MihaiM Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 hai sa spargem gheata....cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Dar eu ce am? Unde era zona in care ati facut pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 (editat) traseul a fost cam asa : apostolache-lapos-glod-"zona necunoscuta"(paduri,mlastini,drum printre livezi)-calugareni-tataru-lapos toate cam in zona de est a judetului Editat Mai 16, 2007 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 hai sa spargem gheata....cu poze hai sa completez si eu cu ceva poze, facute cu mobilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Radu,cumpar o remorca sa ma tragi si pe mine cu africana ta pe unde va duceti voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Radu,cumpar o remorca sa ma tragi si pe mine cu africana ta pe unde va duceti voi? Cristi, au fost zone in care abia se tagea singura africana. Uneori e prea "dospita" pt ce fac cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Era o gluma, evident. Ma cam oftic ca nu pot sa ies si eu cu a mea pe drum public. Ultima achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) Si-atunci ce mama dracu cautai pe la Prahova acum vreo 2 saptamani? si in mijlocul intersectiei? Vezi, asta nu ne place ) Btw, super blugi. Sa-i stapanesti sanatos!!! Era o gluma, evident. Ma cam oftic ca nu pot sa ies si eu cu a mea pe drum public. Ultima achizitie. Editat Mai 17, 2007 de alexman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Doamne ce frumos a cazut Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahana Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Doamne ce frumos a cazut Dan Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENTISTRY Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Dar domnul cu ochelari si fara mustata a facut mult antrenament se pare , ca prea i-a iesit perfect figura.... sau....e acrobat de meserie..... greu MAN cu offroad-ul asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahana Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Dar domnul cu ochelari si fara mustata a facut mult antrenament se pare , ca prea i-a iesit perfect figura.... sau....e acrobat de meserie..... greu MAN cu offroad-ul asta!! Aditza! Atentie, e un forum pentru POSESORI de permis categoria A1 si A? Tu, in ce categorie te incadrezi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Aditza! Atentie, e un forum pentru POSESORI de permis categoria A1 si A? Tu, in ce categorie te incadrezi??? touche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Veniti la Ciolpani,la circuitul de motocross sambata pe la 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Radu,Dan,Mihai pe unde ati mai iesit? Sa nu imi spuneti ca sunteti cuminti acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Radu,Dan,Mihai pe unde ati mai iesit? Sa nu imi spuneti ca sunteti cuminti acum. Cristi, n-am stat degeaba, nici eu si Dan, dar in special Mihai: a venit ieri din tura anuala, de data asta Apuseni. Il las pe el sa posteze. Cat despre mine, acum 2 saptamani, cu Dan: lapos, magura , vulcanii noroiosi si retur (vezi poze). In week-endul asta am fost singur cheia, brasov, sinaia. Multi cu vitezane, care merg ca la zidul mortii, nu pt toti cu succes (vezi ultima poza). In rest...nimic deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Ce a patit baiatu in ultima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Ce a patit baiatu in ultima poza? el a scapat cu un deget scrantit, tipa era mai sifonata, a luat-o salvarea. Mai mult nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) Rog un moderator sa stearga postul. Editat Iulie 11, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 cateva poze din concediu... traseul a fost: ploiesti-rm valcea-horezu-novaci-ranca-obarsia lotrului-vidra-voineasa- obarsia lotrului-sugag-sebes-teius-ramet-albac-scarisoara-lacul fantanele-belis -huedin-rachitele-padis-cetatile ponorului-pestera ursilor- deva-hunedoara-sibiu-transfagarasan-pitesti-ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 cateva poze din concediu... traseul a fost: ploiesti-rm valcea-horezu-novaci-ranca-obarsia lotrului-vidra-voineasa- obarsia lotrului-sugag-sebes-teius-ramet-albac-scarisoara-lacul fantanele-belis -huedin-rachitele-padis-cetatile ponorului-pestera ursilor- deva-hunedoara-sibiu-transfagarasan-pitesti-ploiesti Super fain omule! Frumos concediu! Cum ai reusit sa faci pana? Nu cumva aveai cauciucul cam dezumflat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Imi vind crossu.Click pe linku "de vinzare" din semnatura mea. 26 de mil ca am nevoie ft. ft. urgenta de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 am mai facut un drum......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 am mai facut un drum Asta confirma una din afirmatiile mele: Ai mai multa satisfactie si adrenalina in Romania pe drumurile secundare decat pe mii de km de autostrada in vest Turismul romanesc NU STIE sa se vanda, asta e o mare problema dar nu e problema noastra, pozele tale demonstreaza acest lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate