Sari la conținut

shk

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shk

  1. Salut, poți sa ma ajuți și pe mine cu adaptare și montare pe o honda cbr 600 f4i? Te rog și un preț dacă da
  2. Tare asta cu vopsitul. Perfect adevărat. Mersi de sfaturi
  3. Mulțumesc pentru opinia cinstita. Are sens tot ce ai spus.
  4. Pentru nervi s-au inventat medicamente. Dar pentru prostie, nu. Îmi pare rău pentru tine. Dacă aveai o părere de luat în seama, o formulai altfel.
  5. https://www.olx.ro/oferta/vand-honda-vfr-ID8yctH.html Salutare posesori de vfr, va rog sa imi spuneti și mie părerea voastră despre motorul din anunțul asta. Vreau sa îmi iau primul meu motor și nu sunt hotărât la model. Va rog, o părere. Mersi
  6. shk

    HONDA SHADOW ZONE

    Salut, va rog o părere despre motorul din link: https://www.olx.ro/oferta/honda-sadow-ID950j5.html Mai am vreo 5 ședințe și dau examenul. Nu as vrea sa îmi iau un chopper prea mare și nici prea scump, de frica sa nu îl dau pe jos pana capăt ceva experienta. Vânzătorul nu a dat prea multe detalii, ce știu e ca nu are permis și ca a luat motocicleta asa cum e. Dacă știți motorul, îmi puteți spune ceva mai multe?
  7. Salut, Sunt pe cale sa termin scoala și vreau un chopper. Sau la asta as dori sa ajung, dar nu vreau să investesc într-o bijuterie ca s-o scap eu pe jos. Ma gândeam ca pana îmi dau seama cu ce se mănâncă motociclismul, sa îmi iau ceva mai ieftin. Am găsit asta pe net. https://www.olx.ro/oferta/honda-sadow-ID950j5.html Omul spune ca nu ii mai trebuie nicio investiție, dar ca o vinde asa cum a luat-o, pentru ca nu are permis. La bani e ok, la cum arata, e ok. Dar mi se pare foarte suspecta vânzarea fără prea multe detalii . Ma ajutați cu o părere?
×
×
  • Creează nouă...