Sari la conținut

Madib

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Suceava
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 F2
  • Numar Moto
    SV 84 CZR

Vizitatori Recenți Profil

378 citiri profil

Madib's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. intrebare: are careva o carena fata sau/si un far de F2 la un pret acceptabil? prefer raspunsul pe PM, multumesc.
  2. Madib

    Scuter electric

    daca prin constructie nu depasteste viteza de 45km/h e moped, nu e scuter. cred ca se inregistreaza la primarie.
  3. Madib

    Bukowina Motor Club

    mult mai bun site-ul si usor de update-at.
  4. nu e silicon, e syntol. se injecteaza in fibra musculara astfel volumizand muschiul. ca si proprietate syntolul nu se resoarbe, ramanand acolo, de aceea a fost folosit de suficienti culturisti pentru a-l injecta in grupele deficitare. sunt destui pro care-si injecteaza syntol dar fara a depasi masura devenind ciudatenii, dar sunt si altii pentru care mare inseamna neaparat frumos probabil majoritatea de aici ati auzit de gregg valentino, respins de majoritatea federatiilor, ce si-a injectat syntol in majoritatea grupelor musculare, ajungand un monstru oribil. http://earlthebutcher.files.wordpress.com/.../06/gregg21.jpg http://www.rainbowskill.com/wp-content/upl...2009/03/b18.jpg referitor la jijik, are dreptate cu antrenamentul picioarelor. ce-i drept, spre rusinea mea si eu am cateva luni de cand nu am mai antrenat picioare dar am ca motiv accidentare la un genunchi de la geno. cand ma refac complet, trec iar la treaba. anyway, de ani de zile nu vad decat 2...maxim 3 care fac picioare asa cum trebuie. restul, piept + biceps la greu )
  5. la cbr rezerva e cu sageata in jos sau orientata spre fatza la a mea carena a fost vopsita si nu stiu in ce directie e rezerva multzam.
  6. salut, imi cer scuze daca s-a mai discutat. vin vremuri friguroase, am un F2, stiti cumva ce cod de antigel trebuie pus in sistemul de racire, si in ce cantitate? m-am uitat in cartea tehnica si nu am vazut specificat. multumesc.
  7. corect, asa vad si eu treaba sau merge si cu dormit pe la prieteni (acuma depinde fiecare unde face excursia), dar in casa, cald, dush, baie..., sa te poti si spala, sa ai si de mancare, nu sa stai sa mananci conserve prin corturi tremurand de frig si cu insecte prin haine )
  8. cam asa e kraz, cum pe scuteristi ii fac de rusine toti tiganii ce le fura de prin italia cat si copiii de 16 ani de umbla fara a sti nici macar indicatoarele, pe motoristi ii fac de ras cocalarii, fani dedicati ai lui gutza, pe supersport.
  9. si eu cunosc povestea cu alarma si cu bateria ) si cu impinsul, a 2-a, ca sa porneasca )
  10. pentru cel ce spunea de motociclisti plini de tije ca si roboteii, arunca un ochi aici, sa vezi cine-s plini de tije http://www.obiectivdesuceava.ro/index.php?...l&ids=61551
  11. poate are cineva /index.php?showtopic=410786
  12. motociclu se numeste si cbr-ul meu. motociclu = motocicleta doar ca spus altfel in loc de "cicleta" spui "ciclu" adica masculinul ) iar mopedul este autovehicul cu 2 roti ce nu depaseste prin constructie viteza de 45km/h.
  13. daca nu inmatriculezi un autovehicul in 30 de zile de la semnarea contractului de vanzare cumparare se mai poate inmatricula mai apoi? care sunt consecintele?
  14. f) dovada de efectuare a inspecției tehnice periodice, în termenul de valabilitate al acesteia; asta la ce se refera? pe anexa certificatului de inmatriculare scrie data urmatoarei inspectii tehnice care e in 2010, mai trebuie ceva ? la ce dovada se refera? :? taxele se platesc tot la inmatriculari sau la primarie? cererea se completeaza la inmatriculari?
×
×
  • Creează nouă...