Sari la conținut

Bugytech

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bugytech

  1. La carburator mai pot avea probleme pompa de sprit sau membrana mare din "capul" carburatorului(isi pierde elasticitatea la rece).
  2. Imi cer scuze ca nu am raspuns. Am crezut ca intrebarea era adresata initiatorului topicului. Scuterul s-a defectat undeva departe de casa si a fost adus pe platforma. Ajuns acasa am cuplat cu cabluri de putere o baterie de masina si toate testele au fost facute cu aceasta baterie care era evident in mintile ei.
  3. OK. In acest caz ii las pe cei mai experimentati sa ofere solutii "tehnice".
  4. "Bine, cu asta cu genurile incep sa ma obisnuiesc. Dar vad ca nu mai aveti nici timp. Adica "invarte dar nunporneste" sau "nu mai da la automat"? Care din ele se intampla acum? Ca la tine sunt ambele la prezent... ceea ce nu prea ar fi posibil nici daca ai fi pliat spatiului si scuterul s-ar afla fix intr-o gaura de vierme." Din pacate exact asa se manifesta acest defect. In prima faza electromotorul invarte dar nu porneste scuterul, apoi ceva (posibil CDI) nu mai permite nici invartirea electromotorului.
  5. Salut. O problema asemanatoare am avut la scuterul meu MBK Kilibre. Dupa verificarea switch-urilor de la manetele de frana si cric lateral (erau ok), am trecut la verificarea instalatiei electrice. Problema a fost la blocul de sigurante. Conectorii firelor ce veneau in blocul de sigurante faceau contact intermitent (sau deloc) cu sigurantele. Am intarit putin conectorii, am dat apoi cu WD40 si totul a fost ok.
  6. Si membrana mea era intacta, dar nu mai avea elasticitatea necesara decit dupa ce se incalzea.
  7. Salut. Cam aceeasi problema o aveam si eu cand acceleram la rece(tindea sa moara motorul). Era dusa membrana mare de cauciuc din capul carburatorului. https://motointercom.eu/shop/en/carburettors-and-spare-parts/43467-the-membrane-carburetor-yamaha-majesty-mbk-skyliner-250-commercial.html
  8. Nu te baga sa cumperi utilaje defecte daca nu te pricepi deloc...
  9. Cand pui pe "ON" se aprinde ceva in bord? Pornirea e conditionata de maneta de frana si cricul lateral.
  10. Buna seara. Revin cu informatii despre SW pe care am vrut sa il cumpar. Din pacate scuterul nu avea "doar mici zgirieturi pe o parte" ci era cazut pe acea parte, toate clemele de prindere a spoilerelor erau rupte, carena bordului era rupta, toba revopsita si avea scurgeri de ulei sub motor. In concluzie nu m-am bagat sa il cumpar. Incerc sa vad daca mai pot face ceva cu batrina Yamaha Versity (MBK KILIBRE). Va multumesc pentru sfaturi.
  11. Acu sigur nu o sa ma lase sa desfac capacul de la transmisie, dar cel putin o sa acult atent sa nu sune ceva subit.... Deci pe linga asta sa verific rotirea ghidonului, incarcarea bateriei si eventuale scurgeri de ulei. Evident ca o sa ies putin si in proba cu el sa vad cum se comporta in mers (am cu ce compara Versity...). Va multumesc de sfaturi si va tin la curent cu ce decizie o sa iau.
  12. Buna ziua tuturor colegilor. Dupa o experienta neplacuta cu un scuter Yamaha Versity (a cedat motorul, rulmenti, ambielaj, pilitura in baia de ulei desi am schimbat uleiul la intervale de 1000km), m-am hotarit sa imi iau un SW. Am gasit unul in Carei la 1750euro care cica e ok. Miine vreau sa merg sa il vad. Ce imi recomandati sa vizualizez mai atent la el? Mai multe detalii se pot vedea in anunt. Va multumesc. https://www.olx.ro/oferta/honda-silverwing-400-scuter-maxiscuter-roller-din-2007-IDblZr3.html#f248d83bb7
  13. Merci de raspuns. Mie mi se pare ca in momentul in care il opresc, parca pistonul tinde sa mearga invers si loveste ceva (ca si cum nu ar fi bine reglat avansul...). E un sunet mult mai puternic decit sunetul unei supape. Si vis-a-vis de ulei, de 1 an de cind il am, nu mi-a papat deloc ulei (nici nu am mers f mult cu el, cca 2000 km). » Post actualizat in 21 Jun 2017 19:40 Azi am vorbit cu un mecanic (Sony din Cluj de pe Septimiu Albinei) care zice ca e bendix-ul cu probleme. El zice ca nu e o problema grava si ca va merge mult si bine cu acest sunet. Sper sa fie asa....
  14. Buna seara. Am un scuter MBK Kilibre (Yamaha XC 300) de 1 an la care am schimbat variatorul imediat dupa ce l-am luat (avea role uzate si lipsa maselute). Scuterul merge f bine, porneste la prima cheie, dar are o problema la oprirea motorului. De cele mai multe ori cind opresc motorul se aude ca o lovitura de ciocan pe ceva metallic. Acum o luna, dupa un drum de 100Km am oprit motorul, iar a doua zi cind am incercat sa pornesc din nou, s-a auzit din nou acea lovitura ca de ciocan. A fost singura data cind s-a auzit acel sunet la pornire, in rest se aude doar la oprire. Daca fac drumuri scurte si dese, porneste normal fara nici un fel de problem. Oare de la ce sa vina acel sunet de ciocan pe metal la oprire? Va multumesc pentru atentie.
×
×
  • Creează nouă...