Sari la conținut

cmx

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cristi.maxim70@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    fzs 1000
  • Numar Moto
    yyyyyy

Vizitatori Recenți Profil

370 citiri profil

cmx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cmx

    Yamaha FZS1000

    Eu l-am comandat pe asta : https://www.ebay.co.uk/itm/163569034754 Ajunge dupa 28 Sept. Iti spun ce si cum, dupa montaj.
  2. cmx

    Yamaha FZS1000

    Salut prietene, ce mai faci ?! Am observat schimbari la nivel "macro-moto" si m-am gandit sa te inoportunez in legatura cu saiba asta de 4 grade avans. Am citit eu ceva pe net, dar nu m-a preocupat in mod efectiv.. Se simte ceva schimbare la aprindere ? Este plug & play? Mai trebuie modificata si pozitia tps? Etc? P.s. Ai uitat sa schimbi intinzatorul de lant distributie OEM, cu unul manual. P.p.s. Am vazut si schimbarea de look. Daca tot nu mai vine Metallica in Ro.. te-ai tuns. Iti sta bine si ca "ultras" U. Cluj ! :)))
  3. cmx

    Yamaha FZS1000

    ...complicat. In fine... N-ai gasit un surub in Ro?? Sau o fi d'ala cimentat ? Poate ai dreptate...ce dracu mai facem noi ?!
  4. cmx

    Yamaha FZS1000

    Da, vreau. Ma intereseaza. Cu cine trebuie sa vb.? Daca ii cunosti tu pe baietii aia de la care ai luat mai poti intreba de unul ? Eu am gasit ceva, de la un r6 din 2007.. In fine, sunt cam indoit de starea lui si va trebui sa-l revizionez. L-ai montat?
  5. cmx

    Yamaha FZS1000

    Am vazut. Aveau si baietii astia.. Dar sti cum este, pana nu te murdaresti pe maini, parca n-ai facut nimic. S'apoi, daca nu traiesc prea mult, juma de kil de vasilina ma tine toata viata !
  6. cmx

    Yamaha FZS1000

    Vaselina pe baza de cupru. Ma duc la piese auto sa iau vaselina respectiva. Cand cer, face vanzatorul ochii crucis si intreaba "CE E AIA? Salut Kiki !!!! Aceeasi intrebare acelasi raspuns si aici... Bine ca mi-ai adus aminte de valva, ca din vara n-am mai gresat-o cu nimic. De fapt n-am gasit-o la niciun magazin de profil auto-moto si am uns cu ce-am avut. Chiar acum am facut comanda la Arad de o galeata de aceasta vasilina pe baza de cupru (de la Best Auto Vest pe cine intereseaza, pret : 33 lei 500 gr., + 25 lei FanCurier). P.S. Ai montat amortizorul ? P.P.S. Fa-mi si mie rost de unul
  7. cmx

    Yamaha FZS1000

    Ar fi o treaba..Dar, ai curbele de cuplu in graficele de pe site-ul lui Ivan. Pana una-alta, am sa ies putin pe autostrada cand s-o face timpul mai frumos, pentru un test Dyno in direct cu asfaltul, sa vad cum/cand livreaza cuplul. Ce m-a surprins in dimineata asta, a fost ca a pornit fara soc. Numai cu putin gaz din acceleratie. Ceeace o vad, ca fiind o imbunatatire extraordinara.
  8. cmx

    Yamaha FZS1000

    Am recunoscut, merge altfel motorul ; mai fin..total schimbat.
  9. cmx

    Yamaha FZS1000

    In schimb am facut eu.. Am extras sisiemul AIS si l-am inlocuit cu dopurile prezentate de Kiki mai sus (mersi Kiki !!). Chiar astazi, am montat si Kitul Ivan"s. Se observa diferentele de rulaj al motorului....insa nu ceva spectaculos... De ce sa ma kc pe mine ; ruleaza mai fin, mai matasos pot spune. Ofera cuplu liniar in zona 2000-3500 rpm., unde avea acea lipsa (pt. cunoscatorii modelului).Dar, nu-ti da cuplu si cai putere in plus "de sa-ti rupa mainile" asa cum se laudau unii de prin U.S.A....de parca nu-ti smucea mainile si inainte de montarea kit-ului, daca nu erai atent cu acceleratia. Poate sunt eu mai greu ...yo stiu ?!? La 125 kg. cu tot cu ambalaj....cred ca trebuia sa inventeze omu" ala pt. astia ca mine si un kit de adaos la motor de 200 cmc in plus.
  10. cmx

    Yamaha FZS1000

    Aaaha, am inteles... Iti dai seama ca nu ma intereseaza niciun fel de disputa, ci produsul in sine. E.. sa speram ca primesc acel tracking sa stiu macar ca l-au pus la posta ; sa am si un termen de livrare relativ si apoi il sun pe mecanic sa stabilesc ce si cum. Pana atunci, mi-au vevit si 4 seturi de reparatie de carburatoare tot din u.k. Daca tot ma duc la baiatul ala sa schimb si garniturile de etansare si cateva o-ringuri.
  11. cmx

    Yamaha FZS1000

    Este paypal. Asa sper.. Apropo...de ce n-ai cum ?!
  12. cmx

    Yamaha FZS1000

    Eu nici macar nu am incercat sa sun, sa dau mail sau ceva de genu'.. Am intrat pe facebook, este un buton acolo care te trimite pe site-ul lor, am pus in cos, am platit si gata. Ce este ciudat, desi am primit confirmarea platii pe e-mail si un nr. de ordine, iar, deocamdata nu am primit inca un nr. de tracking. Se prefigureaza o teapa oare? In fine...mai vedem..
  13. cmx

    Yamaha FZS1000

    Cum sa nu ?! Cu mare placere. P.s. Am comandat kit-ul de carburatoare din u.k. Am intrat la SG Motorsport pe facebook m-a trimis automat pe site-ul lor si gata. Vad ca mi-au acceptat plata si mi-au dat si nr. de ordine pe e-mail... Vedem acum, daca am luat teapa de 120 Lire sau nu :))
  14. cmx

    Yamaha FZS1000

    A sosit toba... Se aude super cu/fara amortizor :). Alegere inspirata, nepiperata arata si bine pe motor. Calitatea manoperei este excelenta cu inserarea brandului discreta. Mersi Kiki !! 20190806_112602.mp4 20190806_112102.mp4
  15. TPS-ul este exterior. A fost verificat de mecanic cu carburatorul pe banc, cu ampermetru. Nu da niciun fel de eroare la "trasul acceleratiei". Am sa incerc si asa... Mersi !
×
×
  • Creează nouă...