Sari la conținut

Seek_MeCT

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Seek_MeCT

 • Rang
  Nou venit pe forum!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. garniturile... adica garnitura de la chiuloasa
 2. Salut! Detin un Aprilia Scarabeo 150 2000 rotax, si am urmatoarea problema: i-am schimbat garnitura de motor, chiuloasa si capac chiuloasa. Motorul are un furtun care iese din capacul chiuloasei, si pe acel furtun(breather pipe) ar trebui sa arunce particule de ulei in airbox. inainte sa schimb aceste garnituri, arunca acele particule pe bascula, dar eu nu eram atent la ele, mai exact nu le dadeam importanta. Cum ziceam, am schimbat garniturile, filtrul de ulei, uleiul, dar de cand am facut asta, a inceput sa curga ulei in toata firea pe acolo, in timpul mersului, pe loc scoate doar gaze, nu stiu daca este aer sau gaze de la explozie. Pe mine ma macina intrebarea:ori nu am pus segmentii corespunzator, ori sunt uzati, ori am stricat din greseala supapele(este pus la punct)[am asezat si culbutorii cum trebuie]. Multumesc mult!
 3. Seek_MeCT

  Aprilia Rs4 - kit

  1) Daca vrei sa schimbi kitul cilidru, te sugerez sa iei un kit 110cm3. Mult mai bun, putere mai mare si te tine mai mult fara sa se strice.(la pret apropriat fata de cel de 80) 2) Un carburator pe marimea capacitatii cilindrice.(sau poti sa schimbi jiglerul(mainjet,ul)care sa aibe o gaura mai mare). 3) Bucura-te de ea!(ps, sunt aprope de tine)
 4. Seek_MeCT

  Aprilia Scarabeo 150

  Salut colegi! Am prins pe mana un Aprilia Scarabeo 150 si am intampinat cateva probleme (nu stiu ce naiba sa ii mai fac) 1)In ultimul timp motocicleta se opreste de la sine(se subtureaza si moare, si dupa daca o repornesc o ia la sfert) dar asta nu se intampla mereu, cateodata o las si 20 de minute pornita si merge brici. 2) (recent mi-a aparut asta) Imi face foarte mare presiune pe instalatia de racire, inclusiv in vasul de expasiune(daca iau busonul de acolo imi da apa pe afara), asta imediat ce pornesc motorul(si se incinge foarte repede). Am desfacut si surubul care iese pe sus din motor de la apa(cand mergea motorul) si in loc sa iasa apa iesea abur, aer), iar asta am repetat-o de cateva ori si tot la fel. Este ciupita garnitura de chiuloasa sau este infundat radiatorul? 3) Are un furtul pe care ies vapori de ulei, si sta liberi, trebuie pus undeva sau asa sta el, ca imi arunca tot uleiul pe bratul stang. Multumesc mult!
×