Sari la conținut

Hercules

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hercules

  1. Ce sa va spun , Incepator , am luat motorul de 2 luni , Honda NC 750 , 7000 km pe parcursul asetor luni .... , deja am facut a doua revizie . Genul de motor care te invita la plimbare , am facut plimbari de 400 km pe zi fara a resimtii oboseala sau disconfort , daca nu aveam vremea asta musonica parca as fi luat-o de la capat , este un motor foarte confortabil . O singura problema , saua cam inalta , stau cam pe varfuri la semafor , a trebuit sa ma obisnuiesc sa o tin pe un singur picior , este ma in regula asa . Citeam pe aici ca te vei plictisi repede de prima motocicleta in cazul in care o iei de putere mica , posibil sa fie si asa , in cazul meu nu cred ca as vrea altceva , 55 CP m-au ajutat sa merg si cu 10 km/h si cu 170 km/h , ma simt in siguranta pe motor , simt ca-l pot controla si chiar mi-a dovedit asta de cateva ori ( niste franari de urgenta ...) , pozitia de condus este una verticala te poti bucura de peisaj fara sa numeri pietricelele din asfalt , traficul in oras este o placere , practic vad deasupra masinilor si am o imagine de ansamblu asupra drumului de parcurs . Binenteles ca am aplicat tactica pe care o folosesc si cand eram la volan , mintea trebuie sa ajunga inaintea motorului , mai ales acolo unde cunosti traseul , sti semafoarele , sti trecerile de pietoni , anticiparea este cheia succesului si a sigurantei . Am prieteni cu motoare sport sau supersport , stau parcate cu saptamanile , se uita ca eu folosesc motorul zi de zi , chiar daca inca mai mustacesc ei ca NC-ul arata ca un SUV , pana la urma ( incepand de la a doua bere ) recunosc si ei ca este o alegere potrivita , in cazul meu cel putin . Si am mai spulberat un mit ,incepator mi-am luat motor nou .
  2. Am facut astazi traseul pe transbucegi , chiar spectaculos mi-a placut maxim . Am prins ploaie la Bolboci cca 45 de minute , am stat la adapost la cabana , nu am reusit sa manac ceva acolo , era plin ... Am sa repet experienta , trebuie ajuns mai de dimineata si sa scapam de muson , merita sa faci 2 ture de lac . Am plecat pe Pitesti , Gaiesti , Targoviste , Moreni , cabana Cuibul Dorului , cabana Bolboci si am intors pe Sinaia , Predeal , Rasnov , Bran , Pitesti . toata distractia un plin de benzina si 10 ore de mers . Sper ca in 2 saptamani sa repet experienta.
  3. Eu merg pe un 750 , singura problema este ca nu-mi vine sa ma mai dau jos de pe motor
  4. M-am uitat special acum la turatie si viteza , relanti undeva la putin peste gradatia de 1000 , nu am unde sa depasesc 3000 de turatii pe oras , deja in treapta a treia ma duc spre 70 la ora ceea ce nu prea e bine pentru traficul din oras , consumul instant imi da 2,6 - 3,2 deci pana la urma asta este realitatea . Pe autostrada in treapta a sasea la 3000 deja am spre 130 la ora , astea le-am testat acum o ora . Posibil sa-i placa si turatii mai mari dar eu nu simt asta , momentan ramane asa .
  5. Eu sunt entuziasmat de acest consum deoarece am trecut de la a circula cu o masina de 13 la suta la un motor de 3 la suta , dar asa in general eu credeam ca este un consum normal pentru un motor . Sa nu ignoram faptul ca nu sunt decat 55 de CP , merg intr-un ritm absolut normal , regimul de turatie undeva intre 1500 - 3000 RPM pentru viteze de 60 - 120 functie de treapta selectata . Eu chiar cred ca se poate si sub 3 la suta , nu asta a fost scopul pentru care am renuntat la masina dar tutusi .... , sunt incantat .
  6. Salut , Am achizitionat recent o Honda NC750XA , fiind incepator nu stiu cu ce sa o compar dar se pare ca nu puteam sa fac o alegere mai buna , un motor exceptional , pozitie in sa foarte comoda , trage de la turatii foarte joase , acceleratia raspunde foarte exact atat in accelerare cat si in decelerare . Nu in ultimul rand ar fi ABS -ul , nu a fost cazul sa intre in functiune dar este bine sa-l stiu acolo la datorie . Pana acum am facut cca 2500 km , nu am reusit sa-i gasesc vre-o hiba . Poate ce-i de la Peco sa fie un pic suparati , la un consum mediu de 3 la suta eu nu ii vad prea bine .
  7. Salut , sunt incepator si m-ar interesa si pe mine varianta NC750 DCT , faptul ca are o putere potrivita pentru un incepator ( 52 CP ) mi se pare in regula , faptul ca ai ABS fata spate iarasi este un mare plus si de ce nu faptul ca in acel portbagaj poti sa-ti lasi casca , manusile si alte chestii . Am vazut ca pe mobile germania costa undeva intre 4500 - 5500 euro , nu as avea aici vre-o problema . Anul trecut am folosit motorul unui prieten , nu stiu cum am sa ma acomodez pe cutie automata dar presupun ca pentru oras este foarte comod . Pana la urma mai are cineva motocicleta cu cutie automata ?
×
×
  • Creează nouă...