radupop Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Avand in vedere apropierea toamnei, propun o iesire la un suc si-un mic la Sinaia, in ziua de luni 6 Septembrie. Se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Avand in vedere apropierea toamnei, propun o iesire la un suc si-un mic la Sinaia, in ziua de luni 6 Septembrie.Se baga cineva ? cam devreme...asta o lasam pt. la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Bai, voi nu avetzi scarbici? Ce naiba plecare e luni?, de uichend nu ati auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 2, 2004 Autor Share Postat Septembrie 2, 2004 Luni e liber....e ziua muncii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Vezi ca Bocioaca are planificate urmatoarele: Salut, Luni 6 Septembrie ma gandeam la o plimbare. Pana acum am in minte trei variante de traseu, variante pe care le puteti vedea in fisierele atasate. Plecarea preconizata in jurul orei 9 de la Fantana Miorita, in cazul in care decidem sa mergem pe Ruta2 sau de la Mc Donalads-ul de la Metro Militari daca plecam pe una din celelate doua variante. Va astept cu optiunile voastre privind traseul plimbarii in cazul in care doriti sa mergeti. Daca stiti si alte persoane doritoare sa mearga la plimbare, va rog sa le anuntati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Plimbarea deja a avut loc ...in ziua de 5 SEPT! A fost o zi insorita iar muntele fascinant ca de obicei. Pacat ca nu am fost mai multi. (pe cei care ar fi vrut sa mearge..zau daca stie cineva de unde sa va ia ..ar trebui afisat nr de mobil in profil ). PENSIONARILOR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Marcela... io iau pensia pe 13 septembrie asa ca ... cosul meu zilnic nu a prevazut decat maxim un gratar cu niste pulpe de pui ... Nu aveam bani de benzen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Gaseam noi sa iti dam de ici colo ...pina luai tu pensia! Daca nu zici nimic ... Atunci poate mai aranjam de un gratar dupa data aia ..ce zici? mai facem o plimbarica daca e frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Pai gasca poate merge la mine la vie la operatiunea: halitu' strugurilor. Esti bine venita. Sunt 100Km... asa ca e la o aruncatura de bujie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Vino cu propuneri concrete, tovarase! Unde e via aia a ta? si pe cind o sa se desfasoare operatiunea asta? Da sfoara-n tara cu ceva timp inainte ca sa ne pregatim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Cum sa va zic din'ainte? Sa nu mai mancati nimik ca sa faceti paguba la struguri? Va zic cu 5 minute inainte .... pe neasteptate... PS. Hartia higienica se cumpara din Buc .. ca aia la tzara folosesc coceanu de porumb ...si nu recomand ca ustura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Pai gasca poate merge la mine la vie la operatiunea: halitu' strugurilor. Da' cu sosul lor ce s-aude? Mai bine asteptam pana se .... topesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Io abia acum am vazut ca Baiazid e ridicat la rangul de "otoman" Io cand sunt ridicat la rangul de african? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 fratilor/surorilor, imi pare rau ca nu am fost cu voi ieri. dati-mi si mie de veste cind mai iesiti pe undeva, vin bucuros. 0741.644.604 sau 0722.153.200 thnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Plimbarea deja a avut loc ...in ziua de 5 SEPT! A fost o zi insorita iar muntele fascinant ca de obicei. Pacat ca nu am fost mai multi. (pe cei care ar fi vrut sa mearge..zau daca stie cineva de unde sa va ia ..ar trebui afisat nr de mobil in profil ). PENSIONARILOR!!! uite ca e bun sfatul tau...mi-am pus tel. in semnatura.de ce?pt. ca am fost si eu la munte(cheia) singur, deh..n-am gasit pe nimeni disponibil din cei cunoscuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 mai luati o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 hmm nu cred ca m-ash fi descurcat cu motoreta mea pe "asfaltul" ala din poza. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate