Sari la conținut

Bubu29

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha Virago xv1000

Bubu29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bubu29

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc pentru sugestii! » Post actualizat in 06 Jun 2017 16:59 Multumesc pentru completare. L-am contactat pe Cezar de la GRG, sper sa imi respunda si sa rezolv problemele
  2. Bubu29

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc pentru compliment dionysos! La partea cu Cif si polish ma bag in fata casei sa o fac eu. Insa la partea tehnica am nevoie de ajutor. Nu ma pricep, nu am scule si nici timp sa ma apuc acum de demontat cu manualul in fata De aceea am intrebat daca imi puteti recomanda un service rezonabil care sa se ocupe de o astfel de batranica.
  3. Bubu29

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Asa arata acum vreo trei ani, cand inca mai circula. Acum e prafuita intr-un depozit. Nu am poze recente. Mi-ar place sa o readuc la viata!
  4. Bubu29

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare tuturor! Am intrat in posesia unei Yamaha Virago XV 1000 din 1985. Nu a rulat de cativa ani si tehnic nu e intr-o stare prea buna. La o evaluare sumara facuta de mine, ca si necunoscator, am observat: - probleme la starter (invarte dar parca niste dinti sunt rupti pe acolo) - atunci cand reusesc sa o pornesc, da multe rateuri si foarte puternice ... poate probleme la carburatoare - frana spate e aproape inexistenta - cauciucurile sunt antice Rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc un atelier unde sa rezolv problemele astea (si orivare vor mai fi constatate) la un pret rezonabil in zona Bucuresti / Targoviste. Mi-ar place sa ii fac o restaurare/reconditionare completa dar nu cred ca ma voi incadra in buget Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...