HopaMitica Postat Septembrie 4, 2004 Share Postat Septembrie 4, 2004 Am inteles ca va fi o intrunire la Targoviste pe 12 sep. Voi ce stiti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 4, 2004 Share Postat Septembrie 4, 2004 Clubul Valah MC din Targoviste implineste un an de existenta. Si duminica, 12 septembrie, ne invita sa petrecem cu ei. Datorita faptului ca nu au loc de campare, intalnirea va dura doar 1 zi. Adica seara plecam. Cica vor fi fripturi, concerte, bere etc. Eu o sa vin daca nu va ploua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 4, 2004 Share Postat Septembrie 4, 2004 pai si ce facem?...bem sucuri sau venim cu taxiu'? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HopaMitica Postat Septembrie 5, 2004 Autor Share Postat Septembrie 5, 2004 Dar o locatie exacta avem ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Din pacate termenul "bere" nu e compatibil cu "venim dimineata si plecam seara".Totusi s-ar putea sa ajung prin zona sa-i salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Eu vreau sa merg.Dar unde anume in Targoviste...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Discutia continua aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate