urcu Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Dupa ce ma dau jos dupa guzzi si ma urc pe bmw simt ca-mi lipseste sunetul si vibratia, parca merg pe o masina de cusut desi caii putere sant la locul lor ... daca si-a schimbat cineva toba originala ma intereseaza ce, cum ,unde ,cat , cu ce si mai ales daca merita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Eu trebuie sa o schimb la F-ul meu ca mi-a indoit-o unul cu masina. Costa in jur de 2600 lei. La R cred ca ii mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 Eu trebuie sa o schimb la F-ul meu ca mi-a indoit-o unul cu masina. Costa in jur de 2600 lei. La R cred ca ii mai mult. cred ca poti scapa mai ieftin la dakarul meu 2006 am schimbat-o pe a mea de noua cu una golita. cel care mi-a dat-o a fost subtire si mi-a luat 100 euroi daca mai tn bine minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate