Sari la conținut

cata77

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom DL650AM1

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZR750F

cata77's Achievements

  1. Azi am luat și eu actele de la dealer. La mine au durat actele 4 luni pt că am așteptat să se dea drumul la programul Rabla iar ulterior să mi se aprobe dosarul. La fisc trebuie înregistrată în 30 de zile de la data facturii finale, factură finală care mi-a dat-o azi. Au făcut storno la factura inițială de când am făcut efectiv achiziția și mi au făcut factură finală cu data de azi, deci totul ok și pt fisc. Înmatricularea nu cred că te obligă nimeni să o faci în 90 de zile, unde scrie asta? Eu după cum spuneam am deja 4 luni de la achiziția propriu zisă și nu am înmatriculat nimic.
  2. Eu am aproape 4 luni de la achiziție și încă nu am primit civ de la dealer, deci prin urmare nu am putut să o declar la fisc și să o înmatriculez. Au expirat și numerele roșii de ceva timp, noroc cu starea de alertă ca să pot merge încă cu ea. Sunt curios dacă îmi vor zice ceva de la fisc când voi ajunge într un final să o declar
  3. Mi-am luat de curând cr-x drystar de la alpinestars, impermeabile, extrem de confortabile, le poți purta toată ziua fără cea mai mică problemă. Singurul minus este protecția, care e destul de slabă cred, se înclină mult balanța pe confort dar se pierde la protecție.
  4. Are cineva crash bar și/sau scut motor de la Puig https://puig.tv/en/tuning-motos/engine-guards/engine-guards?bike=27965 , https://puig.tv/en/tuning-motos/engine-spoilers/engine-spoilers?bike=27965 și poate da o părere? Sau mai mă gândesc la varianta de crash bar de la swmotech, puțin mai scumpă https://sw-motech.com/en/bike/SUZUKI/VStrom650/2021/WC71/products/protection/crash+bar/4052572011645.htm . Ce ați recomanda dintre cele 2? Și o recomandare de hand guards decente la preț/calitate? Înțeleg că cele oem de la Suzuki sunt plastic chior și sunt și scumpe. Mulțam.
  5. Mulțumesc tuturor pt info și păreri. Da, cam același concluzii le aveam și eu legate de Africană, nu aș da atât pt ce îmi trebuie mie. Și dacă prin absurd aș dispune de banii ăia, aș lua gs ul de 1250 că tot pe acolo se învârte. De acord că se vând ca pâinea caldă, eu cochetam cu ideea de vstrom nou modelul 2020 de prin toamnă dar nu am mai găsit pe stoc nimic. Iar varianta 2021 care au mai îmbunătățit o și are același preț, clar va fi bătaie. În altă ordine de idei, accesoriile sunt mult mai scumpe oare dacă le comand tot din reprezentanța? Mă refer la ce aș pune extra, gen mânere încălzite, protecții ghidon, cric central, crashbar, proiectoare, top case, etc. Ce recomandați?
  6. Salutare, Ce dealer ai ales și cât te-a costat în total jucăria? Ai primit vreun discount față de prețul de listă? În primăvară, în proporție de 95% o să fac aceeași achiziție, sper, încă mai caut alternative dar sincer ceva nou la banii respectivi nu găsești, iar sh nu știu ce să zic, doar vreun GS ar mai fi care să mă încânte.
  7. Ca să ajungi să faci asta trebuie să ajungi în punctul în care: 1. Îți cunoști foarte bine limitele; 2. Cunoști foarte bine agregatul pe care-l călărești și limitele lui;
  8. Exact! Nici că se putea spune mai bine de atât.
  9. Ok, perfect de acord, trail braking nu este tehnică pt începători, dar nu te reține nimic în a aborda puțin subiectul, puțină teorie, înseamnă câteva minute de explicații și eventual un desen/ o schiță (pt instructor). Nu vorbesc de făcut practică în școală pt asta, ci teoria chioară, 10 min de explicații pot face o diferență majoră, te poate face măcar, tu ca elev, să vrei să știi mai mult, să cauți detalii, explicații, să încerci să pui în practică ce zicea nebunul ăla de intructor. Știu, visez la o lume mai bună...
  10. Counter steering explicat să înțeleagă toți copiii Nu e singurul video, omul are foarte multe tutoriale și explicații legate de moto în general, foarte bine explicate și documentate, cu siguranță vor fi de ajutor tuturor începătorilor.
  11. Poate cel mai educativ video/explicație (teoretică) legată de frânare pe care l-am văzut. Aș pune accent pe astfel de explicații încă din momentul când faci școala, cred că ar ajuta enorm.
  12. Și dacă nu? Nu înțeleg chestia, vei face școala doar daca atingi cu picioarele? Sau dacă îți place un anumit motor? Nu cred că înălțimea este un impediment în a face școala pt a. Am un zr7 dacă te ajută, dar simt că te ar ajuta mai mult niște sfaturi decât o mobră pe care să vezi cum arăți...
  13. Dintre cele 2 de mai jos, ce ați alege? https://puig.tv/en/tuning-motos/windshields-low-for-round-headlights/windshield-plus?bike=5852 https://puig.tv/en/tuning-motos/windshields-low-for-round-headlights/windshield-naked?bike=5852 43 cm vs 35 cm O să iau unul din astea 2, dar încă nu-s 100% convins care e alegerea mai bună.
  14. Înălțime 1.77m. Pe lângă vajaitul căștii, ce mă deranjează mai tare este curentul de aer care îl iau în piept, la 80-90 kmph, dacă mai este și puțin vânt din față este deja prea mult, mi-e frică că zbor de pe motor . Bănuiesc că având parbriz o să mă ajute în acest aspect, nu? Spectaculos clar nu poate fi, mai ales că am o poziție aproape dreaptă în șa, deci oricât de înalt ar fi parbrizul tot ies peste el. Dar să fie ceva cât de cât.
×
×
  • Creează nouă...