Sari la conținut

edificultate

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

edificultate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cineva prin Militari? Ma simt singur..
  2. Prin asta inteleg ca, daca RAR-ul accepta aceasta modificare iar ea este adoptata si in acte, ultima conditie pe care trebuie sa o indeplinesti pentru a conduce legal este sa ai cat. A2 + respectarea celor trei criterii (nu mai mult de 35kw, sa nu fie derivat dintr-un vehicul cu o capacitate de peste 70kw iar raportul kw/greutate sa nu depaseasca 0,2). Astfel, in cazul unui control de rutina, RAR-ul a confirmat ca limitarea s-a facut conform legii si aproba aceasta modificare in acte prin CIV iar Politia Romana se ocupa strict de documentatia pe care o am asupra mea (Permis + Certificat), avand dovada ca motorul a fost limitat nu doar in practica dar si in teorie. Spune-mi daca gresesc. Am inteles ca in caz de accident se poate verifica unde a fost facuta limitarea insa, nu RAR-ul ar trebui sa ia masuri in acest sens? Adica de ce imi aproba aceasta modificare daca ea nu este facuta legal. Sa fie o problema de interpretare a legii din partea echipei administrative RAR? PS: O sa pun aici update-urile pe care le voi avea in functie de procesul pe care-l urmez. PS2: Contul 16EEE este al meu insa din pacate sunt logat de pe mai mult de 2 device-uri si nu am apucat sa ma loghez cu user-ul principal pe toate dispozitivele.
  3. Acum daca tu modifici o duba sub 3,5 tone si ii pui scaune, RAR-ul accepta modificarea iar tu la finalul zilei faci transport persoane, e doar alegerea ta de a interpreta legea. Asta cred eu despre modificarile acceptate de RAR, atata timp cat limitarea s-a facut in conditii legale. Acum, daca limitarea facuta de ei nu te ajuta pe tine (sa conduci cu A2 in conditii legale), e problema ta.
  4. Facand referire postul de mai sus, vreau sa clarific urmatoarele: - Nu sunt eu cel ce are dosar penal, este doar un articol de pe avocat.net, pentru cei ce cred ca pot conduce orice se limiteaza la 25kw/35kw. -In acest moment sunt in plin proces de limitare a unei Yamaha MT 07 2018 la A2, pasii pe care ii urmez sunt urmatorii: Aplicarea kit-ului aribox + ECU in reprezentanta Yamaha (Dual Motors) -> programare RAR, sustinere RAR -> schimbare talon. Voila.
  5. "In data de 31 martie 2018 la ora 4 dimineata am fost oprit de un echipaj de politie aflat in mers, la verificarea actelor au observat ca eu conduc o motocicleta de 71kw, ea fiind limitata la 35kw si asteptand actele, in data de 30 am fost cu ea la RAR pentru omologare. Eu detin permis categoria A2 si B, mi s-a intocmit dosar penal si retinerea permisului de conducere. Intrebarea mea este: ce se va intampla cu permisul meu si care sunt consecintele pe care le voi suporta? Multumesc" Pentru cei ce cred ca pot conduce orice /monstru/ cu A2, legal! Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_634163/Conducere-motocicleta-de-71kw-limitata-la-35kw-cu-permis-A2.html
  6. Hei, tocmai ce am comandat eu acum cateva zile. Nu am putut plati ramburs la livrare asa ca am platit cu cardul cand am plasat comanda. Este specificat pe site ca suma nu se retrage din contul tau, doar se "rezerva" pana comanda iti este livrata. Iti pot spune ca nu am avut intarziere la comanda si a ajuns in timpul precizat de ei.
×
×
  • Creează nouă...