Sari la conținut

sonny

EX+
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nickelsonsan@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    sighisoara
  • Carnet moto din
    '97
  • Motocicleta
    virago 535
  • Numar Moto
    MS-07-PIU
  • Club
    ---

Informații profil

  • Motociclete detinute
    planeta 4 , etz 251 , yamaha xv535
  • Interests
    I like dogs !

sonny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    un releu de incarcare nou pt virago 535 din 1990 ? are cineva ? la ce pret ? am un prieten care ma tot cheama sa-i dau curent ca nu-i incarca ( desi are baterie varta noua ) si ma gandesc sa-i fac cadou eu unul .
  2. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    scuze , dar daca-mi merge motorul , nu prea intu pe net . deci , erau blocate "cuiele " alea ( sau cum le-o zice ) din carburatoare ( ambele ) , care le ridica plutitorul ca sa inchida benzina . asa de intepenite erau de pompa nu reusea sa le impinga chiar daca era gol carburatorul . le-am scos afara , le-am frecat putin cu smirghel f. fin ( au 4 nervuri pe laterale ) si acum aluneca usor , nu se mai intepenesc . eu cred ca , ori a fost benzina de proasta calitate , ori de ce am inceput sa bag fara plumb ( nu mai gasesc premium ). principalul e ca merge ca unsa . destul ca 2 zile am desfacut si verificat toata partea de alimentare . acum o demontez si o pun la loc si cu ochii inchisi . cine te-a sfatuit in legatura cu pinionul de atac ? si eu as fi interesat , ca am impresia ca 535 -ul meu ar putea mai mult decat atat .daca aflii cum se face ,da-mi un pm . please .
  3. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    scuze !! acum m-am uitat mai atent si vad ca e la mana stanga !!!!. eu in schim mi-am rezolvat problema cu al meu . acum merge ceas .
  4. multumesc de sfaturi . asta am facut primul lucru alaltaieri . nu aia era problema . am rezolvat-o . daca va zic poate nu credeti dar sunt convins ca benzina era de vina . pana acum bagam tot premium . acum nu se mai gaseste , si am bagat fara plumb , deci mai uscata . erau blocate jicloarele la ambele carburatoare ( am desfacut carburatoarele , am suflat in furtunul de alim. si nu trecea nimic ) . abia am deblocat jicloarele de la plutitoare . dupa aceea le-am luat putin cu smirghel de 400 si sper sa nu se mai blocheze . azi m-am dat cam 100 km si merge ca uns .
  5. am un virago 535 model '96 . ieri cand am pus contactul am observat ca pompa de benzina nu mai cloncane (asa cum facea de obicei , de cateva ori inainte sa -i dau "start engine " ) si am mers vreo 7-800 metri dupa care s-a terminat benzina din carburatoare si motorul s-a oprit . am verificat pompa de benzina , asa cum scrie intr-un manual de reparatii ( ce-i drept , e pt. modelele pana in 93 si pt america ) am conectat-o direct la 12 volti si nu vibreaza ( asa cum zic cei din manual ) . are careva idee ce poate fi , releul pompei sau pompa ? multumesc !
  6. am un virago 535 model '96 . ieri cand am pus contactul am observat ca pompa de benzina nu mai cloncane (asa cum facea de obicei , de cateva ori inainte sa -i dau "start engine " ) si am mers vreo 7-800 metri dupa care s-a terminat benzina din carburatoare si motorul s-a oprit . am verificat pompa de benzina , asa cum scrie intr-un manual de reparatii ( ce-i drept , e pt. modelele pana in 93 si pt america ) am conectat-o direct la 12 volti si nu vibreaza ( asa cum zic cei din manual ) . are careva idee ce poate fi , releul pompei sau pompa ? multumesc !
  7. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    chiar toti sunteti plecati si nimeni nu ma ajuta ? 100 % e de la intrerupatorul franei de mana ( aprinde stopul pe spate cand franezi cu fata ) trage de frana si vezi daca se aprinde becul .
  8. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Houston , I have a problem ! m-a lasat pe drum dupa ce am urcat transfagarasanul acum o saptamana . de cate ori il porneam ( de cand il am ) pompa de benzina cloncanea de cateva ori ( chiar de mai multe daca rezervorul era mai gol ) . azi nu a cloncanit de loc , am mers cam 7-800 metri dupa care s-a oprit . se pare ca e dusa ori pompa , ori releul pompei . sau poate altceva ? ce-i drept , la pompa nu vine curent de loc . maine am s-o verific ( pun 12 volti pe ea ) si daca baga , caut defectiunea in alta parte ( la releu ) . daca a patit careva la fel , spuneti-mi va rog cum ati remediat problema .
  9. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    am nevoie de un semnalizator ( sau o pereche ) la un pretz rezonabil .
  10. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    5 litri . si in afara ( Sighisoara - Sibiu - Transfagarasan - Barajul Vidraru - retur ) total 440 km , am scos un consum de 4,2 litri ( calculat exact )
  11. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    cine stie cand se deschide transfagarasanul ?
  12. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    nu . a avut o defectiune pe care a remediat-o , dar a zis ca ar merge mai tare daca ar avea , citez " kit Dinojet " sau ceva de genu asta ( nu tin minte exact ) . zicea ca kit-ul asta contine o groaza de piese pt carburatoare si ca ar fi f. scump.sa-l ia naiba de kit , nu mai am nevoie de nimik . motoru merge la fel ca anu trecut si sunt multumit de el , inca nu mi-a ramas mic .
  13. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    mersi Barna . meseriashu' s-a uitat doar la un jiclor ( sau jiglor , cum mama dreak' i-o zice , ca am vazut ambele variante folosite ) si mi-a zis ca e redus ca putere si ca ma costa sa-i maresc puterea de mai bine-l vand si-mi iau un motor mai mare !!!
  14. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    azi mi-a rezolvat un mecanic problema la carburatoare ( nu tragea mai mult de 100 km/h , era dezlipita o chestie care tinea membrana vacuumatica ) si mi-a zis ca a constatat ca are kit de reducere din putere , cam la 25 kw si ca exista kit de jicloare sau mai stiu eu ce ( pt carburatoare , oricum ) care-i creste puterea la 32 kw . Barna , ai idee despre ce-i vorba ? ai auzit de asa ceva ? daca da spune-mi , te rog , ce fel de piese sunt necesare , unde se gasesc si la ce pret . multumesc !
  15. sonny

    Yamaha VIRAGO ZONE

    schema carburatoare ( de la Barna , caruia-i multumesc ) e pe pagina 212
×
×
  • Creează nouă...