Sari la conținut

mihaibadea14

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2018

Vizitatori Recenți Profil

687 citiri profil

mihaibadea14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Am citit topicul acesta si multe altele anul acesta, nu cred ca Tracer-ul este o varianta buna pentru mine. @adrian_biker varianta cu schimbarea parbrizului mi se pare o idee foarte buna. @berbec din pacate cu MT10 am mers doar in spate. Datorita faptului ca este o motocicleta frumoasa si puternica imi si doresc sa o detin. Simt ca MT09 este un compromis. Desigur, este super motocicleta, este mai usoara, consuma mai putin decat MT10 dar...nu are acel ceva. Imi pare rau ca nu o mai au la test la reprezentanta.
  2. Salut, Nu pot spune ca bugetul este un factor care poate fi trecut cu vederea, dar prefer sa platesc cu 5000 euro in plus (am primit o oferta de 13500 euro pentru MT10) pentru a elimina posibilitatea de a fi nevoit sa o schimb in scurt timp. Nu intentionez sa o vand mai devreme de 8-10 ani. Cat despre gabarit, am 180 cm si 70 kg, putin cam mic pentru MT10 as spune. La drum lung, cam toti se plang de mt09 datorita vantului. Atat in oras cat si in afara orasului o voi folosi in mare parte a timpului cu pasager. Din pacate, ride test cu mt10 nu prea am cum sa fac, nu il au la test (in Bucuresti) si din cate am inteles nici nu il aduc anul acesta. Iti multumesc pentru sfaturi si binevointa (am mers cu MT09 acum 2 ani si nu pot spune ca nu am simtit o lipsa de putere uneori). Zi frumoasa! Bine de stiut Foarte bine punctat, mt07 chiar este super motocicleta pentru oras. Am auzit foarte multe lucruri bune despre ea, de la oameni care au super experienta si stiu ce vorbesc. Dar nu ma avantajeaza puterea motorului nici in oras nici in afara lui ( de fapt, nu prea imi place cum arata si incerc sa inventez unele scuze pentru a imi induce ideea ca MT10 este alegerea corecta :)) )
  3. Salutare, M-a tot gandesc de ceva timp sa-mi cumpar un mt09, mi se pare super motocicleta la banii aia. Totusi, am o retinere in a alege modelul mt09, mi se ca exista o diferenta destul de mare intre el si mt10. Am tot lasat timpul sa treaca sa pot lua o decizie “la rece” dar retinerea a ramas. Intr-o proportie mai mare de 80% o voi folosi in oras, iar ocazional, de 1-2 ori pe an, intr-o mica vacanta. Nu pot spune ca am mare experienta dar nu mai sunt nici incepator. Cati dintre voi ati alege mt10 dintre cele doua? Si daca da, de ce? Merci anticipat!
  4. Salutare, Am fost weekend-ul trecut initiere si vreau sa le multumesc baietilor pentru amabalitate, rabdare si sfaturile oferite. A fost super experienta. Recomand weekend-ul de initiere indiferent daca stii sau nu sa te dai cu motorul, daca ai sau nu permis cat. A, daca ai iesit sau nu la enduro pana acum. Abia astept “turele de anduranta”
  5. Am nevoie de motor in proportie de 80% pentru deplasarea in oras. O data sau de doua ori pe an il voi folosi pentru o vacanta in afara tarii (apx. 3 - 4000 km in total). Initial ma gandeam la MT 10 dar raportul calitate/pret este mult mai bun la MT 09 pentru nevoile mele. Si despre MT 07 am auzit multe lucruri de bine dar nu prea ai ce sa faci cu el la deplasari mari, in regim de autostrada. Pentru protectia la vant, se poate adauga https://www.revzilla.com/motorcycle/mra-racing-screen-windscreen-yamaha-fz-09-mt-09-2017-2018
  6. Multumesc frumos pentru raspuns, TNG. Chiar saptamana trecuta am discutat cu cei de la Dual Motors pentru achizitionarea unui MT 09 2019 si mi-au afirmat ca aceste probleme au disparut in urma update-ului (mi s-a parut de necrezut dar m-am gandit totusi sa intreb pe cineva care stie). Chiar si cu aceste "probleme", daca le putem numi asa, MT 09 mi se pare un motor care merita toti banii.
  7. Salutare tuturor, Aveti idee daca producatorul a rezolvat la modele 2019 in totalitate problema cu amestecul slab si suspensia (care era cam moale uneori)?
  8. Salutare, Ceva noutati despre weekend-urile de initiere? Am incercat sa te sun dar probabil ai fost ocupat, nu am reusit sa iau legatura cu tine.
  9. Salut Mircea, Initial am ales EXC 300 pentru ca sunt un tip mai extremist de fel, dar de multe ori asta nu fost un lucru bun. Deoarece nu am mers pana acum cu EXC 200 , am considerat ca este putin lipsit de putere, motiv pentru care am ales EXC 300. Acum am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu putin mai cumpatat, motiv pentru care o sa particip la cateva sedinte de enduro inainte, atat cu cei din Covasna cat si cu Alec (trebuie sa discut cu ei inainte sa vad ce disponibilitate au) in urma carora sa iau o decizie cu privire la alegerea motorului. Echipamentul ii voi alege tot dupa primele iesiri. Din cate am observat pana acum, comunitatea enduro este foarte unita, am primit super sfaturi de la oameni care chiar vor sa ajute si asta a insemnat mult pentru mine. Iti multumesc si le multumesc tuturor pentru sfaturi. Daca nu as fi intrebat ajungeam cel mai probabil sa investesc mai multi bani decat trebuie si sa fac alegeri nu tocmai inspirate.
  10. Daca organizezi o iesire in primavara, te rog trece-ma pe lista. Singur nu prea am ce sa invat. Multumesc mult pentru sfaturi. Chiar as avea nevoie de cel putin o sesiune de cateva zile de enduro. Cum intru in contact cu ei?
  11. Eu am 180 si 65kg...deci nu sunt exceptia care confirma regula. Sper sa am de la cine si unde sa le testez imediat in primavara. Ai perfecta dreptate cu teama de putere pentru incepatori. Desi ma gandesc sa particip in viitor la cateva concursuri de enduro sa vad daca hard enduro este pentru mine si care imi sunt limitele, cred ca decizia trebuie sa o iau dupa ce testez ambele motoare. Multumesc pentru informatiile trimise, chiar ma ajuta sa iau o decizie corecta.
  12. Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Din cate stiu, Exc 200 2T are rapoartele cutiei cam scurte. Desi sunt constient ca un enduro in 2T este on sau off, fara o cale de mijloc, cred ca solutia mai buna este exc 300. Nu am mers cu niciunul dintre ele si spun asta doar din ce am auzit la altii, dar imi fac timp sa le testez pe ambele inainte sa cumpar unul dintre ele. Cat despre sesiunile "2T for dummies" cred ca am nevoie...de cateva
  13. Salutare, Si eu am acceasi dilema in alegerea primului motor pentru enduro. Am ramas la 300 exc deoarece il vreau 100% pentru offroad. Exista cluburi enduro in Bucuresti sau macar un mic grup caruia m-as putea alatura in viitor pentru iesiri periodice? Dau o bere daca ma pot intalni cu cineva mai experimentat sa ma ajute cu cateva sfaturi. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...