alexutzzz Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 oare cum se aude ajko pe r1? cam asa............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Devil ...cel mai tare!Hai cu poze .....Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) Poze + un mic sound file care nu prea face dreptate tobelor dar macar sa va faceti o idee despre "adancime" Hmm...nu merge fisierul. Trebuie redenumit ? Dati click pe fisier si "save targe as..." . Nu stiu cum sa-l fac sa mearga direct de pe site devil2.wav Editat Iulie 28, 2007 de Baracuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Foarte frumos motor si sound'ul de exceptie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 sa faci cat mai multi km cu ea !!!!!! S-o stapanesti sanatos si sa n-ai incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 4, 2007 Autor Share Postat August 4, 2007 Va multumesc mult de tot pentru urari si complimente Am mai facut cateva modificari, sper sa va placa. 1) Gilles VCR Rearsets (http://www.tobefast.com/gilles-vcr-rs-yamaha-r1-2007-c-52387-p-1-pr-1893.html) 2) Am renuntat la semnalele Rizoma Track 01 si am montat flushmounts dark smoke 3) Schimbat rezervor lichid frana fata cu un Rizoma black (Din pacate nu aveau si pentru spate ) 4) Vopsit scarite spate 5) Schimbat Tankpad cu unul mai discret si mai in tema...zic eu 6) Scos stickere-le cu R1 si Yamaha de pe carenele superioare si inferioare (Ies foarte usor daca folositi un feon) Per total consider ca motorul a capatat un aspect mult mai curat, discret si inchegat. Enjoy --- Mesaj completat în 04 Aug 2007 15:27 -------------Si 2 poze din albumul "de familie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Sefule stii ce-ti mai lipseste??? Hai ca iti zic eu , niste mansoane (gripuri) Rizoma cu acceleratie scurta ... baga si d-alea , nu numai ptr look ...sunt si utile,altfel le simti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 4, 2007 Autor Share Postat August 4, 2007 (editat) Am mers cu un K6 care avea grip-uri rizoma si sincer sa fiu nu mi-a placut feeling-u Arata frumos, dar daca nu ma simt bine cu ele nu pot sa le pun doar de aspect. Grip-urile stoc sunt mult mai "lipicioase" Am vrut sa-mi pun capetele de ghidon, dar nu aveau pe negru Editat August 4, 2007 de Baracuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 A ok , daca nu te simti bine cu ele atunci nu-ti pune. Mie personal si mai multor prieteni ni s-au parut foarte bune , daia ti-am zis si tie. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 ..Stiam eu ca Devil e chiar MASTER ..Frumoasa foc..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 cunosc si eu pe cineva care are o bestie ca asta... de fapt a lui e editie limitata... alba.. nu este pe siteul oficial;) de cand mi-a promis ca ma plimba sa vad senzatie... dar nu m-am intalnit cu el... dar si cand os gasi oricum, s-o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometrii fara incidente;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Sensei, de la un nene din bucuresti. Am dat 180 euro pe el Kit-ul este nemtesc, si pot spune ca rezista cu succes la temperaturi foarte ridicate (balasturile sunt puse pe partea interna a carenelor, cam la 1cm de motor...asa ca jos palaria. Pe langa asta chiar si in aceste conditii (L-am anuntat unde le-am pus) kitul ramane garantat 1 an de zile. Montaju a fost facut la Kawamotors si a iesit impecabil. Lucrat discret, elegant si foarte foarte curat. De fapt tot ce am pus pe ea am pus la Kawamotors la Victor. Doar parbrizu m-am riscat sa-l pun singur Poti sa imi dai si mie PM cu datele vanzatorului kitului de xenon?10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 fumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Auzi?! Tu ai problema asta la al tau R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Esti incepator pe R1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muro shavo Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 ar fi si culmea sa fie incepator pe R1 si sa incepem toti...dupa atatea postari s atatea laude...sa-i zicem condoleante si R I P s alea alea! felicitari...ai o bestie prea frumoasa! sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate