sa fie intretinut OK Teoretic bugetul e oarecum limitat, mai mult psihologic, bineinteles ca toata lumea ma sfatuieste sa caut 2015+, dar fiind mai mult un hobby (in ultimii 3 ani am facut ~8000KM cu Suzuki) nu as vrea sa urc atat de mult. Din ce am vazut prin anunturile de pe net, primul model se gaseste chiar de la 7000 EURO (care ma cam descurajeaza) si pana la 10K, care mi se pare un pic cam exagerat. Am nevoie de sfatul celor mai avizati ca mine, cam ce sa caut, cam cat ar face (chiar daca sunt pareri subiective). Review-uri and stuff am tot vazut pe youtube, m-am gandit ca ar fi mai potrivit sa incerc pe acest topic. Multumesc anticipat!
  9. Multumesc de informatie (cel mai probabil o sa fiu nevoit sa dau plasticele jos, nefiind usor accesibil...) Cat despre releul in sine, il stiu, este cu 7 pini, l-am comandat deja.
  10. Salut TNG, poate ma poti ajuta cu o informatie... unde se gaseste releul de semnalizare la GSX-R 750 K9? Sub sa nu este (sau cel putin nu l-am vazut eu).
  11. Aveti idee daca switchurile de frana au traseul electric separat pana la stopul de frana? Am pus un controller din ala ce face stopul sa clipeasca de cateva ori cand pui frana, l-am legat pe un singur fir si acum nu se mai aprinde stopul cand actionez frana fata... LE: e vorba de un K9.
  12. Motociclistul e din judetul Botosani (daca are vreo relevanta, nu stiu ce surse au astia din presa) si a scapat aproape nevatamat (nu are fracturi), era echipat complet. Motocicleta insa e praf...
  13. ZBENG

    originale?

    Pe niciunul din site-urile precizate de tine nu se gaseste modelul de care ziceam...
  14. ZBENG

    originale?

    Ca sa nu deschid alt topic, doresc sa iau o pereche de manusi scurte si m-am hotarat la Alpinestars GPX. Problema e ca le-am gasit pe mai multe site-uri din Romania, la preturi asemanatoare, dar am o banuiala ca nu toate ar fi 'legit'. Banuiesc ca daca spun 2-3 nume de magazine, nu se considera reclama... asadar, de unde ma sfatuiti sa dau comanda: moto24, motoemotion, comura, motorbikeshop sau mxenduro?
  15. Ca tot vine sezonul si trebuie sa ne pregatim... mi s-a blocat becul pe faza lunga, o fi ceva de la bec, o fi de la switch? In bord se aprinde faza lunga doar cand actionez switchul. Ce metoda de verificare ar fi?
  16. Motorul a scapat mai ieftin decat mine, ma chinui cu recuperarea de la o fractura de metatarsian... Pana la urma am reusit sa desfac jugul, trebuie dat jos airboxul si este acces la suruburile de la blocatorul de ghidon.
  17. O cazatura si s-a impins 20mm jugul inferior. Chiar atat de complicata sa fie toata treaba? In manualul de service nu am gasit procedura. Ma rog, am gasit dar nu scrie nimic de blocatorul de ghidon si din cate stiu eu, toate GSR-urile au blocaj.
  18. Salutare dragi colegi, Am nevoie de o informatie. Vreau sa inlocuiesc rulmetii de la jug, dar nu reusesc sa imi dau seama cum se desface jugul superior de pe cadru. Are buza asta la blocatorul de contact si nu ii permite sa iasa in afara. Din ce am observat, contactul (implicit bucata aia mare de metal) are 2 suruburi care par a se desface pe dedesubt, adica ar trebui sa dau jos filtrul de aer si carcasa acestuia ca sa am acces la ele. Chiar atat de complicat e de schimbat rulmentii?
  19. O aripa fata pentru GSR are careva? Pe la dezmembrari nu am avut succes...
  20. O intrebare oarecum urgenta... ajung maine prin Bucuresti cu niste treburi de servici iar timpul nu imi permite sa umblu prea mult. Stiti vreun magazin prin sectorul 5 care sa aibe spray Bel ray Super clean chain lube? LE: dupa ceva sapaturi pe google, am gasit
  21. Un prieten isi vinde GSR-ul, las link-ul aici poate o fi de folos https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsr-600-ID8FmpB.html
  22. Aici se discuta doar chestii tehnice sau pot sa pun si eu o poza dintr-o plimbare cu un amic?
×
×
  • Creează nouă...