Cata M Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 cu intarziere pun si eu pozele facute in we la Bisoca. eu si Mark (gizmo) am fost oaspetii lui Stefan .multumim de gazduire si de turele facute. sambata am mers prin unele locuri pe care la mai batusem anu trecut si cu ionut, iar duminica am facut ceva discovery, dar nu prea ne-a ajuns timpu' (am plecat la 12 pt. ca am stat sa-mi indrept ghidonul dupa ce rm-ul meu a decis ca nu mai are rabdare sa coboare odata cu mine si a facut tumba pana jos). vreme superba, se vede si in poze, foarte uscat (ionut, ai pierdut uscaciunea din we-ul asta ) asa ca ne-am permis sa bagam tot felul de urcari si cobarasuri in prima zi, iar a doua am facut ceva mai mult forestier, da' unu care ne-a spart la maini, cu sleauri uriase si uscate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
therunner Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Superbe pozele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 lasa man ca avem timp sa mai mergem ... Oricum, era mai "challenging" pe moale ... mi-aduc aminte cat am impins acum un an in padurea aia Ce bine arata sleaurile alea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Ce misto.Cred ca e super distracitv.Abia astept sa o scot si eu pe a mea din service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 super pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 iar am fost la buzau, iar la Bisoca, si iar a fost tare de tot deocamdata am poze doar de duminica pt. ca sambata am umplut cardul si l-am varsat in calculatorul lui Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 bravo frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 filmuletul din aceeasi zi se poate vedea aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 super traseu ati mai facut. filmul e de nota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate