bandit red Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 gata mihai nu se mai poate, cum imi schimb guma pe spate cu un E-09 ma alatur voua si asta cand se va intampla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 si asta cand se va intampla ? in vreo sapt imi iau cauciucul, cum il montez va dau de veste si vedem incotro mergem;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Salutare ! N-am vazut prea multi offroaderi prin zona.... Noi avem o gashca de nebuni aici in Boldesti . Toata saptamana suntem la munci dar duminica suntem sefi. Stapanii soavelor . Cativa atevisti si cativa motociclisti servesc in fiecare duminica un gratarel binemeritat in inima padurii dupa care incepe noroiala... . Tre' sa bagi ceva la ghiozdanel inainte sa iti pui mintea cu toate pantele . Hai sa va fac invidiosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) vara asta am iesit la sosea....cu biciclistii si am participat in calitate de arbitru moto (arbitraj si siguranta cursa ) la turul ciclist al romaniei TCR 2010 10 zile,2000km de competitie, distractie ,inalta tehnologie si mult spirit de echipa Pozele aici : TCR 2010 1 TCR 2010 2 Editat Iunie 22, 2010 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 eu va las link-ul de la noi de la galerie.vedeti acolo pozele cu endureala.luni deschidem si noi circuitul in sfarsit, speram. iata aici: http://www.enduroparc.ro/galerie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) http://picasaweb.google.com/lh/photo/bKmVW...feat=directlink 02.07.2010 06:00 Plecarea din Valenii de Munte. 05.07.2010 04:10 (dimineatza) Ne-am intors acasa. 1238 de km, Transalpina, Transfagarasan, cariera de marmura de la Ruschita, inconjurul barajului de la Vidraru pe forestier (28 de km), o multime de prieteni noi, 8 giga de poze, o gramada de amintiri, mult praf, noroi si apa cat cuprinde, cascada-jacuzzi, dureri de spate si "spate", energizante si cafele din plin pe drumul de intoarcere. Foarte faina si tura ta, Mihai. Anul viitor, poate o facem impreuna. Am terminat si eu Afrikana, si dupa cum se vede in poze, am facut primul drum. Tanc. Indestructibila... Soldatul universal. Urmeaza "casatoria", imediat dupa ce fac RAR-ul. Editat Iulie 13, 2010 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 eu va las link-ul de la noi de la galerie.vedeti acolo pozele cu endureala.luni deschidem si noi circuitul in sfarsit, speram.iata aici: http://www.enduroparc.ro/galerie.html bun bun...suntem acolo...abia astept sa vad noua locatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 se pune daca e pe asfalt drumetia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Ceva enduristi dar cu motoare gen: Exc, WR, DRZ, YZ se afla prin Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Salut ! Hai sa pun si eu niste poze din joaca noastra din fiecare duminica...chiar daca ninge, ploua sau e soare . BTW: Vreau un cross in 2 timpi, bag la inaintare KTM-ul meu LC4 cu roti supermoto sau enduro la alegere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) Ceva enduristi dar cu motoare gen: Exc, WR, DRZ, YZ se afla prin Ploiesti? sunt.putini.vre-o doi .claudiu si aurel 300 si 250 ktm exc Mesaj completat sunt.putini.vre-o doi .claudiu si aurel 300 si 250 ktm exc si fetele: Editat Martie 23, 2011 de acladdesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tep Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Eu am avut un ktm 520 EXC dar l-am dat pt ca nu aveam cu cine sa ies sa ma dau.... vara asta as vrea sa mai imi iau unul de 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Daca aveti kef de companie la iesirile pe teren accidentat sunt mai mult decat disponibil . Id-ul meu este 'jackwolfskin21'. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Daca aveti kef de companie la iesirile pe teren accidentat sunt mai mult decat disponibil . Id-ul meu este 'jackwolfskin21'. Ms! sambata avem ceva iesire programata.plecare de la baicoi cel mai probabil,directia cosminele,melicesti,alunis. mobrele pe remorca pana la baicoi.atentie: cauciucuri in stare f buna.daca sunt doritori,va asteptam la nr tel 0726259679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2016 ce vremuri.... scuze ca dezgrop mortii dar am revazut cu placere plimbari de demult ...si sa nu credeti ca am renuntat la nebunii de genul asta /index.php?/topic/741980-o-duminica-altfel/?p=4248246 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate