Sari la conținut

Barni1

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Yamaha YZF-R125

Vizitatori Recenți Profil

536 citiri profil

Barni1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un mecanic in zona "Targoviste?
  2. Noroc grup, stie cineva o vulcanizare ok in Targoviste sau in jurul ei.. ideea e ca vreau sa montez un cauciuc spate.. si as vrea sa merg la cineva care totusi le are.. Deci ^^ ?
  3. Noroc grup, am luat decizia ca trebuie sa incalt si eu motorul asa ca m-am gandit sa imi incerc norocul si sa intreb aici daca cunoasteti cateva site-uri cu anvelope moto. Nu deschid subiectul Pirelli vs Michelin ci doar am nevoie de cateva recomandari de site-uri de unde as putea sa imi cumpar o pereche de gume multumesc.
  4. Salut motociclism.ro, as vrea sa va intreb ce ulei imi recomandati pentru o motocicleta in 4T - 2008 - 125cc (Yamaha YZF R-125).. Si care-i treaba dintre Castrol... si Motul.. am inteles ca, Castrol ar fii mult mai ok la Motul si este si mai avantajos la pret... am cautat pe net si deja am vazut 7500 - 5500 sau tot felul de.. habar n-am ce sunt alea, deci.. caut si eu un bun samaritean sa imi explice ce ulei ar fii bun sa bag in motor, multumesc
  5. Unde l-as putea prinde? X-Grip-ul..
  6. Mă doare capul la cât de mult încerc să găsesc un suport pentru telefon bun pentru o supersportiva (Yamaha YZF R-125). Ce suport de telefon îmi puteți recomanda?
  7. Salut, aș avea nevoie de un stander.. și un suport pentru telefon care să fie destul de zdravăn.. îmi puteți recomanda câte ceva? (Nu caut prețuri să mă scoată din casă)
×
×
  • Creează nouă...