nicu88 Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 (editat) salut . am o mare problema, de cateva saptamani stau cu scuterul defct pentru ca nu-mi gasesc doua semeringuri. ii un Pegeot Rapido de 49 cm3. is doua semeringuri din motor(unul mai mare si unul putzin mai mic), nu stiu exact marimea acuma dar va rog ft mult daca stiti sa-mi spuneti de unde as putea gasi/comanda semeringuri bune pe pegeot. astept un raspuns. Editat Mai 20, 2007 de nicu88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 te duci frumos cu dimensiunile exacte la piese auto de import si e posibil sa le gasesi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Dupa cum zice mai sus, te duci cu dimensiunile exacte pe Cal. Mosilor la ASTIA. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Dupa cum zice mai sus, te duci cu dimensiunile exacte pe Cal. Mosilor la ASTIA. Spor Aia s-au mutat de pe Calea Mosilor. Sos. Mihai Bravu , nr. 6, bl. P23-24, sector 2, telefon: 021-252.2232, 0788-323.281 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Sau dacă nu-ți aduce nimeni, te duci Âşi ți le faci la Centrul Hidraulic, pe ÂŞos. Fundeni, chiar lângă IPSO - Renault. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu88 Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 problema e ca nu sunt din bucuresti . sunt din jud cluj . as vrea sa stiu daca le pot comanda de undeva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 trebuie sa fie magazine cu piese auto de import si in cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu88 Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 in cluj pe unde am fost nu am gasit deoarece marimea de care am eu nevoie e cu virgula . adica : 15,6 - 25,7 - 7 asta e cel mare si pe cel mic nu se vede nimic scris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate